Jump to content

BORA 1.9 TDI-116 CP

th3sup3rstar

Postare recomandată

Imi place si mie full clean look dar o sa dau jos literele.Dar oare cum se vede cu sigla vw neagra?

Modificat de th3sup3rstar
Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 8 months later...

Nimic nou in legatura cu masina ? Am trecut pe langa ea de multe ori si de fiecare data am admirat-o cu placere. Este intr-adevar deosebita. :huh:

Link către comentariu

Nu am mai postat nimic din ce am mai facut la masina de mult timp.Am avut niste mici probleme cu ea si anume electrovalva de la turbo.Am schimbat-o si odata cu schimbarea electrovalvei am dat jos si turbina pentru o curatare.Avand in vedere look-ul exterior am dat jos literele si sticker-ele de pe portbagaj,am schimbat si farurile dupa o mica tamponare iar mai nou ultima modificare a suferit-o la telescoape.Am schimbat teleescoapele originale cu unele sachs pe gaz.O sa pun poze cu noul look al masinii.

Drumuri bune!Drive safe! :))

Link către comentariu

Am facut si vreo doua poze mai recente cu masina.

25072010147.th.jpg 25072010149.th.jpg 25072010148.th.jpg

Modificat de th3sup3rstar
Link către comentariu

Cu folia de pe fata nu ai avut probleme pana acum ? Poate ne intalnim intr-o zi sa mi-o prezinti si mie ,,live". :)

PS: Pune si tu mai multe poze cu interiorul, daca vrei. :)

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Farurile ce marca sunt... de unde le-ai procurat?

Drumoasa masina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut ca vrei sa vinzi masina. E pacat de ea ca arata bine. De ce vrei sa o vinzi ? :cheers:

Link către comentariu

Da am pus de vanzare pe ea ca ma gandesc sa imi cumpar un audi A4 A6 ceva.Nu prea ma trage inima sa o vand ca masina este impecabila.

Link către comentariu

felicitari ptr masinutza arata foarte bine,sa o satapanesti sanatos si cat mai multi km

ps:in ce stare sunt farurile vechi daca le mai ai bineinteles

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!