Jump to content

passat b6 variant hl 170 dsg cr

Vizitator.

Postare recomandată

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vizitator.

33

• Riddler

16

• hiro

4

• bubu26

2

Top Posters In This Topic

Mda .. si eu credeam ca E vine de la ESPANA .. adica spania ... dar asta stiu de la numerele de inmatriculare.

Link către comentariu

doar nu am norocul sa fie facuta in Germania

"Sa-ti traisca famelia" shimano da ce veste buna .... am grija de ea mai mult decat de nevasta.... :blink:

Modificat de Kong
Link către comentariu

hehe, 'nevasta' mea = Masinutza, ca momentan doar de ea sunt "legat" legal in acte :blink: ...la tine e mai complicat :) ai 2 "cheltuitoare" de intretinut :)

Link către comentariu

azi am reusit sa termin cu omologarea si sa fac cartea la RAR un loc in care iti blestemi zilele,

scrie ca e fabricata in 2009 si tot felul de prostii cum ca pot pune pe ea doar 600 kg.. numai eu am 124... si restul familiei pana la 200... 2 copii si o nevasta....

dar nu scrie ca pot pun jante de 18 ca am uitat sa specific sa scrie si aia si normal ca nu a scris dar oricum mai dureaza pana imi pun jantele mai mari....

in curand si numere negre si tuleo din tzara ca degeba sta pacilea...

4 saptamani 4000 km no problemo...

Link către comentariu

inca 1000 KM si poti sa zici ca ai terminat prima partea a rodajului :salut:

mda, cu astia de la RAR mai bine te impusti decat sa te duci sa iti imatriculezi masini la ei :P) :D

Link către comentariu

:D imi pare rau bubu dar munca innobileaza vitele... in 8 nov mai pot sa vin ...

nu am crezut ca e asa o porcarie cu inmatriculatul... mi-am facut cel putin 3 mari obligatii sa pot sa imi inmatriculez masina in timp util ca sa pot pleca ... si sa nu zic hop pana nu sar gardul.... ;) DA CE TARA!!!!!!!!!! RUSINEEEEEEEEEE

daca credeti ca am exagerat dati-mi avertisment dar va asigur dragi moderatori ca nu am exagerat de loc e strigator la cer ce se intampla si nimeni nu ia atitudine...

Link către comentariu

In marele sfarsit am si numere negre...

Nu sunt inca 100% prieten cu dsg-ul da e confortabil si luxos....

Inca toate bune... bineinteles ca pe talon ca si pe carte nu au adaugat roti de 18" cu toate ca pe capacul de la rezervor e trecut dar asta e, o sa imi iau mai incolo jantele pe 18...

Link către comentariu

mult ti-a mai luat sa-ti faci numerele negre :lol: dar macar ai scapat

btw, vezi ca nici eu nu am trecute in talon faptul ca merg roti de 18", dar nu`i bai, oricum in taloanele noi se pare ca n-o sa mai fie trecute aceste "informatii vitale"

oricum tu poti sa-ti pui de 18, ca orice sticlete care te va opri, n-are ce sa-ti zica ;)

P.S.: Sfatul meu e sa-ti pui de 18 doar daca iti stabilesti din start, ce vrei sa faci cu masina, ca pe halul in care sunt drumurile noastre, dupa 2 luni o sa plangi langa jante de o sa inebunesti ( zgarieturi, ciupituri, pocnituri, crapaturi, etc... )

cred ca cele de 17 sunt maximul admis pt ROMANIA ! :) ( parere personala )

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

dupa o pauza de postat... adica nu am avut timp, doar am citit...

on topic.... am aproape 7000 km. si deocamdata fara probleme majore.... am aut un greiere in usa dreapta care se auzea doar de pe scaunul pasagerului si care a fost "o problema de chedare" care s-a rezolvat in garantie. Am fost impresonat de promtitudinea service-ului. M-au bagat imediat in service rapid, foarte amabili si promti.

Drumul in Benelux s-a transformat intr-o excursie in Bucovina... dar cum am mai zis Romania e prea mica pentru masina.... Daca ar fi si drumuri...

Am mers si pe drum foarte rau (asfaltat pe vremea lu ceashca...) suspensia e mai tare, dar nu deranjanta, mai inalta ca golful 4. Acolo am descoperit greierele...

Link către comentariu
  • 1 month later...
(...)

Se muradreste foarte tare pe margini și pe luneta... sunt toata ziua la spălat...

(...)

recomandarea mea: Aparatoarele de noroi pe toate cele 4 roti pe timp de iarna :blah:

vara cand schimbi rotile/anvelopele le dai jos ca vara nu se murdareste asa tare masina :cheers:

in rest, cat mai multi km fara probleme si trebuie sa te pregatesti pt prima revizie :(

Regards,

Riddler

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ai idee unde gasesc asa ceva ca imi si place cum arata.. aduce la allroad...

Link către comentariu

ti-am dat pe PM ceva detalii ca sa nu transformam topic-ul tau in unul tehnic ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

are acum si aparatori de noroi. Ce nu imi place la ele ca sunt negre, nu se pot alege in culoarea masinii, dar nu sar tare in ochi. Parca s-a schibat putin zgomotul interior.

Link către comentariu

Cum arata aparatorile? Sunt curios, mai ales ca a mea mai da cateodata si din labutele din spate si cauta cu disperare zapada si noroaie.

Anyway, mie imi place cum arata murdara, eventual cu suporturile de skiuri pe ea. Asta iarna, vara chiar de-as vrea nu prea are unde se murdari.

Link către comentariu
  • R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!