Jump to content

Audi A3-8p, 2.0tfsi, 200hp, Quattro

WRC

Postare recomandată

La sfarsitul lunii iunie am fost in concediu si din fericire avionul de intoarcere avea escala la Munchen..... atunci mi s-au apins beculetele ;)

Am zis, nu-i pacat daca tot "opreste" avionul in Munchen sa nu caut si o masina pentru sufletelul meu?

Iata ce am gasit in primul(nu intamplator a fost primul) Autohaus in care am intrat:

Audi A3, 2.0 TFSI, quattro, 3 usi, negru, 2005, 64.000km - am zis "masina asta trebuie sa fie a mea..." - nu va spun cate permutari cu banii.. :Driver:

DOTARI:

- Ambition: volan, schimbator, frana de mana - piele

- Jante aliaj 5 spite, model stea, 17"

- ESP

- Scaune sport reglabile pe inaltime(bineinteles ca stau la maxim in jos :P - prietenii stiu de ce), incalzite

- Dublu climatronic

- Audi Navigation plus - RNS-E + BOSE system sound (subwoofer)

- Trapa electrica

- Oglinzi electrice, incalzite, heliomate

- Proiectoare

-

CE VA URMA:

- de un singur lucru sunt sigur: Pedale S3

...cateva poze

post-7868-1219588201_thumb.jpg

post-7868-1219588206_thumb.jpg

post-7868-1219588210_thumb.jpg

post-7868-1219588222_thumb.jpg

post-7868-1219588228_thumb.jpg

post-7868-1219588233_thumb.jpg

post-7868-1219588239_thumb.jpg

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WRC

178

• rex

14

• Bogdan_wrc

9

• psebi

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce frumusete de masina !! bine ai facut ca ai oprit in Munchen :D

ceva poze cu interiorul?? in rest...sa ne auzim numai de bine;)

Link către comentariu

O reala Dream-machine. Cam care ar fi avantajele unui astfel de model comparativ cu un GTI mkV ? Sunt ceva mai putin intalnite decat varianta VW, existenta tractiunii integrale... dar in rest ? Chiar sunt curios de raspunsul unui "utilizator".

Sa o stapanesti cu placere si sa iti faca viata mai frumoasa !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Auzi bai nea Mihnea! Vezi cum faci ca ai cam inceput sa te dai dupa mine! Eu Audi hop tzop si tu Audi, eu Quattro hop si tu! Ce-nseamna asta dom'le? Acum na tu te-ai insurat primul si la 2 luni si eu dar sotiile sunt sotii iar masinile masini :)

Trecand peste paranteza de mai sus nu iti pot spune decat ca ai facut o alegere foarte buna si stiu ca iti doreai destul de mult acest exemplar. Va urez sa va iubiti impreuna. Si nu uita sa ne intalnim sa le udam :(

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru aprecieri, incurajari... :icon_redface:

@popa.misu - 19.500 Eur

@Bronzatu - promit ca vor urma si poze cu interiorul dar din pacate pana acum nu am prins momentul potrivit.

@FLorin D - Pe jumatate ai raspuns singur - quattro. In plus, personal, nu imi place deloc design-ul de la GV; calitatea materialelor, pozitia la volan, insonorizarea interioara, bordul si multe altele....

@KLAU - ok, stiu ca trebuie sa ne intalnim sa bem :beer: (poate chiar saptamana asta ;) )

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Masina a fost achizitionata de la unul din centrele MAHAG din Munchen. - www.mahag.de

Link către comentariu

Frumoasa masina.

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei tu :lol: .I-ar sta bine cu folie :)

Link către comentariu

Da, folia este pe lista, dar din pacate cu semnul intrebarii.

Prioritare sunt pedalele urmate de tips-uri si/sau toba finala :D

Link către comentariu

Sa o stapenesti sanatos! :angry: Te-ai dat cu ea pe Amkart? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Superba masina....sa o stapanesti sanatos ! cam neclare pozele :)) si sa vedem si interiorul.

Nu promit dar incerc in we asta postez si eu cateva poze mai putin abstracte....cu "WRC-ul de Ilfov"

La cat mai multe turatii :) !!!

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu
Sa o stapenesti sanatos! ;) Te-ai dat cu ea pe Amkart? :rolleyes:

@Thsunnyboy - nu, inca nu a vazut pista de la Amkart ... :)

@hellyh - lasa vrajeala si te asteptam cu topicul despre masina (il asteapta prea multi... ;) )

Link către comentariu

Foarte frumoasa!!! Felicitari pentru achizitie si sa te poarte cu bine. Regret ca nu am si eu quattro, ar fi singura chestie dupa care tanjesc la masina mea, cred ca te unge pe suflet pe serpentine :)

Dupa parerea mea ar trebuie sa-i pui borul model 2006 (cel cu grila mare) si un Xenon original i-ar prinde foarte bine.

Inca odata felicitari si ... drumuri serpuite ;)

L.E. imi plac primele poze :rolleyes:

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Multumesc mult Bamse pentru urari!

Grila mare (single frame >2005) intr-adevar poate arata mai bine, dar asa cine vede "botul" stie sigur ca este un A3 Coupe, pt. ca daca ar fi single frame primul lucru in minte in vine Sportback (de cand cu lansarea... ;)

Legat de quattro pot spune urmatoarele:

1. Este periculos: odata ce ai condus sportiv/race pe integrala este foarte dificil sa te mai gandesti la tractiune fata sau spate.. :)

2. Pana acum conducand numai tractiune fata si ocazional spate, cu tractiune integrala abordez anumite viraje "imposibile" in trecut... :vaidecapulmeu:

3. Plecare de pe loc este mult mai brutala cat si consumul :lol:

Link către comentariu

Merci Nadir si ma bucur ca o apreciezi pe actuala la fel de mult cat ai apreciat Jazz Blue-ul... ;)

Ne vedem si vorbim la Danes... :icon_cool:

Link către comentariu

Eu iti vad masina la locul de munca, in locul celeilalte. Trec o data la 3-4 zile pe acolo, cand merg la spalatorie. Dar de abia acum imi dau seama ca nu te-am felicitat. Asa ca, bravo, alegerea e super. :icon_cool:

Link către comentariu

frumoasa masinuta,de dotari,motor si quattro nu mai vorbesc...

:icon_cool:

km multi si fara evenimente

Link către comentariu

@Vlad - Multumesc mult pentru felicitari :) Unde o vezi, in Baneasa sau la B-dul Expozitiei?

@Tibi - Multumesc pentru urari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!