Jump to content

golf II td.... ajuntor..vreau intercooler

ali_press
 Share

Postare recomandată

Pai fara tubulatura nu se poate monta ,deci degeaba dai 6 mil pe ceva neutilizabil ?

<{POST_SNAPBACK}>

cred ca m-am exprimat eu gresit .. vb despre acele plastice .. ce dirijeaza aerul catre radiatorul de la inter... nu despre tubulatura ce face legatura intercooler --- motor. deci se poate monta .. dar nu are toate nebuniile de plastice... ambro poate sa puna o poza daca vrea de la al lui .. la el am vazut exact despre ce plastice este vb ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu am nevoie de acele plastice de dirijare a aerului pt ca nu il montez ca la G60 ,adica deasupra ci il montez in fata radiatorului ,exact cum se monteaza radiatorul de AC .Am gasit toata documentatia necesara si miercuri ma duc sa-mi caut intercoolerul pe la dezmembrari si joi ma apuc de montare .Dupa ce termin o sa pun poze si mai ales vreau sa ajung pe la un dyno test sa vad cu adevarat ce putere are motorasul si mai ales ce cuplu .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!