Jump to content

Audi A3-8p, 2.0tfsi, 200hp, Quattro

WRC

Postare recomandată

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

178

• rex

14

• Bogdan_wrc

9

• psebi

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo! Arata extraordinar jantele. Sa le stapanesti sanatos. Cand mai treci pe la PBV2 sa cauti sa le vad si eu. Dau o cafea!

Link către comentariu

Va multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca va plac. Sincer, a fost o conjunctura anume pentru ca altfel nu le schimbam pe celelalte.

Andrei, ok te caut numai sa ajung pe acolo.

Link către comentariu

chiar...jante pui...dar cand te mai vedem? trebuia sa vii acum la Conac...sa rotunjim gasca.

Link către comentariu

stiu ma, stiu dar sunt praf cu timpul. Hai ca incerc sa ne vedem duminica la Polivalenta daca ne ajuta vremea.

Link către comentariu

Imi place masina ta,o vad aproape zilnic cand o duc pe consoarta la servici...avem acelasi traseu de la sala floreasca pana la biharia...esti cam zbuciumat la orele alea ale diminetii.

Sper sa o iei ca pe o gluma.

Brgds

Link către comentariu

:) da, asa ma trezesc. Te salut aici pentru ca in trafic mai degraba calculez variabile decat sa observ masini. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masinuta a primit urmatoarele:

- jantele pe 17" stock + anvelope de iarna Goodyear Ultragrip Performance 225/45

- curatat admisia de aer

- verificat si completat lichid racire

- schimbat lama stergator luneta

- degresat si tratat parbriz

- gresat trapa

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

141,000 Km si sunt fan aceasta masinuta. :)

Un drum pana la Sighisoara saptamana asta si zambesc si acum. :)

Link către comentariu

vinde-o :P si cauta un A6 Avant TDi...asa...ca pt voi-seriosi.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
http://www.jante-originale.ro/jante-originale/audi/82-jante-originale-audi-audi-a3-a4-a6-s3-rs4-rs6-tt-s-line-7j-x-16-inch-et47 daca ma poti ajuta nu stiu ce jante sa aleg t modelul din semnatura ,avand dilema acelui /et/ ,am inteles k daca nu e acelasi k al masini iti trebuie inele de centrare ,am cautat ceva dar nu am gasit nimik clar poate aveti voi vre o idee, eu m am gandit la astea fiind originale
Link către comentariu

"degresat si tratat parbriz" - poti sa imi dai mai multe detalii pe PM cu ce solutie si de ce ai degresat? ...

Link către comentariu

@bogdan WRC - sa stii ca asta fac dar A4 Avant, mai degraba si evident nu ma despart de A3 :)

@xtremex - nu stiu sa-ti zic pentru A4 dar daca jantele sunt originale si nu ai modificari la masina trebuie sa se potriveasca. In plus ar trebui sa afli intervalul de ET acceptat sa nu-ti atinga si sincer as mergem pana la limita exterioara (adica maxim spre exterior fara sa atinga in aripa spate sau fata la bracaj)

@davides - ai PM

Link către comentariu
  • 3 months later...

143.000 km si iubesc masinuta mai mult ca in 2008 cand am achizitionat-o. :)

Montat roti de vara, curatat filtru de aer, igienizat interior si benzina buna urmand deplasarile de multi km :)

@bogdan WRC = a fost sa fie Passat Variant in loc de Audi A4 Avant din ratiuni de spatiu si cost - Multumesc Vlad MHL

Link către comentariu

sa o stapanetsi sanatos. stiu, e super baiat MHL.

sapca tot la mine e :P

a fost livrata "marfa dubla" ? :)))

Link către comentariu

super masina... vad ca esti tot in 2 doors squad :) ... ce vremuri. ma bucur sa vad ca mai sunt si membrii vechi.

Salutari!

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

:offtopic:@Bogdan WRC - marfa dubla a fost livrata pe 15.03.2012, deci d-aci Passatul. Sapca deja produce dobanda pentru mine. :blah_:

@ claus_golf4 - ohooo de cand n-am mai auzit de tine. Multumesc pentru aprecieri.

Pentru ca au tot fost cerute poze de colegi voi incerca sa fac cateva mai de calitate cu noile jante si sa le postez + sa fac topic si cu Passat-ul Variant :icon_confused:

Link către comentariu

sa-ti traiasca!! si sa fie fericiti. asta e cel mai important. salam ce face ? totul bine?

Link către comentariu

Deci de-aia ai disparut asa... o dai in Passat? :)) S-o stapanesti sanatos!

Poate mai facem o spontana...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!