Jump to content

Ma simt ca un tata

lucien

Postare recomandată

Salutari ,

Noul copil este un VW Golf V 4motion 2.0 TDI 140+40 CP care nu mai are nevoie de introducere pentru ca cineva de pe acest forum si-a lasat inima sa mi-l dea :) http://vwforum.ro/index.php?showtopic=49064 . Nu am cuvinte sa descriu ceea ce am simtit cand am condus-o, e un fenomen masina cel putin pentru mine si in comparatie cu ce am condus pana acum. Primul drum ieri noapte Bucuresti - Tulcea (aproximativ 250 KM); masina merge impecabil se aseaza foarte bine pe drum mai ales in curbe, urcari coborari (vorba ta Catalin : nu se compara nici o tractiune cu 4x4)

M-am indragostit de masina de cand am vazut-o, si asta numai din cauza vechilor proprietari care sunt niste oameni exceptionali. Un element important in achizitionarea unei masini la mana a doua a fost pentru mine cel ce a condus-o inaintea mea (cautam pe cineva care intradevar sa tina la masina, si uite ca inarmat cu rabdare si nopti nedormite am reusit sa-l gasesc); nu mai vorbesc de test drive-ul spre pitesti (marti seara) :P sau de informatiile de pe acest forum. Masina a fost achizitionata miercuri (27.08) dimineata. Dupa ce o inmatriculez vin si cu poze... noi :Driver: .

In final o noua prietenie si un nou inceput pentru mine .

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pentru achizitie!

Ma bucur ca masina lui c6t9 a ajuns la un pasionat...

Si... bine ai venit pe forum! :)

Link către comentariu

Bravo, si mie mi-ar fi placut masina aia, dar nu am atata cashcaval :( si nici n-as da pe nimic in lume masina actuala :lol:

Felicitari dom`le, poti sa zici ca l-ai prins pe Dumnezo` de un picior :( sa o ingrijesti cel putin asa cum a facut-o cata96

Link către comentariu
  • Administrator

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea cel putin la fel de mult ca si Catalin.

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Desi esti parinte adoptiv sa nu ii zici niciodata, sa nu se simta ranita....

Link către comentariu

felicitari! masina e faina si ai facut o alegere buna. motorul e minunat! sa ai parte de ea! sa te tina 1 milion de kilometrii fara reparatii si incidente :lol:

Modificat de popa.misu
Link către comentariu

pai eu nu-mi prea gasesc cuvintele acum, masina aproape ca pe un copil i-am dat-o, cu lista cu ce ii place si ce nu-i place si altele. nevasta-mea si acum ii duce dorul si cred ca si eu in mare masura, de ce sa nu recunosc. e putin mai rasfatata, dar daca o inveti, iti aduce un mare zambet pe fata.

test drive-ul noaptea a fost un bonus :icon_thumright:

Link către comentariu

Mai bine ii zic ca nu as suporta sa avem secretul asta intre noi, afecteaza relatia :angry: , si oricum vechii parinti pot oricum oricand sa o vada :vaidecapulmeu:

Desi esti parinte adoptiv sa nu ii zici niciodata, sa nu se simta ranita....
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!