Jump to content

Leon-ul Meu

PH09NYU

Postare recomandată

Salutari membrilor VWFORUM.RO

Sunt posesorul un Seat Leon 1M ( 2002) Motor 1.9 Tdi (66Kw) ALH.Modelul este Signo : Clima , geamuri electrice ,proiectoare , incalzire in scune ,spalator faruri, tempomat ....

modificari ext :

- Jante Borbet Design XL Graphite + anvelope Vredenstein Ultrac 215/50/ZR17

- faruri angel eyes Dectane

- evacurea finala A.T.P.

- vopsit elemente caroserie (banduri + terminati Spoilere)

- folie 3M fata + spate 50 %

La interior adaugat Amplificator + Subwoofer pe sistemul Aura Cd

urmeaza si altele :blink: dar astept sugesti si din partea voastra

17052008107wl8.th.jpg 13052008055mz0.th.jpg 17052008108eo4.th.jpg 17052008111hn4.th.jpg 17052008112zs2.th.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine sa-l stapanesti sanatos! Nu prea am vazut leon 1m alb; il prinde foarte bine culoarea :)

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

:) Ma bucur nespus ca se inmultesc leii pe forum.

Felicitari, masina e superba. Sincer nu am mai vazut modelul asta pe alb.Jantele cad foarte bine. Motorul nu e tocmai nervos, dar e foarte fiabil.

Daca iti permiti si vrei sa pastrezi masina, iti sugerez un kit bara fata/spate+praguri de Top Sport/ FR/Cupra 4

Link către comentariu
Arata foarte bine sa-l stapanesti sanatos! Nu prea am vazut leon 1m alb; il prinde foarte bine culoarea :)

intentiones sa imi achizitonez kit de cupra 4 sau fr dar trebuie sa ma reglez putin cu finantele , am comandat deja triple negre fk o sa imi vina cam in 2 saptamani

Link către comentariu

Pai daca pui si kitul o sa arate mortal. OEM Tuning :)

Cand ajungi in Bucuresti sa anunti, poate o vedem si noi, cei de aici, live.

P.S.

Incearca sa nu mai dai quote la postul anterior ca se supara moderatorii.

NB

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

Foarte frumoasa!

Arata foarte bine Leon 1M alb. Crezi ca mai poti face ceva cu evacuarea finala...parca atarna?!

Sa o stapanesti sanatos! :wub:

Link către comentariu
Foarte frumoasa!

Arata foarte bine Leon 1M alb. Crezi ca mai poti face ceva cu evacuarea finala...parca atarna?!

Sa o stapanesti sanatos! :icon_thumleft:

nu atarna ... e prinsa chiar foarte bine dar ca dezavantaj e cel mai jos punct al masini trebuie sa fiu atent cand cobor de pe vro bordura mai inalta etc....

o sa pun zilele urmatoare si o poza mai clara ca sa iti dai seama

Link către comentariu

Scuze, nu am folosit cuvantul potrivit. Din pozele puse de tine, mi-am dat seama ca e foarte jos pozitionata evacuarea finala si am vrut sa te intreb de fapt, daca poti modifica ceva la spoiler/ fusta, eventual sa-l decupezi ca sa arate mai ok. Poate daca-i vei pune spoiler de FR/ Cupra, elimini si pb asta.

Per total, masina arata foarte bine. Imi place.

Link către comentariu

:D

te-am zarit prin trafic(cel putin asa cred).il prinde tare bine albul.

te asteptam la intalnirile din ploiesti,urmareste :

http://vwforum.ro/index.php?showto...&start=2220 sunt joi ora 19-30 si duminica ora 12 la sala sporturilor in parcarea de unde se pleaca cu scoala

spor la modificat si numai bine :)

Link către comentariu

Bravo pentru culoare! :)

Bravo pentru masina! :D

Ai un sticker cadou de la mine, vwforum.ro - alb.

Urmareste topicul de intalniri in Ploiesti si vino sa ne cunoastem.

Ps: chiar daca nu voi mai ajunge o luna la intalniri, baietii te vor accepta cu placere.

Bafta si DRIVE SAFE!

Link către comentariu

f rara aceasta culoare :)

imi place, sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Cat ai dat pe faruri si de unde?

Link către comentariu

Un specimen foarte rar de leu bengalez :banghead: E incantator in fracul asta alb ! Farurile Dectane ii dau aerul de masina "la zi" cu cerintele. Nu o arata si mai bine cu spoilere "shaved" ? Adica fara bandouri, pe care vad ca le-ai vopsit, in cele din urma.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!