Jump to content

Audi A4 "old style"

hangyouridols

Postare recomandată

Cateva poze dupa cosmetizare interioara;saptamana care vine inlocuiesc injectoarele cu cele de AFN,sper la un plus de +10cp si cat mai smokless :))

post-30690-1258748078_thumb.jpg

post-30690-1258748122_thumb.jpg

post-30690-1258748161_thumb.jpg

post-30690-1258748377_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

60

• mabial

11

• nutzuXXL

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi mi-am montat pe masina injectoare de AFN 110cp;masina trage muuult mai bine,e violenta si toate astea fara fum!Mentionez ca am chip,dar e pt vechile injectoare.Neaparat va trebuie sa pun etrieri cu discuri mai mari,cu cele actuale lucreaza saracul ABS la greu.Intr-un timp scurt va trebui sa schimb si cauciucurile si m-am hotarat sa pun 215/55/r16 in loc de 205/55/r16,asta daca nu voi trece la jante de 17.Am uitat sa mentionez ca am vopsit din nou grila fata,dar de aceasta data si cerculetele,acum toata grila fiind neagra;poze,maine.

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Putin,le-am cumparat second de pe ebay la licitatie(am fost singurul licitator,dar avea pret de incepere a licitatiei) cu pretul de 82lire cu tot cu transport;montajul l-am facut singur,fiind o operatie simpla,aprox 40min lucrat lejer.Am mai discutat cu cineva in tara ca si-a pus si l-a costat injectoarele 100euro,bineinteles second.Pot sa spun ca a meritat fiecare banut la cum trage masina,reusind un timp de 9,5sec 0-100km/h fata de varianta stock de 13,2sec si asta fara soft dedicat,ci cu vechiul chip,toate astea smokless :)

Link către comentariu

Foarte frumos exemplar.Cat mai multi kilometri fara probleme!Are si un prieten de-al meu un audi ca al tau..dar nu arata asa frumos,insa trage foarte bine si e foarte fiabil.

Link către comentariu

foarte bine paote sa arate,ai grija de ea ,se vede..nu arata ca ar avea atatia ani .Felicitari,e de-odata cu a mea :)Spor la treaba in continuare si km fara sfarsit.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

2poze cu toata grila vopsita;masina a mai primit 4cauciucuri Bridgestone Turanza ER300 215/55/R16 W de care sunt ffff multumit cum se comporta pe uscat(nu stiu cum e pe ploaie si cum stau cu fiabilitatea).

post-30690-1260459008_thumb.jpg

post-30690-1260459045_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Info noi:am pus cerculete la ceasurile din bord,arata altfel acum bordul(va urma si poze).Am comandat injectoare Bosch 0,216(le va inlocui pe cele de 0,205 care deaja erau un up gradet la cele de 0,185 stock),am sa revin cu impresii dupa ce le primesc,montez si setez;pe urma va veni la rand turbo kkk k03/04 hybrid de la KERMATDI,evacuare custom 2,5inch si poate un FMIC,nu sunt sigur(am gasit un FMIC care ca si latime si grosime e ca cel stock,dar e dublu ca lungime).Or sa mai vina si alte imbunatatiri,dar deocamdata vreau sa terminul cu motorul.

Link către comentariu

Poze cu noua grila R4 si cercurile cromate ceauri bord;mi-am luat o piatra in grila plastic din spoiler pe autotrada si a...zburat(bine ca n-am luat-o in spoiler).Injectoarele de 0,216 au fost puse,IQ-ul setat,sunt happy:mai multa putere mokless :icon_thumleft:

post-30690-1264692018_thumb.jpg

post-30690-1264692059_thumb.jpg

post-30690-1264692091_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Arata foarte bine inelele cromate. De ce nu ii cauti un bord mai nou (de prin 2000) cu maxidot si ceas digital? Ar da mult mai bine..

Link către comentariu

Nu ma intereseaza CB,il consider inutil si moft(aaa,ba nu,sa stau tot mereu cu ochii pe consum :rolleyes: ) si nici afisajul digital nu ma incanta,prefer ceasurile,doar e old school :vaidecapulmeu: ;ce voi pune,dupa ce termin cu tuningul motor,va fi boost si egt gauges in stalpul lateral frontal.Si o mica poza,sa nu ma ia moderatorii in colimatoriu, cam ce pot noile injectoare

post-30690-1264702103_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

imi place grila ,vine bine ..inelele ii dau un aer clasic :icon_thumright:..vin perfect.Bravo si pentru update la motoras :).Esti pus pe fapte mari.Sa ai spor in continuare .

Link către comentariu
.Bravo si pentru update la motoras :).Esti pus pe fapte mari.Sa ai spor in continuare .

Multumesc,in februarie va veni turbina k03/04 hybrid si FMIC-ul,numai sa se incalzeasca afara sa am pofta de munca :icon_thumright:

Link către comentariu

Next steep:mi-am comandat MBC(manual boost controler)+boost gauge+egt gauge in vederea de a pregati masina pt viitoarele bunatati(fmic+hybrid turbo+muffler delete).Dupa ce le voi instala,ma voi juca putin cu presiunea in turbo,just for fun :Driver:

Link către comentariu

Azi am montat MBC(manual boost controler),dar nu si boost gauge-ul;am crescut f putin presiunea prin intermediul MBC si am monotorizat prin wag com sa vad presiunea ceruta-actuala.Ca si prima impresie,MBC-ul capteaza si tine mult mai bine presiunea fata de vechiul N75,masina are mai multa vigoare de la turatii mici,acul zboara aproape instantaneu de la 2000rpm la 3000rpm,in treapta a 5-a de la 3000rpm motorul trage cu mai multa vigoare;dupa ce voi monta si boost gauge voi cauta presiunea ideala,deocamdata ramane asa.Si o poza cu MBC-ul,l-am montat provizoriu,nu e cel mai fericita pozitie,ramane sa-l montez in alta parte.

post-30690-1265819966_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari! Masina arata foarte bine, nici nu iti dai seama de varsta ei, se vede ca are un proprietar care o iubeste si o intretine! Impecabila masina ! :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!