Jump to content

VW GOLF 3 NEL

Nel

Postare recomandată

:lol: Ce nenorociti ... in mod sigur sunt mana in mana cu cei de la firmele de dezmembrari de doi lei, care cumpara piese de la toti drogatii care fura noaptea sa aiba de-o "bila" .. GRRR !

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nel

37

• nutzuXXL

4

• Adrian_S

4

• Circoloco

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta este...momentan o sa revin la grila cu stema..cea originala...si la buza ce o avea inainte...:icon_thumright:...am uitat sa precizez...mi-au furat prelungirea de vr6/gti....abia ce facusem si eu rost de una :blink:

Modificat de Nel
Link către comentariu

mersi Circoloco..intre timp am pus vechea prelungire..si vechea grila....si l-am incaltat de vara :))

post-31186-1238793779_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumos.... nu poti sa schimbi si verdele cu rosu? :frigbaitata: Ar fi mai potrivit contrastul

Link către comentariu

nu nu,.,.o sa vina schimbata si lumina sus...dar va ramane tot un verde..unul mai aprins..:)

Link către comentariu

arata bine . parca sunt cu plasma :) . la indicatoare ce ai facut de lumineaza ? ne poti da mai multe detalii ? le-ai inlocuit cumva cu unele de golf4 din sticla/plastic transparent ?

Link către comentariu

limbile au fost inlocuite cu unele de pe un bord de Renault 21...care..cu multa indemanare si pricepere din partea prietenului /colegului forumist alex-electrobeat85 au fost transformate in ceea ce sunt acum :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta ta, si imi pare rau sa vad ca ai avut si tu probleme cu hotii...nu stiu ce masuri sa mai iau in privinta asta, dar asta e...traim in Romania. Mai am o dilema, cum ai facut afisajul km parcursi si al ceasului cu fundal negru si caractere verzi?

P.S. Daca prindeti vreun hot, rupetil bine cu bataia!

Modificat de mihai2ro
Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc!..pentru a inversa culorile la afisajul km parcursi si a ceasului,trebuie inversate niste "plastice" (fasiile,nu stiu cum sa le zic,care acopera ecranele)...gasesti detalii in "Golf III & Vento" sectiunea "Lumini bord".nu le-am facut eu personal de aceea nu pot sa dau mai multe detalii!bafta!:)

Modificat de Nel
Link către comentariu

Nice!Sa pui un stiker si cu vwforum langa celalalt :Driver:

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

mersii :icon_thumright:... as pune un sticker cu vwforum galben ...dar nu am :(

Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai probleme cu hotii, e pacat de munca ta

Link către comentariu

Nelule, felicitarile mele. Imi place ca pui pasiune in ceea ce faci si ca o ingrijesti cum se cuvine. Golful 3 este un model frumos, iar al tau este o masina de colectie, fara modificari sau alte chestii. Asata bine si asa, cum a iesit din fabrica. Mult succes in continuare, si sa nu mai ai bafta de hoti. Pune-i si tu o alarma, ceva. Eventual cu senzor de perimetru.

Link către comentariu

multumesc pentru vorbele frumoase...probleme cu hotii am avut,sper sa nu mai am :unsure: ,clar ca as vrea o alarma,dar deocamdata nu se poate...sper sa reusesc in viitorul apropiat! bafta si voua!:)

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. sper sa nu mai ai probleme cu hotii. Stiu cum e, cand e un lucru la care tinem si vine altii si strica tot. chiar daca nu mi-au furat nimic, mie mi-au zgariat masina, dar asta e:) nu e pentru asta ca o sa ma opresc sa modific masina dupa gustul meu:) Capu sus si hai cu modificarile:)

O parere:) si eu am avut pleoape.La inceput miau placut,dar supa putin timp mam saturat sa le vad acolo, si am optat pentru bad boy look. Parerea mea e ca arata mult mai bine:)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

:blah: ms N3bunule!:) imi surade ideea bad boy look-ului dar,ca si modificare a capotei,mai mult imi place ideea asta...fara pleoape :) :D

post-31186-1242799786_thumb.jpg

Modificat de Nel
Link către comentariu

E ceva ce nu se vede in fiecare zi :D Un stil mai mult German :D Eu unul prefer bad boy look-ul :biggrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...

:vaidecapulmeu:...multa munca...de fapt..chin...dar a meritat ...

post-31186-1246784163_thumb.jpg

post-31186-1246784181_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!