Jump to content

Audi A4 "old style"

hangyouridols

Postare recomandată

Ce 'plin' e bordul ;),bune achizitii.Cu filmuletele alea cand ne incanti ? :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

60

• mabial

11

• nutzuXXL

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

hangyouridols

Masina a primit recent scaune tip Recaro cu suport lombar(imi doream de mult timp asa ceva) care vor fi imbracate in curand in tapiterie de piele neagra normala pe margini si alcantara neagra pe mijloc;bineinteles ca si fetele de portiera vor fi imbracate in piele.Btw,scaunele au fost curatate inainte de a le pune pe masina,chiar daca vor primi alta tapiterie,nu huse.

post-30690-1281627450_thumb.jpg

post-30690-1281627522_thumb.jpg

post-30690-1281627540_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Imi place contrastul din interior ,cu scaunele albe .Ar arata bine si asa netapitate :coolpics:

Link către comentariu
hangyouridols

Mie nu-mi place tapiteria asta deloc,dar nici nu ma intereseaza avand in vedere ca voi pune tapiterie de piele,le-am luat pt ca sunt tip sport,cu o mai buna sustinere laterala si pt reglajul lombar care este un must have,in special la drumuri lungi;btw,in week-end sunt liber,asa ca revin cu filmuletele promise :coolpics:

Modificat de mcornel
Link către comentariu
  • 3 months later...

Apropo,pt posesorii de audi a4 b5 am un manual de servisare si reparatii,atat la motoarele diesel,cat si cele pe benzina.Pt cei interesati,apelati,am sa incerc sa va ajut.

Am Si eu nevoie de manual pentru Audi a4 b5 Benzinar te rog (1996 anul)

Ca am citit mai sus ca le ai pe manadoua!

Mersi mult!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!