Jump to content

Noua mea buburuza

myxcon

Postare recomandată

A venit si buburuza mea, dupa aproape 2 luni si jumatate de asteptare de asteptare. Nu am cine stie optiuni iesite din comun pe ea, motorul e vorba de 1,4 TSI 122cp de care sunt foarte multumit in astia 800Km cat am facut de 4 zile de cand o am. Inca ma gandesc daca sa o botez sau sa o las cu genericul de buburuza, apelativul de la fostul PGO 206.

Cateva poze facute azi dimineata in parcare dupa ce am spalat-o. Saptamana asta sau saptamana viitoare cel tarziu o sa o si inmatriculez, momentan alerg cu numere rosii de TM. Nu va inchipuiti ce priviri ucigatoare imi iau de la ceilalti soferi cand eu ma agit in trafic si ei ma vad cu numere de TM.

P.S.: deja am o mare zgarietura pe capota de la copii din spatele blocului care joaca baraj 24/7.

Poza asta este facuta cand am plecat din TM spre Arad.

IMG_0106.jpg

Restul sunt din parcare.

IMG_2547.jpg

IMG_2550.jpg

IMG_2549.jpg

IMG_2545.jpg

Modificat de myxcon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!