Jump to content

VW GOLF 3 NEL

Nel

Postare recomandată

Salut la toata lumea!vreau sa-mi prezint si eu masinuta mea draga! : Golf 3,an fabr 1997,1600 cmc/75cp, suspensii sport,jante Al/14'' finala sport,grila schimata,pleoape (care asteapta sa fie vopsite)...:blink:

post-31186-1220553459_thumb.jpg

post-31186-1220553481_thumb.jpg

post-31186-1220553486_thumb.jpg

post-31186-1220553496_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nel

37

• nutzuXXL

4

• Adrian_S

4

• Circoloco

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Foarte frumoasa masinuta,so stapanesti sanatos,imi place culoarea,ai dat polish de curand sau ceara de luciu? se vede dieferenta:P

Bafta

Link către comentariu

Arata foarte bine, in special vopseaua, sa ai grija de ea :D Sa o folosesti cu placere si fara incidente :D

Link către comentariu

...m-am hotarat in viitorul apropiat sa vopsesc pleoapele si grila.......si vreau sa va intreb...sa vopsesc toata grila? sau doar partea de jos? multumesc!:)

post-31186-1221079691_thumb.jpg

Link către comentariu

Pare o masina intretinuta,arata foarte bine ,mai ales cu jantele si trapa ,s-o conduci sanatos. :blink:

Link către comentariu

arata bine masinuta . sa te bucuri de ea fara incidente .

eu si vopsi grila numai in partea de jos, iar lamelele le-asi lasa negre . daca vrei sa arate mai agresiv , lasa lamelele negre , daca vrei un look mai "new" , vopseste si lamelele :banghead:

arata foarte bine cu suspensie sport .. ii schimba total aspectul

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

multumesc de parere nutzuXXL...,90 % am sa vopsesc grila doar in partea de jos, am sa las centrul negru...pentru ca se potriveste cu buza,iar pleoapele...le-as vopsi pentru ca mi se pare ca ar fi ceva neterminat daca le las negre...si totusi parca in acelasi timp s-ar potrivi cu celelalte elemente negre(asa sunt eu...nehotarat)de aceea cer si parerile dumneavoastra!cat despre suspensie,asa e..imi place foarte mult si mie cum arata..chiar daca "tremura"...dar are si tremuratul farmecul lui:D.multumesc!

Modificat de Nel
Link către comentariu

Grila tot numai partea de jos as vopsi'o. Insa si pleoapele, nu dau prea bine pe negru ...

Link către comentariu

:) am crezut ca vrei o parere doar cum sa vopsesti grila . pleoapele le-asi vopsi in culoarea masinii fara nici o ezitare ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

salut...imi puteti recomanda va rog o pasta buna pentru polish? pt a elimina 2-3 zgarieturi nedorite.(daca da sa-mi spuneti va rog si de unde pot procura aceea pasta) Multumesc

Link către comentariu

Sall felicitari pentru masinuta!F bine intretinuta culoarea!Cat despre ceara..din cate am auzit,ar fi buna Lustreur Express sau poate ceva de aici: http://oferta.carsystem.ro/categorie.php?c...AREA%20VOPSELEI .Dar sunt sigur ca gasesti si in magazinele mai mari gen Carrefour,etc..Sall!

Link către comentariu
  • 1 month later...

....traieste si masinuta mea:D ..intre timp...am mai schimbat cate ceva pe la semnalele fata...roti de iarna...si ..asta este ...:)

post-31186-1233790911_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

:lol: Nasol...Au tras de ele pana au iesit...

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

grila au rupt-o pentru ca au ramas clemele la masina :( ...oameni si oameni...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!