Jump to content

passat b6 variant hl 170 dsg cr

Vizitator.

Postare recomandată

M-au anuntat ca e in curtici asa ca pot pleca in concediu si cand ma intorc surpriza.

Daca mai are cineva motor cr de 170cp? Sper sa nu fiu cobaiul vw pentru romania...

Deja am ceva probleme ca s-a modificat anul iar dotarile de standard sunt mai putine! lipseste senzorul de interior la alarma si cine mai stie ce? Nu stiu daca fac scandal ma ajuta la ceva?...

Asa ca, doamne ajuta sa nu am probleme ca m-a costat o avere.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Vizitator.

33

• Riddler

16

• hiro

4

• bubu26

2

Top Posters In This Topic

gata in sfarsit ieri am facut primii 500 de km.

Prima impresie, poate si din cauza DSG -ului, e ca sta cu caii in frau si ii tine ascunsi. Venind de pe un g4 cu extrase multe mi-a fost usor sa ma adaptez la ea. Cu binele te obisnuiesti usor.

Dar si cand ii da drumul hergheliei ai sentimentul unei EXPLOZII de putere. Romania mi se pare prea mica pentru ea. Ii place sa inghita asfaltul si nu se mai satura....

Suspensia imi place e mai sport ca la un b5,5 dar incomparabil mai fina ca la g4.

Iar motorul silentios si smooth. la 200 parca as avea 150 cu g4... nu stiu daca e buna comparatia...

Cauciucurile un pic cam zgomotoase dar poate din cauza ca sunt noi...

Cartea tehnica foarte amanuntita... am citit la ea 3 ore.

Parbrizul cu dezgetare nu are nici o treaba cu detectorul de radar sau cu gps-ul asa ca infirm zvonurile cum ca le-ar atenua semnalul or something...

In curinmd fac si updateul de poze dar sa am si timp de sedinte foto....

va las ca ma asteapta si e ferbinte...

Link către comentariu

Foarte tare combinatia Dsg-170Cp, asteptam poze de la interior si de la exterior si un pret DDP ca stim ca e mare dar macar asa informativ

Link către comentariu

Misto configuratia... sa o stapanesti sanatos! Asteptam poze :D

In primii 500 de km deja i-ai dat 200 km/h? :D Cu rodajul cum ramane?

Link către comentariu

a fost cam 34000 oiro da iau tva-ul inapoi...

am dat 200 asa de control sa vad feelingu.. 3200 rpm asa ca ma incadram cu aveam 3/4 din power... nu m-am putut abtine...

azi am mai bagat un drum de cj am deja 900km... imens... si costa deja cu 5000 mai putin... cel putin, dar e super... am stat si in spate si a condus sotia... te simti ca in avion... vizibilitatea in fata e cam redusa din cauza tetierelor late si a scaunelor inalte dar confortul este superior golfului, fara tangaj si fara

mi se pare pozitia la volan cam inalta.. eu sunt mai lung.. 188cm... si chiar sunt curios daca se poate cobora scaunul mai jos... regajul era pe maxim jos.. of course...

in rest numai de bine... mtorul este cam ciudat: foarte rar la mersul linistit trece de 2000 de ture sta tot timpul in a 6-a nu prea conteaza viteza si mi se pare subturat... dar si consumul... sa fi king of the road cu 7,2%.. adica nu chiar king ca inca e in rodaj asa un duce mai sarac..

Link către comentariu

am uitat sa zic config la banii astia...

deci

passata variant tdi 170cr dsg high line

+

pachet iarna incalzire scaune spate + parbriz incalzit

piele nappa cafea cu lapte

culoare mocca antracit pearleffect

suspensie spate intarita

rcd 510 cu magazie si mp3

airbaguri scaune spate si centuri pretensionate spate

volan tiptronic cu pedale

Link către comentariu

pai ce s-ar putea strica?

si motrul zice ca e rodat din fabrica iar in carte scrie sa nu ii dai peste 3/4 din putere in primii 1500 de km. ce inseamna asta? 3000 rpm sau 4000 rpm

pai potzi? da chiar ce s-ar putea strica si cum ar trebui sa se manifeste?

Link către comentariu
(...)

motorul este cam ciudat: foarte rar la mersul linistit trece de 2000 de ture sta tot timpul in a 6-a nu prea conteaza viteza si mi se pare subturat..

(...)

:D ... tu vrei sa-mi zici ca si in oras mergi in treapta a 4-a ( si subturuat pe la 1.200 turatii ) in loc de-a 3-a ( la 2.200 turatii ) ? :o

(...)

dar si consumul... sa fi king of the road cu 7,2%.. adica nu chiar king ca inca e in rodaj asa un duce mai sarac

Ma e bun consumu' dar asta banuiesc ca e consumu' mai mult pe-afara unde ai drum intins si poti sa o mentzii la o viteza constanta... ma indoiesc ca prin oras vei scoate un consum sub 8.5 l / 100 km ( dar no... n-ar fi rau ;) )

Sa-l satapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme :P

P.S.: Pretu' eu zic ca-i ok... si sincer am inebunit sa vad ca toti isi iau cutii DSG :rolleyes: .... vreau si eu sa fac drive test macar cu una sa vad si eu ce-i de capu' ei :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu
:rolleyes: ... tu vrei sa-mi zici ca si in oras mergi in treapta a 4-a ( si subturuat pe la 1.200 turatii ) in loc de-a 3-a ( la 2.200 turatii ) ? :D

Nu o sa stea nici o cutie automata turata aiurea intr-a III-a la 2200 la mers constant pentru ca pur si simplu n-are de ce... Ca idee (eu am tiptronic), daca merg linistit imi schimba la 2000 si pica in 1400. La DSG care e gandita altfel am inteles c-ar schimba f. repede in inferioare si nu are de ce sa strice motorului pentru ca imediat daca ai nevoie de putere si apesi pe acceleratie mai tare retrogradeaza cu viteza pe care o stim cu totii la DSG.

Super combinatie 170+DSG. S-o conduci sanatos.

Link către comentariu

Va multumesc la toti pentru urari. promit ca in cursul zilei de azi sa ma prezint cu niste poze.

De chestia cu reglatul inaltimii scaunului stie cineva ceva?

Link către comentariu
Felicitari pentru masina. Ne spui te rog ce cod motor are? (Scrie in talon.)

CBBB cumva?

da CBB da inca nu am talon.... :angry:

nu am nici carte de identitate ca inca nu e omologata in RO

tre sa merg la RAR sa io fac cu dealarul, pana atunci amm numere rosii ca e coada la programari...

Modificat de Kong
Link către comentariu

@Executron: Oki, daca zici tu ( ca banuiesc ca la fel vor zice si alti ) va cred... eu unu nu am condus nicioada o masina cu cutie automata sa stiu cum functioneaza, dar o sa aflu in 10 zile ( atat mi-a zis un dealer ca va avea imatricula un Passat CC cu cutie DSG cu 7 trepte :D )... asha ca abia astept sa vad si eu mecanismu' :angry:

P.S.: scuzati offtopic-ul :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

E fain ccc ul dar eu sunt familist si daia o trebuit sa iau variant. chiar sunt curios daca existe diferente de sprint si tinuta nu ma refer la modelele cu suspensie variabila....

probabil o sa ai un consum si mai mic

azi prin sibiu la plimbari aiurea pentru a polua planeta si a incurca traficul fara centura al sibiului am obtinut 11.5 consumul dar au avut loc si niste ture mai in tromba da nu foarte ca inca incerc sa fac rodajul.

Link către comentariu

am uitat sa zic ca azi dimineata in a 3-a zi de posesie m-am trezit cu piana.... da am colectat un hallsurub de toata maretia... dar caucicul a fost la inaltime nu s-a stricat chiar daca am mers 2 sau 3 km cu 30 la ora aproape pe geanta. sunt speciale am inteles care protejeaza janta... am mutat compresorul in passat din golf si cred ca imi trebui 2 compresoare si si 2 detectoare de radar. Chiar are cineva idee unde gasesc unul wireless ca ma enerveaza firele nu dau bine cu bordul meserias...

a mi-am amintit ca am pus poze pe picassa....

http://picasaweb.google.ro/adiblaga/MasinaNoulPassat#

Link către comentariu

am avut folie pe alta masina si ma opreau sticletii non stop, povesti, timp pierdut asa ca eu as vrea sa nu se mai murdareasca in halu asta ca ma omoara mizeria din romanica.... 'mnezeul mami lor de porci

Link către comentariu

Foarte tare motorul, ca de altfel intreaga masina (prin dotarile care le-ai pus pe ea).

Multa bafta prin gropile patriei !!

Link către comentariu

Depinde si ce transparenta alegeai la folii :ceuameni:... uite masina parintilor mei ( Un Renault Megane din 2003 ) are folii de 60% pe toata masina ( fatza, spate si luneta ) si am condus de multe ori si nu m-a oprit nici un "sticlete" sa ma i-a la rost... si fatza mi se vedea prin ea, nu clar dar destul cat sa vada ca masina nu merge singura ;)

uite sunt firme ( una din bucuresti carei super meseriasa ) care iti pun 2 tipuri de folii... una pt protectie la spargerea geamului care este transparenta.... si ce-a fumurie care sunt omologate RAR si iti dau o dovada ( una bucata foaie A5 ) care o impaturesi o pui in talon dupa si cand te ia vreun un politist la rost ( daca te va lua... ) ii arati foaia si dupa ala n-are ce sa-ti mai zica decat "DA multumim, o zi buna"

Link către comentariu

am dat prioritate motrului si cutiei dsg in configurarea masinii... pe urma am vrut acc si trapa si ziceau dilarii ca iar trebuie asteptat nu stiu cat ca daca modific comanda o pune iar la coada.... e, asta e, sunt extrem de multumit de ea.

Am avut onoarea sa circul cu tot felul de marci concurente si nu pot sa zic ca este mai prejos marcilor scumpe. Imi place intuintivitatea cu care a fost facuta ma refer la cutie, autohold, frana de mana etc chestii de rafinament. venind de pe un g4 tot variant cu cae in 3 ani am facut 120000 am stiut la ce sa ma astept.

Acum nu ma compar cu masini cu sute de cai (a trcut un 740i pe langa mine de nu l-am vazut) dar e mult peste media masinilor din romania si chiar din restul europei. Sper sa nu apara probleme fiind final de serie la modelul asta doar tipul motorului e ceva mai nou.

Cu foliile ma mai gandesc dar nu le excud.

Riddler da stiu ca lucrezi de noapte.... :)

Modificat de Kong
Link către comentariu
Depinde si ce transparenta alegeai la folii :unsure:... uite masina parintilor mei ( Un Renault Megane din 2003 ) are folii de 60% pe toata masina ( fatza, spate si luneta ) si am condus de multe ori si nu m-a oprit nici un "sticlete" sa ma i-a la rost... si fatza mi se vedea prin ea, nu clar dar destul cat sa vada ca masina nu merge singura :screwy:

eu aveam folii numai pe luneta si geamurile spate si tot am incasat o amenda si mi-a fost tarsala sa o contest... de, eram mai tanar.... acum si daca au ei dreptate tot o sa ii contest, pana ii educam, ca numai la noi sun obraznici din cale afara

Modificat de Kong
Link către comentariu
eu aveam folii numai pe luneta si geamurile spate si tot am incasat o amenda si mi-a fost tarsala sa o contest... (...)

hai ma, ce draq... ca asta deja e facuta cu rea intentie... adica daca masina venea din fabrica asha ce puteau sa-si faca ? tot iti dadeau amenda ?! :D))) ( bine ca stiu sa se specifica in talon chestia asta )

Daca tie iti vedeau fatza ( pt ca pe geamurile din fata nu aveai ) atunci care-i problema lor? ...ca doar aveai si vizibilitate, nu puteau sa te acuze de una alta

Iar la faza cu amenzile... contestale pe toate, pt orice amenda care o iei o contestezi in instanta si vezi cum din 10 amenzi platit daca platesti 1 - 2 :lol:

P.S.: Am program de bufnitza :rolleyes:

Link către comentariu

ieri am verificat uleiul ca acolo nu m-am uitat niciodata

uleiul era curat... limpede... si foarte mult pana la limita de sus a jojei... asa vine din fabrica sau de ce e asa mult. sa ti-i se aprinda becul de ulei la un interval cat mai mare.

Alta intrebare ce ulei ii trebuie la masina asta ca in cartea tehnica nu am gasit si va rog nu imi dati linkuri catre alte forumuri ca le-am citit pe toate.

Link către comentariu
  • R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!