Jump to content

A3 2.0 Tdi

Lauriciu

Postare recomandată

Urmaresc forumul de ceva vreme, am aflat de aici cateva lucruri interesante si acum se pare ca a venit vremea sa devin si eu membru activ. Mi.am procurat si eu un Audi A3, 2.0 tdi, din 2004, galben, cu 140 de magari sub capota si 6+1. Din cate mi.am clatit eu ochii prin masina are vreo 6 pungi cu aer, 2xclimatronic, senzor de lumina, oglinda cu sistemul antiorbire, sistemul audio acceptabil cu subwoofer, nu am CC dar sper sa ii pun curand, incalzire in scaune...un A3 decent. Si niste jante Borbet pe 18. Am sa revin zilele urmatoare cu niste pozne dupa ce termin cu alergatura pentru inmatriculare. Sper sa ne auzim cu bine.

Multa bafta tuturor.

Modificat de Lauriciu
Link către comentariu

Nope, dar sigur vor fi necesare cand va merge si maicamea in masina daca ma apuca pandaliile. :(

Link către comentariu

Pozele urmau sa vina astazi dar din pacate, din lipsa de timp nu prea am reusit sa fac nimic. Si in plus vreau sa o spal inainte de sedinta foto. Revin cu pozele cat de repede pot.

Link către comentariu

pot spune ca e frumoasa culoarea,il prinde bine.

am un vecin de bloc care poseda un model.interiorul e bestial,e bicolor (piele neagra cu galben)

de fiecare data cand trec pe langa el il admir.

vezi ca se tin intalniri in ploiesti joi la ora 19:30 si duminica ora 12 la sala sporturilor

urmareste : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9662

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!