Jump to content

Audi A4 "old style"

hangyouridols

Postare recomandată

hangyouridols
Multumesc,in februarie va veni turbina k03/04 hybrid si FMIC-ul,numai sa se incalzeasca afara sa am pofta de munca :cool:

Dupa mai bine de o luna de asteptare cu transportul din State,a aparut azi si turbina;maine o montez si dau si toba mediana jos,lasand numai finala(reamintesc ca si catalizatorul e dat jos).Vanzatorul zice ca numai prin simpla schimbare a turbinei,se castiga 15cp:voi vedea maine daca e si adevarat :rolleyes:

post-30690-1270135065_thumb.jpg

post-30690-1270135088_thumb.jpg

post-30690-1270135111_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

60

• mabial

11

• nutzuXXL

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

hangyouridols
Publicat (modificat)

Revin cu noutati:turbina nu s-a potrivit la prindere de galeria de avacuare(este pt motor transversal si prinderea e exact invers) asa ca am trimis turbina si galeria in tara sa mi se faca o flansa adaptoare,pe la sfarsitul saptamanii care vine sper sa le primesc.Intre timp am schimbat kit-ul de ambreiaj,am pus LUK DE 230mm,cel vechi SACHS banuiesc ca era original avand in vedere uzura extrema(discul era tocit pana la nituri) si cu toate astea inca nu patina!Azi am comandat FMIC-ul,tubulatura si kit de fixare http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...:EOIBSA:GB:1123 , http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...:EOIBSA:GB:1123 , http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...em=400116627625 .Am uitat sa mentionez ca am schimbat becurile la kit-ul de xenon de la 6000k la 4300k:acum am vizibilitate buna :rolleyes:

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Mama,ce de jucarii :D.Nasol de faza cu turbina,da o rezolvi tu.Frumoase si ceasurile.Astept sa finalizezi lucrearea,poate 'urci' un filmulet ,doua dupa aia sa vedem ce o sa-i poata pielea .Sppor la treaba :)

Era sa uit..de ce luk si nu sachs?

Modificat de mabial
Link către comentariu
hangyouridols
Publicat (modificat)

Pai flansa a fost facuta,astept sa-mi fie trimisa din tara;am sa fac un filmulet,dar dupa ce fac chip-ul in tara(vin in septembrie in RO),fara chip custom nu va fi diferenta fata de acum.Am pus LUK ca cica ar fi mai rezistent la cuplu crescut decat SACHS la modelele mai vechi(cum ai si tu),acuma o sa vad pe parcurs cum sta treaba.Am un filmulet mai vechi facut pe autostrada(ca sa nu sa ia moderatorii de mine) dupa ce am pus noile injectoare;scot 9,5sec 0-100km/h pe GPS cu o masina de aprox 1400kg si fara chip custom pt injectoare(vezi ca ce se vede pe vitezometru este in mile,nu km 1mila=1,6km) http://www.youtube.com/watch?v=BEAZN4aZpSc

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Aha...sunt curios cu cip cum sa mearga.La mine luk a fost din fabrica ,azi l-am schimbat cu sachs :P.

Link către comentariu
hangyouridols

Pana la chip mai e,va fi facut in tara in septembrie cand vin in vacanta;sincer si eu am crezut ca voi gasi LUK ,nu SACHS.Cum se prezenta ambreiajul tau?Al meu era original si dupa 290k km era tocit(discul) pana la nituri si cu toate astea inca nu patina,dar nici nu o mai tinea mult(urma sa se dezintegreze :banghead: )

Link către comentariu

Luk-ul era destul de tocit.Discul foarte uzat si placa putin sant mai avea.Totusi sa tina 15 ani un ambreiaj,e mare treaba:).Am pus poza pe topic-ul meu.Mie imi patina foarte rau si prindea foarte sus,pe la jumatea pedalei .Sunt foarte multumit la prima impresie de sachs.

Link către comentariu
hangyouridols

Tin pt ca masinilea astea au fost facute cu simt de raspundere la vremea lor,nu "consumabilele"(ma refer la masini) de dupa 2000.

Link către comentariu
  • 1 month later...
hangyouridols

Intr-un final am avut toate piesele si am montat FMIC-ul,turbina si tubulatura;am mai pus planetare mai groase si am facut conversia de la etrierii Lukas cu discuri de 280mm la Ate de 288mm,cu discuri Ate si placute Ferodo mogul premier(de astea am avut si inainte si sunt f multumit de ele).Deocamdata nu am putut face drive test la capacitate maxima datorita franelor(trebuie sa astept sa se rodeze un pic),dar ca prime impresii,turbina are un suieret puternic si se simte crestere in putere si eficienta ei(toate astea fara chip,doar prin schimbarea turbinei).

post-30690-1276948578_thumb.jpg

post-30690-1276948620_thumb.jpg

post-30690-1276948671_thumb.jpg

post-30690-1276948872_thumb.jpg

Link către comentariu
hangyouridols

Nu pot ca nu-mi da voie regulamentul;ce pot sa zic,e ca ma apropii de puterea unui pd 131cp chipuit.Sa vedem ce iese cand fac si chip-ul custom ;)

Link către comentariu

Cornel imi place ce ii faci la 1Z :)) si la ce putere ai ajuns cu el.Bafta in continuare si km multi :Driver: !

Link către comentariu
hangyouridols

So,acum ca am rodat cat de cat franele,revin cu impresii:franele sunt mult mai sensibile si brutale,deci a meritat pe deplin :huh: ;cum trage masina?,din treapta a 2-a te face sa ranjesti fericit,parca si motorul si-a schimbat sunetul datorita faptului ca urca rapid in turatii,nu mai e trancanitul pregnant de diesel.Cand am facut un log in mers pt a vedea cum stau cu prsiunea in turbo(daca am lag,pierderi de presiune),am luat un amic cu mine care are un 1,8t 150cp tot pe audi a4 b5 si-mi zice ca trage ca benzinara lui,nici nu mai zici ca e diesel.Turbina se incarca f repede si de la rpm mai joase 1600-1700rpm simt ca inceapa sa traga.Una peste alta sunt multumit de ce a iesit :P ;mabial,cand fac un filmulet,ti-l trimit pe pm. ;)

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Pune-l aici, doar il faci pe autobahn unde nu ai limita de viteza... Tot ce ne intereseaza este bordul cu cele 2 ceasuri ;)

Link către comentariu
hangyouridols

K,va veni si filmuletul :Driver: ,pana atunci poze cu noii etrieri si discuri de frana si o poza cu masina in care se vede ca FMIC-ul nu se observa

post-30690-1277220223_thumb.jpg

post-30690-1277220302_thumb.jpg

Link către comentariu
hangyouridols

Tocmai mi-au ajuns presurile din textil cu clipsuri :icon_thumright:

post-30690-1277297638_thumb.jpg

post-30690-1277297793_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

salut , tare tdi-ul . apreciez tot ce ii faci masinutei tale .

am si eu o intrebare . tu cand ai pus ceasul de boost nu iti vibra/oscila indicatorul(acul) pana se incarca ? la mine asa face si e destul de enervant . mai ales cand calc putin acceleratia sau cand merg pe la 1500-2000rpm

Link către comentariu
hangyouridols

Ba da,dar m-am documentat pe internet si am descoperit ca se pune un un fel de reductor,asa ca am scapat de acea oscilatie.

Link către comentariu
Ba da,dar m-am documentat pe internet si am descoperit ca se pune un un fel de reductor,asa ca am scapat de acea oscilatie.

imi zici si mie te rog ce ai folosit ?

uite id-ul meu ca sa nu mai fac aici offtopic : nutzu_gotgame@yahoo.com . baga-l te rog in listasi candf ai timp mai vb

Link către comentariu
hangyouridols

Uite aici despre ce vorbeam,e un reductor de presiune folosit la acvariile cu pesti si se numeste aqvarium,pret cam 1leu.In general ceasurile de presiune vin cu acest reductor,dar s-ar parea ca amandoi nu am avut asa ceva.Cu cat infiletezi mai mult,se taie presiunea care circula prin reductor,trebuie sa gasesti pozitia ideala sa ai suficienta presiune sa-ti indice ceasul corect,dar si sa opresti acea oscilatie;nu e greu,dupa cateva incercari sigur reusesti.Btw,reductoru` e montat la inceputul furtunului care duce spre ceas(depinde unde il ai tu montat,sursa de boost).

post-30690-1277476877_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu
  • 1 month later...
hangyouridols

Intr-un final mi-am cumparat si IC cu BC,pe care l-am si montat;urmeaza sa-mi ajunga maneta cu BC si mufele si ma apuc de treaba.De altfel am mai luat si guri de ventilatie luminate,dar urmeaza si acelea montate si sunt in cautare de manete cu cruise control.

post-30690-1280266555_thumb.jpg

post-30690-1280266595_thumb.jpg

post-30690-1280266639_thumb.jpg

post-30690-1280266705_thumb.jpg

Link către comentariu
hangyouridols

Mi-a ajuns si maneta de BC :)) si am gasit si maneta de cruise control.

post-30690-1280408589_thumb.jpg

post-30690-1280408680_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!