Jump to content

Audi A6 Avant, 2.5 TDI 179 cp Euro 4, Quattro, model 2005

nistor@QMT

Postare recomandată

Foarte frumoasa, combinatie reusita in opinia mea: A6 Avant, 2.5TDI, quattro :P

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai putine incidente!

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nistor@QMT

43

• B_U_T

5

• rex

3

• claims1918

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revin cu o informatie noua + poze noi cu aparat foto:) .

Informatie noua: Desi mi-am propus sa stau cel putin 1 luna cu masina netunata, azi, dupa nici 2 saptamani de la cumparare, n-am mai rezistat si mi-am "chiptunat-o" :Driver: .

Nu mai are 179 cp, ci 209 cp, cu un cuplu foarte sanatos acum :) . Masina tragea sanatos la 179 cp. Acum la 209... ce sa mai zic. E o mare diferenta in bine. Mare de tot. Ma lasa bine in scaun si la 179 cp, dar la 209 ma lasa FOARTE bine in scaun :lol: .

Depasirile erau o joaca placuta la 179 cp, dar acum, ma asigur, ies in depasire, calc pedala, si... care depasire? unde e masina ce trebuia sa o depasesc? Aaaaa... departe in spate?! Ok...

Cateva poze noi:

post-10465-1221077648_thumb.jpg post-10465-1221077702_thumb.jpg post-10465-1221077712_thumb.jpg

Modificat de Mihai.Nistor
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri am fost la cineva sa-mi dea jos carkit-ul. Foarte destept sistemul de prindere, nu a fost nici o gaura in exteriorul consolei centrale. Acum nu mai deranjaza la picior, consola centrala e "clean look" si fara gauri :( .

post-10465-1222286009_thumb.jpgpost-10465-1222286047_thumb.jpg

Link către comentariu

Si eu intentionez sa-mi dau jos car kit-ul... Poti da mai multe detalii despre "operatiune", sau la cine ai fost? :D

Link către comentariu

Am fost la Radu, pe Bld. Muncii. Dar nu cred ca te ajuta asta, tu fiind din Bucuresti :angry: .

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Intre timp am si inmatriculat masina, dupa plata frumoasei sume de 2706 lei, reprezentand taxa de poluare. Onor statului roman, care vine sa intampine amplificarea poluarii naturii prin taxe de 2706 lei la o masina cu Euro 4, in timp ce pe strazile oraselor si patriei circula frumoasele ROMAN Diesel si DAC, care nu polueaza. Fumul emanat de frumoasele camioane nu reprezinta gaze... de fapt sunt niste substante antitoxice. Asa ca atunci cand va mai inecati, cand stati in spatele unui ROMAN Diesel sau a unui DAC, sa stiti ca nu e de la gaze, ci, de fapt, e spre binele vostru, acele camioane imprastiind, dupa cum am spus mai sus, substante antitoxice. Probabil va intrebati de ce imprastie aceste camioane substante antitoxice?! Ei bine, ca sa nu fie poluata natura de masinile cu Euro 4 pentru care se plateste 2706 lei taxa de poluare :D .

Link către comentariu

Welcome in club...Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu placere la bordul ei.,frumoasa masina si plina de dotari..:D

Link către comentariu
Welcome in club...Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu placere la bordul ei.,frumoasa masina si plina de dotari..:lol:

Thanx. La fel :) .

Link către comentariu
  • 1 month later...

5149 km . Atatia am facut din 26 decembrie pana azi, 4 ianuarie, cu Audi-ul A6 ce face obiectul acestui topic(un tur al Italiei, cu Venezia, Firenze, Pisa, Siena si Roma in program). 4 oameni in masina, bagaje la greu, un consum de 8.0 l/100 km, mediu (Ro+autostrada+umblat acolo prin traficul urban). Masina s-a comportat bine de tot (motor, Quattro, sound motor la drum, spatiu, etc... ), inghitea km dupa km fara sa ma oboseasca.

De mentionat ca o portiune de vreo 300 km am rulat cu 90 km/h, pe tempomat. Ajungeam prea repede la destinatie si am lasat-o mai moale. Ce m-a surprins aici foarte placut a fost consumul mediu pe acesti 300 km rulati pe autostrada: 5,8 l/100 km. Da da, ati vazut bine. Audi A6 QUATTRO 2.5 TDI tunat de la 179 la 209 cp, la o viteza constanta de 90 km/h, in treapta a 6a, a consumat in aia 300 km 5.8 l/100 km. A fost un soc pentru mine :) .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Iata ca a venit si prima reparatie la masina mea second :) .

Maneta de semnalizare a inceput sa faca p

post-10465-1232035827_thumb.jpg

Link către comentariu

super, super de faina...sa aia parte de ea cati mai multi km...apropo, acum cati ai la bord?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sa o stapanesti sanatos!

O nedumerire am, de zici ca e model 2005? Din cate stiu modelul 2005 e 4F(C6)!

Ce data de fabricatie este?

Link către comentariu

Multumesc de urare.

Da, la limuzina, modelul 2005 a fost 4F. Nu cred ca mai exista limuzina 4B model 2005.

Dar Avant-uri 4B exista si model 2005.

Link către comentariu

Nu m-a suparat deloc. Si nu e doar "de vanzare", ci e "de vanzare la 15.000 EUR". E o diferenta :) .

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-10465-1237740750_thumb.jpg

Vreau sa ii pun un mic eleron, ceva in genul celui din poza. Nu am gasit nimic concludent, in cautarile mele de pana acum. Daca stiti careva incotro sa ma indrumati in gasirea unui astfel de "plastic", va rog comunicati-mi :) .

Astept si parerile voastre legat de aceasta mica modificare, eventual poze, daca gasiti ceva mai concludent.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!