Jump to content

Skoda Ovtavia Tour Sport

marnick

Postare recomandată

:frigbaitata: 1,6 MPI 102 CP .....

de sistemul audio nu sunt prea incantat dar...asta este!!! in rest, sa tot conduci asa bijuterie...

post-29131-1219569365_thumb.jpg

Link către comentariu

motorul foarte bun. am avut si eu un golf V cu 1.6. sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!

Modificat de popa.misu
Link către comentariu

Semit, da cred ca se refera la dotarea sport, care are bara fata si eleron de RS. Plus jante aliaj pe 16 :vaidecapulmeu: sper sa nu gresesc

Link către comentariu

Corect . Vine cu spoilerul fata , eleronul si jantele 16" de Rs la exterior iar in interior dispune de volanul in 3 spite alaturi de mansonul schimbatorului de viteze si maneta franei de mana imbracate in piele. Sincer as fi facut un efort suplimentar sa achizitionez 1.8T de 150 Cp . Sa te bucuri de ea si sa nu ai probbleme cu ea :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mersi mult de urari si va doresc si eu km cat mai multi fara evenimente....despre instalatia audio?!? pai a venit cu un jvc mp3 si 8 difuzoare (4 sunt pt inalte) dar nu sunt multumit de ele...asta este!!! cat timp este in garantie nu ma ating de ele....dupa vom skimba radical situatia! dar in rest sunt multumit de ea...

acum 5 zile o ''tantica'' a dat cu spatele si mi-a zgariat bara din fata + bandoul de cauciuc... de aici incepe circul: politie (vreo 3 ore pierdute de aiurea cu explicatii nenumarate,etc..) , la asigurare ( se reiau explicatiile si mi s-a parut mai rau ca la politie dar am stat doar o ora!!!) si apoi la vreo 2 service-uri unde am innebunit: programarile de rigoare si timpul necesar reparatiilor... fratilor , mai are rost sa mai zic ca suntem in romania??????????? :huh:

motorul foarte bun. am avut si eu un golf V cu 1.6. sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!

mersi la fel !!!

in concediu am fost pe valea prahovei si am ''bantuit'' peste tot...predeal,sinaia, bran,brasov,etc...

Semit, da cred ca se refera la dotarea sport, care are bara fata si eleron de RS. Plus jante aliaj pe 16 :( sper sa nu gresesc

nop...nu gresesti asa este!!!

Link către comentariu

cat te-a costat? sa o stapanesti sanatos! cand mi-am comandat O2,era si un O1 sport ca a ta si cand mi-a zis cat costa (16.500) am ramas :huh: avand in vedere ca pe O2 am dat 18.000

Sa te bucuri de ea si sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

post-29131-1220463956_thumb.jpg

cat te-a costat? sa o stapanesti sanatos! cand mi-am comandat O2,era si un O1 sport ca a ta si cand mi-a zis cat costa (16.500) am ramas :) avand in vedere ca pe O2 am dat 18.000

Sa te bucuri de ea si sa o conduci sanatos!

mersi mult de urari (la fel si tie)...am dat pe ea aproape 16000 ( cu asr,paket de drumuri grele,etc)si am asteptat-o cam 2 luni...

bafta multa si drumuri fara gropi !!!

drive safe!!! :P

Modificat de marnick
Link către comentariu
P.S pune-ne si noua niste poze,mersi!

cam atatea poze am , sunt din concediu... :)

post-29131-1220464215_thumb.jpg

post-29131-1220464794_thumb.jpg

Modificat de marnick
Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!