Jump to content

Audi A6 Avant, 2.5 TDI 179 cp Euro 4, Quattro, model 2005

nistor@QMT

Postare recomandată

Mi-a venit si mie randul sa intru in "Clubul Integralilor" :) .

E vorba, dupa cum spune si titlul, despre un Audi A6 Avant, motor 2.5 TDI V6 de 179 cp, cu norma de poluare Euro 4, tractiune integrala Quattro. Masina e model 2005 si am adus-o eu din Germania. Am cautat-o ceva vreme, mai vazusem cateva pe internet si deja 2 masini pe viu in Germania(vorbesc aici doar despre acest model, nu m-am uitat la nimic altceva), undeva prin Nord, dar nu ma convinsese niciuna sa o cumpar. Prima era cu 125.000 km la bord, dar dupa ce se incalzea motorul avea un tremurat neplacut la relanti si o bataie de axe cu came, iar a doua pe care o vazusem era cu tiptronic, 140.000 km la bord, dar nu mi-a placut functionarea cutiei, care smucea usor; mi s-a parut usor forjata.

Masina care face obiectul topic-ului avea 173.000 km la bord in momentul cumpararii(de asemenea, si reali, verificati in Audi). Desi pareau la prima vedere cam multi km, m-am decis sa dau o fuga si pana la parcul unde era masina. Si aici, surpriza: interior ca nou. Desi km par considerabili, masina a fost foarte bine intretinuta, si dupa "semnalele" ce le-am "descifrat", masina pare sa fi fost rulata mult pe autostrada noaptea. Ceea ce e bine din toate punctele de vedere.

Ca sa n-o mai lungesc prea mult, sa incepem cu specificatii si dotari:

- Quattro :vaidecapulmeu:

- V6 :lol:

- kit suspensii "S Line" :icon_thumright:

- Jante Al Audi

- ABS, ESP

- cutie manuala 6+1

- Bixenon+ spalator de faruri

- NAVI plus Audi MMI+ comenzi volan

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice incalzite

- scaune fata reglabile electric pe inaltime

- scaune fata reglabile electric pe zona lombara

- scaune fata incalzite

- climatronic cu reglaj bi-zonal(sau bi-zonica, dupa cum umbla o vorba prin popor :) )

- BordComputer cu afisaj indicatii NAVI

- Tempomat

- sistem audio Audi Blaupunkt

- magazie CD Audi Blaupunkt

- cotiera fata+spate

- si altele...

Poze, facute cu telefonul(urmeaza zilele viitoare o sedinta foto corecta):

post-10465-1220208916_thumb.jpg post-10465-1220208940_thumb.jpg

post-10465-1220208954_thumb.jpg post-10465-1220208970_thumb.jpg

post-10465-1220208984_thumb.jpg post-10465-1220208996_thumb.jpg

post-10465-1220209128_thumb.jpg

P.S. Multumesc colegilor Luigi Vicol, Simphony4 si tzantzar pentru raspunsuri si informatii, din perioada in care cautam masina. Au contat.

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nistor@QMT

43

• B_U_T

5

• rex

3

• claims1918

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo serifule! Foarte faina masina, astept sa o vad la intalniri.

Link către comentariu

Bravo Mihai! Frumoasa masina! Sa ai grija de ea si ea de tine :icon_thumright:

Sanatate!

Link către comentariu

O bijuterie!Sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea,arata foarte bine!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

bravo barosane

tare masinutza :vaidecapulmeu:

sa trai mult si bine impreuna :D :P

nu ai zis kt ai cheltuit pe bestie :)) (sau e secret? :lol: )

Link către comentariu

Omule, nu ti-ai luat masina, ti-ai luat avion :offtopic:

Sa ai grija de ea si fara evenimente

Pe cand cu cip-ciripu?

See you soon :angry:

Link către comentariu

e superba mihai.sa ai grija de ea mai ceva ca si de nevasta :icon_thumright: .si e si culoare inchisa.

Link către comentariu

foarte faina! sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute! :D

cat te costa casco? ai facut un calcul?

Link către comentariu

Nu pot sa zic decat "Uau!!!". Alte cuvinte ar fi de prisos :icon_thumright: Sa fie intr-un ceas bun!

Link către comentariu

Sa traiesti domnu'!!! S o stapanesti sanatos! Frumoasa tare....de abia astept sa o vad...:D

Link către comentariu
Bravo serifule! Foarte faina masina, astept sa o vad la intalniri.

Multumesc.

De miercuri sunt prezent din nou la intalnirile saptamanale. Banuiesc ca a ramas tot ora 20, in parcare la Polus ;) .

Bravo Mihai! Frumoasa masina! Sa ai grija de ea si ea de tine. Sanatate!

Multumesc. O sa am. Am deja :D . Maine ii schimb uleiul+toate filtrele.

O bijuterie! Sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea, arata foarte bine!

Multumesc. Live arata si mai bine :D .

bravo barosane

tare masinutza

sa trai mult si bine impreuna

nu ai zis kt ai cheltuit pe bestie (sau e secret? )

13.685 EUR a fost pretul brut al masinii in Germania. Netto Preis = 11.500 EUR, pe firma. Mai vine TPI care e undeva sub 1000 EUR, avand in vedere ca e Euro 4.

Omule, nu ti-ai luat masina, ti-ai luat avion

Sa ai grija de ea si fara evenimente

Pe cand cu cip-ciripu?

See you soon

Nu i-as spune chiar avion, dar aduce reale satisfactii... soferistice :) . O sa vada si cipcirip in curand. Imi mai las cateva zile de acomodare, dupa care o comit.

e superba mihai.sa ai grija de ea mai ceva ca si de nevasta. si e si culoare inchisa.

Hehe... ce-ar vedea consoarta ta daca ar vedea ce ai zis? :D . Multumesc si de SMS. Apropos de culoare: e frumos "Nacht Blau Perleffect-ul" asta, dar sincer, singurul meu regret la masina asta este ca nu e Silber Metallic. Pe A6 Avant Quattro S-Line, Silber Metallic mi se pare mie ca arata in cel mai mare fel :) .

foarte faina! sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute!

Nu stiu cat e CASCO la asta. Nici nu sunt un mare adept al fenomenului, din variate motive.

Nu pot sa zic decat "Uau!!!". Alte cuvinte ar fi de prisos. Sa fie intr-un ceas bun!

Multumesc. Sa fie! Hai ca o vezi live la intalnire :)

LE: Uby, multumesc de urare si aprecieri. O vezi miercuri la intalnire:), unde o sa fiu si eu in sfarsit prezent, dupa o luna de vacanta in sudul Frantei + cutreierat Germania in cautarea bolidului.

Modificat de Mihai.Nistor
Link către comentariu

La cate urari ai primit nu cred sa mai fie nevoie si de casco :icon_cheesygrin:

Felicitari !!!!!!!!!!!! sti cum se spune ca ori ce lucru sa tina trebuie udat :beer:

Modificat de le banner
Link către comentariu

mihai sa iti traiasca "a doua nevasta" :D. multi km si drum fara incidente. si inca una : cand ne arati cum trage bestia. :D

Link către comentariu
S.U.B.E.R.B ! Sa o sa stapanesti sanatos, ai o masina de vis!

Multumesc :Driver:

Welcome

Thanx :D

La cate urari ai primit nu cred sa mai fie nevoie si de casco

Felicitari !!!!!!!!!!!! sti cum se spune ca ori ce lucru sa tina trebuie udat

Da, pacat ca la intalniri venim toti cu masinile si nu putem baga o bere cu alcool :) Ca despre cea fara alcool, parca tot la aceeasi parere raman, dupa ce am testat diverse sortimente... Dar facem noi cumva maine la intalnirea saptamanala :D

mihai sa iti traiasca "a doua nevasta" . multi km si drum fara incidente. si inca una : cand ne arati cum trage bestia.

Multumesc. Pai poate fac cateva ture de inaugurare la intalnire, daca n-o sa fiu prea obosit, ca maine am o zi plina. Oricum, nu va fi loc acolo sa va arat cum trage, dar macar asa o tura mica de parcare :)

deosebit de frumoasa si puternica.

si quattro.

Da, Quattro e o placere si o bucurie pe care am descoperit-o si eu. Desi mai condusesem masini cu Quattro, chiar si Audi exact ca al meu, si m-au superincantat, nimic nu se compara cu feeling-ul cand "basculanta e a ta" si simti Quattro km peste km. Merita toti banii in plus pe Quattro.

Si o spun asta dupa o saptamana de cand am masina, cand ne aflam in mijlocul verii. De abia astept iarna :D .

Foarte multe dotari...plus tractiunea quattro....

Km multi fara incidente!

Multumesc :)

Masina? Avion? Frumos exemplar!!! S-o stapanesti sanatos!

Multumesc :)

Si acum, ca sa continui povestea cu masina:

Dupa ce ca eram foarte incantat de ea din clipa in care am luat-o, in seara asta am fost sa ii fac schimbul de ulei+toate filtrele. Si mecanicii, care de obicei doar isi fac treaba si mai schimbam o vorba despre vreme+cateva povesti minore, de data asta s-au aratat foarte incantati de masina, de felul cum suna motorul, desi are 175.000 km, de cum arata masina pe dedesubt, subansamblele, etc... Mi-au zis ca DEMULT nu au mai vazut o masina atat de bine intretinuta si atat de corecta si mi-au spus-o cu placere. Si ei chiar vad multe asemenea masini :D . Am vazut si ca le-a facut placere sa lucreze la ea, desi a fost rapid de tot cu schimbul uleiului+toate filtrele. Si dupa ce au terminat cu lucrul, au mai vrut sa asculte un pic relanti-ul + ca m-au rugat sa o mai calc de cateva ori :D .

Ei bine, asta a fost pentru mine cireasa de pe tort. Sunt in extaz.

Link către comentariu
foarte faina! sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute! ;)

Am uitat sa zic mai sus: Multumesc de urari ! :)

Link către comentariu

frumoasa masinuta !!!sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea !!!

sa nu uiti, sa o conduci tu pe ea nu ea pe tine ;)

Link către comentariu

Multumesc :P .

P.S. Foarte tare si masina ta si mai ales... foarte tari ultimele 2 randuri din semnatura ta :P

Link către comentariu

mihai ieri te-am vazut cu bestia, ai trecut destul de repede pe langa mine :lol:, se vede ca poate masina multe. oricum ii frumoasa. parca ar merge niste folie pe geamuri. cred ca ar arata demential.

Link către comentariu

Da, o sa vada si folii. Pe Golf-ul 5 nu am avut, nu m-a tentat asa tare sa ii pun. Dar la asta si mie mi se pare ca i-ar sta bine cu niste folii negre :lol: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!