Jump to content

cea de-a 3-a masina a mea: G4!

bubulanu

Postare recomandată

salutare tuturor! numele meu este bogdan.de curand am cumparat un G4 din 2003 1.9 131cp,6 trepte,pilot automat,scaune sport,climatronic,138.000 km...o bijuterie din punctul meu de vedere! o sa revin si cu poze cat mai curand posibil..insa se apropie revizia de 140k si nu stiu la ce ar trebui sa ma uit...sau cand trb facuta revizia..ce trb schimbat..mi-ar fi de mare ajutor o carte tehnica in care sa scrie reviziile ce trebuie facute daca aveti..:)mai am o skoda ocativa 1 sport,noua.credeti ca as putea sa ma uit in cartea ei cu privire la revizii?mentionez ca nu am pe nimeni cu o motorizare sau masina mai apropiata de a mea..doar skoda tatalui meu..multumesc mult si multi km fara incidente!

Link către comentariu

Sa-ti traiasca! Pai fai revizia (filtre, ulei, ...) si o constatare la placute amortizoare bucse. Consumabile in general. Si un vag-com neaparat!

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

felicitari pentru achizitie. parerea mea ca ar trebui sa i faci cat mai curand revizi completa si sa pui mecanicu sa se uite si la distributie +o scanare cu vag ca sa stai fara grija. numai bine.

PS: daca te ajuta iti pot da eu planul de srvice cu reviziile dar in germana de la masina mea dar care sunt valabie ptr toate dieselurile vw

sergiu se pare ca am postat aproape in acelasi timp :P

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu
felicitari pentru achizitie. parerea mea ca ar trebui sa i faci cat mai curand revizi completa si sa pui mecanicu sa se uite si la distributie +o scanare cu vag ca sa stai fara grija. numai bine.

PS: daca te ajuta iti pot da eu planul de srvice cu reviziile dar in germana de la masina mea dar care sunt valabie ptr toate dieselurile vw

as fi bucuros.sper sa ma ajute!articulatiile nu zdrangane deloc,iar distributia e programata pt revizia de 150k.kitul de ambreiaj trb schimbat curand,volant?vag com-ul este testerul acela,nu?multumesc mult pt ajutor

Link către comentariu

multumesc mult pt efortul depus!sper sa dezluseasca tata ceva!ah si sa nu uit sa ma laud cu bijuteria mea: am facut un bmw 320 din 2003,150cp in 6 trepte si un mitsubishi lancer 2.0 143cp:) sunt foarte mandru de masina mea:X curand( luna octombrie) ajung si eu in buc! de abia ast sa ne int..sa schimbam si noi niste pareri despre bijuteriile noastre:)) numai bine si aveti grija de voi!

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

cat te a ajuns biluteria si de unde ai luat-o?sunt si eu tentat de un golf coupe

Link către comentariu
  • Administrator

Man, s-o stapanesti sanatos, da' am si eu rugamintea de a nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Floseste AddReply sau FastReply, oky?

Deh, defect profesional, ce sa-i faci. :P

Link către comentariu
cat te a ajuns biluteria si de unde ai luat-o?sunt si eu tentat de un golf coupe
am avut o alfa 156 din 2005 1.6 16v,120cp,si am fost la aaaauto in buc sa o dau. am vazut golful si mi-a placut enorm.am facut actele,am mai dat eu niste bani(de un suc) si am luat golful.e de bv numarul..daca stie cineva ceva de masina poate sa spuna!m-a ajuns 9500 cu totul.dupa parerea mea este o masina exceptionala la un pret modest!din cate am obs are o foaie mica lipita de motor pe care scrie in germana revizia de 130k:uulei+filtre.deci tind sa cred k este import! sper sa nu am probleme cu ea prea curand!numai bine!

ok,r a z v a n! cer iertare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!