Jump to content

Audi A4 "old style"

hangyouridols

Postare recomandată

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

60

• mabial

11

• nutzuXXL

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intr-adevar arata impecabil pt. 12 anisori.. :)

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca peste tot fara probleme!

Link către comentariu
hangyouridols

Motivul pt care am refacut masina este ca intretinerea ei este f ieftina in comparatie cu masinile generatie mai noi si-mi ofera acelasi comfort si senzatii ca una mai noua.Ca si pret am cheltuit cam 900lire pt intretinere asta insumand distributie plus accesoriile,tampon motor,placute frana fata-spate,discuri frana fata-spate,directia fata toata plus caseta directie si telescoapele spate.Grosul banilor,cam 2000lire,au fost cheltuiti pe vopsire totala,faruri,stopuri,jante,cauciucuri,mp3 player,boxe,kit xenon,eleron.Mai urmeaza sa mai cheltui cam inca 1000lire pt huse piele personalizate,tuning motor(duze PP520 plus cip cirip) si un alt kit ambreiaj,cel vechi(este original la 272k km) sigur nu va rezista maririi cuplului si a cp.Avantajul este ca nu am bagat toti banii odata,ci treptat;dupa ce voi termina si cu ultimele obiective,am sa ma bucur de masinuta,motorina,cheie si talpa!

post-30690-1236172932_thumb.jpg

post-30690-1236173014_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina dupa o sedinta de cosmetizare;intr-una din poze e si T BOX-ul50 care isi face treaba pe deplin,chiar surprinzator as spune.

post-30690-1239823330_thumb.jpg

post-30690-1239823344_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Impecabila. :P acol,o da, merita sa iti faci o masinutza ca te poti bucura de toate cele, fara sa te gandesti la praf, pietre si cocalari :P Felicitari!

Link către comentariu

Red Fighter din pacate cocalari sunt si aici destui,parcheaza pe un loc public pe care la ocupat altul de la sine putere si ai toate sansele sa-ti gasesti masina zgaraiata.Eu am potit-o de 2 ori,o data mi-a zgaraiat portiera,a 2-a oara mi-a rupt oglinda;bineinteles ca s-a lasat cu represalii;de atunci mi-am ocupat un loc din acela public ca asa vor muschii mei si daca vad pe unu ca parcheaza acolo,il fugaresc.Din pacate asta e sistemul(made in RO) :) si trebuie sa te conformezi.Mai atasez cateva poze cu interiorul.

post-30690-1239831194_thumb.jpg

post-30690-1239831242_thumb.jpg

post-30690-1239831283_thumb.jpg

post-30690-1239831323_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce bine arata pentru varsta ei ;) . Sa ai grija de ea in continuare :blink:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
hangyouridols

Masinuta tocmai a primit un kit senzori parcare prin wireless,atasez cateva poze cu display-ul;e pe vine si un set de arcuri eicbah pro kit -30mm.

post-30690-1245368756_thumb.jpg

post-30690-1245368818_thumb.jpg

post-30690-1245368871_thumb.jpg

Link către comentariu

Uau dar e schimbata masina mult fata de primele poze postate. Arata bine pe acolo pe meleagurile insulare :P.

Link către comentariu
hangyouridols

Incet,incet,reconditionez toata masina,plus ca o mai si imbunatatesc,o sa fie mai buna ca de noua :blah_:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Nu am mai postat de ceva timp pe topicul meu,asa ca revin cu mici noutati;masina a mai primit urmatoarele:arcuri eicback pro kit -30mm(am schimbat si telescoapele),flas tuning 110cp si 250nm cuplu,folii lumar transparenta 5%,cotiera fata,inchidere centralizata+alarma din telecomanda,statie+subwoofer,acum este decat+egr anulat.Am cumparat si urmeaza montate mp3 alpine cda-9883r si injectoare(tot injectorul) de AFN 110cp;urmeaza kit xenon 35w 4300k pe faza scurta,cel actual il voi pune pe faza lunga si voi face o inginerie ca in momentul comutarii pe faza lunga sa ramana si cea scurta aprinsa,stergatoare aerotwin,cauciucuri dunlop sp fast responde si soft custom pt injectoare(asta o voi face in tara,poate am sa pun si un vnt17).Cam atat deocamdata,dar idei imi tot vin... :)) Scuze de calitatea pozelor.

post-30690-1257789103_thumb.jpg

post-30690-1257789128_thumb.jpg

post-30690-1257789216_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine masina! Am mers de multe ori cu modelul asta de A4 (B5) si tot timpul am avut si am o parere buna.

Pacat totusi ca ai volan pe dreapta. Sau stai in Anglia...ca asa nu mi-am dat seama...:))

Link către comentariu

Da,locuiesc in UK,dar vacantele in tara le fac cu masina;in vacanta din toamna asta am facut 10k km,dintre care aprox 5k km in RO.

Link către comentariu

Poze noi;stergatoarele aerotwin bosch si kit-ul xenon 35w 4300k au fost comandate si acestea.

post-30690-1257865562_thumb.jpg

post-30690-1257865619_thumb.jpg

post-30690-1257865664_thumb.jpg

post-30690-1257865705_thumb.jpg

Link către comentariu

asta da pasiune cornele.felicitari pentru masina,ai o bijuterie de care sa ai grija. iti doresc sa faci km fara sfarsit cu ea, insa fara incidente. e laudabil sa investesti de toate in ceva ce crezi cu adevarat... god save the queen

Link către comentariu

Presuri, ia niste presuri din textil ;) .

Se gasesc exact pe gri-ul mochetei, am luat eu un set de pe ebay. Am dat 23 de lire parca (p&p included) si vin la fix, de fapt sunt facute ptr b5, cu tot cu gauri de prindere ;) .

Cred ca ti-am mai zis, da` tu nu vrei sa asculti :P .

In rest, ce pot sa zic, multa bafta cu masina si sa auzim de bine !

Link către comentariu

Sa stii ca si eu am avut stergatoare bosch aero si nu au rezistat prea mult...parca doar un an. Asa ca sa nu te astepti la prea mult.

Link către comentariu

Cozmino nu ma mai inebuni cu presurile textil ca nu pun :P ,sunt f greu de curatat,mizeria se imprecneaza in ele,in special noroi si absorb apa si put;so,no way!CRISTI KWJ tot un an m-au tinut si astea normale,tot bosch! ;)

Link către comentariu

Tocmai am pus stergatoarele bosch aerotwin,macar arata mai bine decat cele clasice daca nu se vor dovedi mai fiabile :)

post-30690-1258043605_thumb.jpg

post-30690-1258043617_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt f fiabile. Eu le am pe masina, sterg impecabil si sunt si silentioase. Ai facut o alegere buna :blah_:

Link către comentariu

confirm cu stergatoarele bosch..le am de mai mult de un an. flawless.. :offtopic:

iar masina imi place la nebunie! pe gustul meu :wub:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!