Jump to content

Audi A3-8p, 2.0tfsi, 200hp, Quattro

WRC

Postare recomandată

Masina a primit de curand 2 anvelope GY Eagle F1 Asymmetric 225 40 R18, folia exterior 3M negru mat pt. elementele cromate din masca si o sedinta foto :)

Sunt in format word pt. ca sunt extrase dintr-o prezentare mai mare si cu alte elemente:

_

... seria 2:

.

B_91_WRC.doc

B_91_WRC_2.doc

B_91_WRC_3.doc

B_91_WRC_4.doc

Modificat de WRC
Link către comentariu
  • Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

178

• rex

14

• Bogdan_wrc

9

• psebi

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte reusite pozele "in actiune". Imi plac si cele statice... parca au un aer de underground/Mad Max . Mai ai de munca un pic la motor, sa poti castiga pe viitor liniutele :icon_cool:

Frumoasa foc negresa. O admir in fiecare dimineata (pe traseul alternativ Favorit-Razoare :king: )

Bafta.

Link către comentariu

Multumesc Acidutzu, inseamna ca pleci la birou mai devreme ca mine :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Avand in vedere ca se apropie de 120,000 km azi masinuta a primit:

- kit distributie (Febi Bilstein, INA, Contitech)

- kit transmisie (Febi Bilstein, Contitech)

- lichid racire ARAL G12

- ulei Castrol EDGE 5W30

- filtre MANN

- igienizare clima

- verificare articulatii

... si gata de concediu :)

post-7868-1282580682_thumb.jpg

Modificat de WRC
Link către comentariu

Si eu cred... daca ii mai zici odata cred ca nu mai pleaca omul in concediu. :)

Felicitari pentru ca iti ingrijesti masina man, sa te poarte sanatos!

PS1: sa traiesti Pipo! :)

Modificat de anorganix
Link către comentariu
un Milltek non-resonated de-cat cred ca ar face treaba pe masina :D

Lasa domnu, ca nu toti vor masina cat mai zgomotoasa :)).

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Lasa domnu, ca nu toti vor masina cat mai zgomotoasa :cool:.

Sau poate da, rex... :) - stai sa vedem...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos se aude Milltek :) imi place la maxim.

Eu astept finala la a mea ca sa se auda la fel.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Intr-adevar montat evavuare Milltek - decat - non res - turbo-back si demontat evacuarea stock cu succes.

Multumesc TEFF. Intr-adevar se aude bine si se si simte altfel :cool: Astept admisia ca sa urmeze stage 2.

Am reusit sa regelez putin finala sa nu mai atinga in fusta. Oricum am de gand sa o mai reglez cand ajung la un elevator ca sa fie perfect centrata in decupatura :)

Lasa Kostas ca apare si uite asa UNA devine racheta.. :D

Link către comentariu

@lile - da, am trecut prin Tg. Jiu la sfarsitul lui august in drum spre Petrosani, Transalpina, etc. Din pacate tot in Tg. Jiu mi-am zgariat o janta intr-o bordura care iesea din aliniament si pe care nu am vazut-o la o intoarcere. Oricum mi s-a parut ca s-a aglomerat excesiv si Tg. Jiu..

@Circoloco - farurile au fost polisate la o spalatorie cu o solutie profesionala de polisat caroseria :cool: - sincer nu-mi amintesc marca, mai exact este solutia de "Pasul 3" la polish, inainte de polisul de luciu.

Link către comentariu

Stefane, stai, mai lasa-ma sa-mi vina admisia, dupa soft-ul, bobine, bujii, etc... cu SUSpensia acum sunt ok, mai putin pe circuit unde bineinteles chiar daca esti multumim cat de cat intotdeauna este loc de mai JOS... :cool:

Link către comentariu

Am scris pe la inceputul topicului ca folia este cu semnul intrebarii si din pacate pana acum nu am scapat de semnul intrebarii :icon_thumright:

Link către comentariu

@WRC

asa e cu Tg-Jiu ul s-a aglomerat f tare, au facut giratoriile, ca era mai rau.

ai mers pe toata Transalpina? stiu ca era o portiune de cativa km neasfaltata, din pacate eu nu am ajuns pana acum, e departe rau :icon_thumright:

Link către comentariu

M-a mai intrebat un forumist despre Transalpina pe PM. Dau copy/paste :) :

Intr-adevar este absolut superb, altfel decat pe Transfagarasan, mai lung si cu multa vegetatie. Eu am intrat pe Transalpina pe la Obarsia Lotrului, venind dinspre Petrosani: 30 km sunt cu pietris neasfaltat iar restul pana la Sebes (vreo 80 km) este asfalt lat turnat anul acesta, fara marcaje si numai bun de testat masina..

Chiar recomand - du-te si nu-ti va parea rau

Link către comentariu

WRC m-ai injectat cu virusul Transalpina.Ai putea sa-mi scrii care este itinerariul complet,pe unde e intrarea pe aceasta sosea?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!