Jump to content

PASSAT HL 1.4 122 cp

thierry

Postare recomandată

Salut baieti am dat comanda acum o luna la un passat HL 1.4 122 si sper ca am facut o alegere buna! voi ce parere aveti? cine are motoru asta imi poate spune si mie cate ceva despre el? ar fi de preferat daca are cineva passat 1.4 122 va multumesc!

Link către comentariu

Felicitari pt alegere. Stiu ca avem un membru cu motorul asta. Sa pui poze de indata ce o primesti :icon_thumright:

Link către comentariu

mersi , nu mai am raaaaabdareee! ink 2 luni aproape crd ca o sa inebunesc! esti multumit de motor parca la black ai 1.9 tdi?

Link către comentariu
Velocity_Warrior

rifflections - ca bine zici de acel membru :icon_thumright: Se pare totusi ca ne-am mai inmultit, mai este adrian2009 si adrianharlra care poseda Passat tot cu TSI-ul de 122. Din ce am vorbit cu ei pana acum sunt fericit si multumiti de intreaga masina.

thierry - felicitari pentru alegerea facuta si asteptare usoara in continuare. Despre acest motor pe Passat am scris eu cateceva in topicul 1.4 Tsi Si 1.8 Tsi, Noile motoare care echipeaza Passatul.

Informatii suplimentare despre acest motor gasesti in aria "Golf V & Jetta" mai exact in topicul Golf V 1.4 Tsi - 122 Cp.

Daca observi tu in semnatura fiecaruia (sau aproape) apar si cateva caracteristici ale motorului si ale masinii. Te lamuresti de acolo ce motor are fiecare pe masinuta lui.

Sanatate si rabdare multa :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Va multumesc baieti, am fost putin descurajat cand am dat comanda pentru ca mi- a spus dealeru ca sunt primu care dau comanda la un passat HL 1.4.... si eram in dubi... si m-am gandit ca nu are cum sa fie mai puturos decat un tdi 1.9... de care sunt destul de mutltumit am facut un test si mi-a plauct! Mersi Velocity warrior ! ... sper sa vina cat mai repede sa va mai spun cate ceva! :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi refflections. cred ca esti foarte incantat de passatul tau? si eu am aceeasi culare black (simplu nemetalizata) e mai frumoasa decat blackpearl... cum ti se pare sistemul audio?

Link către comentariu

Sistemul audio pentru mine este foarte bun. 8 difuzoare si RCD310. Foarte bun.

Si da, sunt foarte incantat de confortul masinii si de ea in general.

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Salut Thierry.Am si un Passat comfortline cu motor 1,4 tsi-122cp de o saptamana. vrea sa-ti spun ca am facut cu ea pana acum 900 km.sunt f. multumit de masina, iar motorul trage de rupe.eu vin de pe un opel astra h si un megane sedan.nu se compara cu nimic masina asta.ai comfort de clasa superioara, dotari care mai de care iar asupra motorului nu ai de ce sa-ti faci griji.inainte sa fac si alegerea m-am informat si eu ca tine pe site.am o parare foarte proasta despre ce sa scris aici.ai impresia ca te urci in masina si cade cu tine.unii isi dau cu parerea asupra motorului asta de zici ca sunt mai destepti ca inginerii de la VW.asta este romanul nostru...in sfarsit, cat mai ai de asteptat pt masina?ce dotari ai pe ea?asteptare usoara in continuare si toata stima.

Link către comentariu

mersi mult si multi km fara probleme domane ajuta! eu am passat HL dotarile de serie de la HL atata + computer plus si faruri ceata in rest nu am mai pus nimik pt ca nu mai aveam nevoie de nimik la masina mai am de asteptat ink 2 luni :D ti-e in cat timp ti-a venit masina? mi e mi-au spus 3 luni macar sa fie 3 luni! da stiu multi vb fara sa stie despre ce e vb :( multumesc!

Link către comentariu

Salut.se pare ca ai citit mesajul meu.eu am avut noroc, in sensul ca am ales o masina care era pe stoc (cu livrare imediata) la curtici.comfortline culoare argintie plus urmatoarele dotari:

Aer conditionat "Climatronic" reglare automata pe 2 zone, separat stanga / dreapta, ventilatie indirecta; Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator

electronic - supraveghere interioara a habitaclului - inchidere confort si back-up horn - cu deschidere individuala a usilor; Cod intern pentru pachetele de lumini si vizibilitate; Computer de bord "Plus" - cu selectare pentru deschiderea individuala a usilor si functia "Autolock" de la 15 km/h; Faruri de ceata; Jante "Milwaukee"- 4 jante aliaj usor 7J x 16- anvelope 215/55 R16- 4 suruburi antifurt; Lumini si vizibilitate I- functie

"Coming Home"/"Leaving Home"- senzor de ploaie- oglinda retrovizoare interioara cu senzor automat antiorbire; Roata rezerva de aliaj

Volan multifunctional piele 3 spite- comenzi radio, telefon si bordcomputer; levier schimbator de viteze imbracat in piele.

Masina am cumparat-o in credit de la porche bank.Practic dupa ce am platit avansul si s-a aprobat creditul am asteptat 1 saptamana. Ti-am zis. eu sunt foarte multumit de masina.nu te mai lua dupa toti ametitii care-si dau cu parerea.cel mai bine este sa culegi informatii de la cei care au aceasta masina/ motor.

Cu stima

Link către comentariu

Salutare. Ce cuplu are acest motor 1.4 TSI 122 CP ? ;) Aveti idee?

Link către comentariu

Pe Passat are 210Nm, intre 1500 si 4000rpm.

Modificat de LYM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!