Jump to content

Audi A3

andrei0241

Postare recomandată

Audi A3, 8l, 1.6 102CP, 5 usi, neagra, fabricatie 2001, cu 87700km la bord, cu dotari:

- ESP

- climatronic

- 4 geamuri electrice

- oglinzi reglabile si pliabile electric

- xenon aftermarket

- radio'cass cu mp3 (care se opreste doar cand vrea el din buton tongue.gif)

- jante aliaj cu pneuri 195 R15

Codurile din cartea masinii zic asa ceva:

E0A = No special edition

7A0 = Without CD changer/CD player

4UE = Air bag for driver and front seat passenger

6XE = Exterior mirrors: electrically foldable and electrically adjustable/heated

5SL = Left exterior mirror: aspherical

5RU = Right exterior mirror: convex (large viewing field)

1KK = Disc brakes, rear

J1L = Battery 280 A (60 Ah)

1LQ = Front disc brakes with integrated adapter

1AT = Electronic stabilization program (ESP)

3FA = Without roof insert (standard roof)

1JJ = Rear shock absorption, basic design

G01 = Front shock absorption

5TC = Without decorative inserts

7X0 = Without park distance control

4R3 = Power windows with comfort operation

F0A = No special purpose vehicle, standard equipment

0L2 = Electric throttle actuation

8GL = Alternator 120 A

0G3 = Gearshift linkage

0YZ = Without determination of weight categoryfor rear axle

L17 = Suspension range 17 installation control only, no requirement forecast

T53 = 4-cylinder gasoline engine 1.6 L unit 06A.S (aluminum)

3NC = Rear seat bench/backrest, split folding

8JH = Ellipsoidal headlight for driving on the right

U1A = Instrument insert with km/h speedometer,clock, tachometer and trip odometer

X4C = National sales program Italy

1N6 = Power steering

2PG = Steering wheel

8Q1 = Headlight-range adjustment

9Q0 = Without multi-function display/ on-board computer

8Z6 = Hot country

MW6 = 4-cylinder gasoline engine 1.6 L/75 kW with multi-point injection base engine is T0B/T53/TC3/TL2

7Q0 = Without navigation device

CE5 = Forged alloy wheels 6J x 15 offset 38; 8L0 601 025 M

4X1 = Side air bag front

6R1 = Leatherette gearshift boot

3L3 = Manual height adjustment for front seats

4K4 = Radio remote controlled central locking

5D1 = Carrier frequency 433.92 MHz-434.42 Mhz

1SA = Without additional engine guard

0GG = Emissions concept EU 4

Q1A = Standard front seats

QG1 = Service interval prolongation

4GH = Windshield in heat-insulating glass with sunshield

img1818wv3.th.jpg img1817qr1.th.jpg img1816fw1.th.jpg img1821wu5.th.jpg img1820qr2.th.jpg img1819ec5.th.jpg img1814dg8.th.jpg

Link către comentariu

Pretul de achizitie a fost 7200 euro. (are schimbata distributia si armotizoarele fata pe la 84000km, la reprezentanta, cu acte)

Amortizoarele au fost schimbate pentru ca aparea un scartait la denivelari. Se pare insa ca acela e din cauza bucselor bara stabilizatoare si o sa rezolv problema zilele astea (bucsele m'au costat 18 lei setul)

Mai trebuie sa schimb burduful shimbatorului, arata cam rau, insa cei de pe forum nu ma pot ajuta cu unul din piele, deoarece nu au sablonul si nici nu stiu cu ce ar fi cel de pe A3 8L compatibil. Am cautat azi sa cumpar unul universal, sa'l adaptez, insa nici gand de asa ceva

Link către comentariu

Nu, de aici am luat'o. A fost a unui coleg din liceu. El a lucrat cativa ani in Italia si a luat'o de acolo si cand a venit acasa, a adus si masina.

Masina e intrata in tara in nov 2007 si inmatriculata in februarie.

Am facut o diagnoza Vag-Com (tin sa ii multumesc pentru asta lui aryes13) si singura problema era la injectorul numarul 1, amestec prea sarac, insa asta cu intermintente. Chiar a doua oara cand a facut diagnoza, nu a mai aparut eroarea.

O sa ii fac o curatare injectoare (aryes13 mi'a recomandat produsele Wynn's, insa in CT deocamdata nu am aflat unde le'as putea gasi). Ideea e ca in mers, cand masina e in sarcina, nu simt ca ar fi acea problema. Aceasta am simtit'o atunci la relanti, turatia scazand un pic si revenind imediat inapoi.

De cand am luat masina (de vineri, adica), am facut doar vreo 130 km, insa nu am mai sezisat acea variatie a turatiei la relanti, dar nici nu am urmarit asta in mod special.

Link către comentariu

Azi am vrut sa dau jos o roata si am vazut ce sistem (stupid, dupa parerea mea) are la prezoane. Acestea sunt acoperite cu niste capacele de plastic (asta e o chestie buna, ca protejeaza de praf/apa ect, insa rea, pentru ca se scot cam greu ... si mai sunt si 5/roata), iar mai departe, sa poti scoate prezoanele ai nevoie de un adaptor si abia dup'aia cheia de roti. Nu puteau pune si ei o cheie cu adaptor in cap, direct? Sau chiar prezoane normale ... :P

LE: Daca are cineva butonul pentru reglajul geamurilor electrice, stricat (pe mine ma intereseaza guguloiul ala), il rog sa'mi spuna un pret (nu neaparat de A3, merge si de G4)

Modificat de andrei0241
Link către comentariu

Da, am in portbagaj inelul ala cu care sa scot protectiile de plastic, insa te cam joci ceva pana scoti toate 5.

Despre antifurtul ala, sincer sa fiu, eu am avut norocul sa dau peste el din prima si i'am pus imediat la loc protectia de plastic, am presupus ca asa e la toate (nu am luat in calcul ca l'am nimerit ezac eu p'ala unu din cinci :vwrullz:)

Link către comentariu

Peste o saptamana am programare la RAR ptr certificatul de autenticitate.

Stie cineva cat costa aceasta operatiune? (masina e deja inmatriculata in .ro)

Link către comentariu
LE: Daca are cineva butonul pentru reglajul geamurilor electrice, stricat

cum se regleaza geamurile electrice, si unde ai botonul `cela?

:flower:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!