Jump to content

A4 - 2.o Tdi

popa.misu

Postare recomandată

Foarte frumoasa...sa ai parte de ea...pretul e mai mult de cat OK la ce are pe ea si km...si eu mi-am dorit motorul asta dar cand mi-am luat eu diferenta fata de cel de 1.9 era de cel putin 2.000 E...ce sa zic...te unge la suflet...

Si eu mi-am luat presuri de la audi de cauciuc tot 3 mil...are cineva pe net tot orig cu 2 mil... ;) Sa te poarte sanatos!

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• popa.misu

30

• Andrei_VVB

4

• iulian_1976

3

• Riddler

3

masina super ....tot ce tine de ea e foarte tare si pretul mi se pare excelent; sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa te duca prin cele mai frumoase locuri ;) mult noroc!

Link către comentariu
Felicitari pt masina!

Nu inteleg de ce trebuie sa arate atat de diferit motorul pe audi fata de seat in cazul meu...

Cam asa arata (desi in poza este o jetta) :

Pentru ca la A4 motorul este pus longitudinal iar la Jetta este transversal.

Link către comentariu

multumesc, baieti!

Serhinio, am auzit ca sunt presuri si mai ieftine dar difera calitatile. Este foarte posibil sa se gaseasca si acelasi model mai ieftin decat acolo dar pentru 20-30 ron nu a meritat timpul pentru cautare si motorina. Oricum eram foarte bucuros ca masina era perfect in regula si ca nu mai trebuie sa bag bani in ea in afara de revizie.

Link către comentariu

atasez doua poze cu interiorul. scuze pentru calitate - pozele sunt facute cu telefonul mobil...

post-26849-1220015161_thumb.jpg

post-26849-1220015167_thumb.jpg

Link către comentariu

Am urmarit masinuta ta. Imi place, dar ador la ea bc mare si volanul. Se vede diferenta. Nu e nici skoda nici seat nici vw. Se vede ca sunt cerculetele audi.

De motor nu mai spun.

Link către comentariu
Am urmarit masinuta ta. Imi place, dar ador la ea bc mare si volanul. Se vede diferenta. Nu e nici skoda nici seat nici vw. Se vede ca sunt cerculetele audi.

De motor nu mai spun.

din decembrie anul trecut pana acum am condus un golf V cu motor de 1.6, 102 cai, nou noutz si destul de dotat. nu am ce sa ii reprosez, dar intr-adevar se simte diferenta intre golf si a4. si la chestii de finete si la cum se intinde la drum, la suspensii si stabilitate si la cum trage motorul asta de 2.0 tdi. am stat mult in cumpana nestiind ce sa aleg intre un alt golf nou cu motor mai tare sau a4 second. mi-era teama sa nu dau peste o masina cu probleme, dar acum sunt bucuros de alegere.

Link către comentariu

i-am facut rar-ul si totul a fost ok. tipul de la rar a fost foarte incantat ca masina are certificat de conformitate de la mahag. :P maine iasa actele de la rar. deocamdata numere rosii...

pentru cei care urmeaza sa treaca pe la rar o informatie care ar putea fi utila: pret rar - 285 ron

Link către comentariu

Eu parca as si mers totusi pe un motor ceva mai maricel :P , dar nici asta nu e de lepadat. Nici nu se compara cu 1.9 dpdv al puterii. Super si la interior. Bravo

Ce ai rezolvat cu navigatia? Ai gasit cd cu Europa de Est?

Link către comentariu

belea masina ;) ...iar de pret ce sa zic, e BETON !, ...sincer ce dotari ai tu acolo iti ajung pt un drum de zi cu zi ;)

Sa ai parte de ea si la cati mai multi km fara probleme & :D safe

Regards,

Riddler

P.S.: Nu ai speceficiat cat km a avut masina cand ai cumparato :lol: ( ca no... din poza vad pe-acolo ca are 44xxxx si ceva de km... dar nu's singur ca se vad in ceatza )

Link către comentariu

Perfecta alegere la acest pret! Bravo si sa o stapanesti sanatos! :)

@Riddler - "De doua zile mi-a venit si mie noua masina: A4 - 2.0 TDI din 2005 - 68.000 km. Am cumparat-o din Munchen de pe mahag.de. "

Link către comentariu
Eu parca as si mers totusi pe un motor ceva mai maricel :lol: , dar nici asta nu e de lepadat. Nici nu se compara cu 1.9 dpdv al puterii. Super si la interior. Bravo

Ce ai rezolvat cu navigatia? Ai gasit cd cu Europa de Est?

Initial am vrut 2.0 tfsi. Am gasit o masina dar nu aveam banii pregatiti si s-a vandut. Apoi am gasit un golf 2.0 tdi aici pe forum si am pregatit (ceva credit, etc) 16.600 pentru el dar a picat afacerea. A trebuit sa ma incadrez in banii astia si motorul 2.0 tdi mi l-am permis. Pana acum sunt multumit. Trage foarte bine si nu ti-e rusine cu el nici in depasiri si nici la urcare de panta. In plus consuma foarte putin. Ieri am venit de la Bistrita pana la Cluj si a luat 4.8% (Cluj-Bistrita a luat 5%) pe drum neaglomerat si cu o medie de 53km/h (am venit foarte incet).

Cumpar DVD cu navigatie de la ICE. Maine ar trebui sa imim vina. Merci pt indrumare, Bestie.

Riddler si 91WRC, multumesc frumos pentru urari :)

Modificat de popa.misu
Link către comentariu

OFFTOPIC

(...)

@Riddler - "De doua zile mi-a venit si mie noua masina: A4 - 2.0 TDI din 2005 - 68.000 km. Am cumparat-o din Munchen de pe mahag.de. "

huh :lol:... cred ca-i neatentia si faptu' ca imi era somn ( cred ) cand am citit topicul ( prin miez de noapte ) de vina... :icon_thumright: ...scuza-ma

Modificat de Riddler
Link către comentariu

o intrebare am si eu. Spuneai ca ai avut golf inainte, cum se simt suspensiile la a4 fata de golf, sunt mai tari sau mai moi?

Drum uscat iti doresc si ai facut o alegere buna. salut

Link către comentariu
o intrebare am si eu. Spuneai ca ai avut golf inainte, cum se simt suspensiile la a4 fata de golf, sunt mai tari sau mai moi?

Drum uscat iti doresc si ai facut o alegere buna. salut

mi se par mai tari dar am noroc cu anvelopele 215/55 (talonul destul de inalt si nu simt foarte tare gropile). in curbe nu se compara cum sta a4 fata de golf.

Si eu o intrebare : cam in ce regim de turatie ai condus ca sa scoti un asa consum???

am tinut-o in 2000 - 2500... rar am depasit 3000, doar la vreo 2 depasiri.

Link către comentariu

mie nu mi-a luat niciodata mai mult de 6 in afara. dar am facut pana acum drumuri cam de cate 100 de km. trebuie sa mergi foarte tare cu ea sa ia peste 6.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Navigatia aia e super!

Sa ai grija de ea!

P.S. Ai putea sa vii la intalniri sa o admiram pe viu :lol:!

Sanatate!

Link către comentariu

rex, cred ca tocmai am ratat-o pe cea de azi. trebuie sa imi pun un reminder sa vin saptamana viitoare. ;)

Link către comentariu

incerc sa ma gandesc la cauciucuri de iarna si la o roata de rezerva ca nu a avut decat compresor cu alimentare la bricheta + kit pentru rezolvare pana si mi-e teama sa nu fac o pana mai serioasa sa raman cu ea in drum.

aveti ceva sfaturi? ce anvelope de iarna + ce fel de janta de rezerva?

Link către comentariu
merci mult.

masina + numere provizorii nemtesti + transport: 16.000

e imposibil sa fie atat de ieftina la aceste dotari si la acesti km. ti-au dat si manualul de service ? ala unde sunt trecute reviziile si operatiunile care se fac.

eu zic ca masina ta fie a fost facuta praf si apoi refacuta fie are saraca cu 100.000 km in plus.

take care.

Modificat de maryuskkk
Link către comentariu
e imposibil sa fie atat de ieftina la aceste dotari si la acesti km. ti-au dat si manualul de service ? ala unde sunt trecute reviziile si operatiunile care se fac.

eu zic ca masina ta fie a fost facuta praf si apoi refacuta fie are saraca cu 100.000 km in plus.

take care.

am manualul complet + istoricul masinii in pdf de la reprezentanta din romania (scos dupa seria de sasiu) + certificat de conformitate dar de Mahag. Magag e dealer foarte serios si nu se joaca cu lucruri dinastea. in plus in contract au scris si au semnat ca nr de km sunt reali + ca nu a avut accidente.

masina asta a avut inclusiv schimbul de cauciucuri iarna-vara si vara-iarna facut la reprezentanta. se vede in istoric absolut tot ce s-a facut la ea si cel mai nasol lucru a fost schimbatul parbrizului. in rest doar revizii si si aici s-a folosit ulei de calitate (castrol long life). tot dinasta am bagat si eu.

am mers cu masina si la mecanic (BifCom dupa parerea mea cel mai serios service audi si vw din Cluj), au verificat-o, au pus-o pe tester, am facut revizia completa si mi-au spus ca nu are absolut nici o problema. si inginerul care a facut RAR-ul la masina a fost foarte incantat de ea.

eu m-am pacalit o data cu o masina (a2-ul prietenei mele) cu care am umblat la service-uri pana l-am pus pe picioare si de data asta am suflat si in iaurt.

uite asa am procedat cu masina:

- un mecanic in care am mare incredere mi-a recomandat un om serios care aduce masini si le verifica la reprezentanta dupa seria de sasiu

- m-am interesat despre dealerul mahag (vezi aici topicul) si cand am aflat ca e foarte serios din mai multe surse (inclusiv de aici de pe forum) am cautat masina doar la ei

- cand am avut banii am verificat in fiecare zi ce masini au aparut pe site

- cand am gasit masina si mi-a placut l-am sunat pe tipul ce urma sa mi-o aduca sa ia legatura cu dealerul, sa negocieze pretul si sa verifice masina dupa seria de sasiu.

- dealerul a lasat din pret 650 de euro, am primit istoricul masinii scos de aici din romania in format pdf, am primit pe mail copie dupa contract pe numele meu si dupa cartea masinii

- am facut plata prin banca direct in contul firmei

- cand banii au intrat in contul nemtilor tipul care mi-a adus masina a plecat dupa ea

Modificat de popa.misu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

spune-mi te rog o chestie: istoricul masinii de la reprez din romania l-ai primit "la negru" sau oficial? In mod normal ti se spune ca aceste info nu sint accesibile publicului si nu le poti obtine decat neoficial.

Inca o intrebare: m-am uitat si eu pe mahag.de, preturile sint mult mai mari la masini similare cu a ta... cand ai luat-o tu erau mai multe la preturi apropiate de a ta sau a fost una singura? E cam ciudat...

Modificat de Maximus9
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!