Jump to content

Karmann Ghia 71

anneke

Postare recomandată

salut

mi-am luat un karmann ghia in 1971. o bijuterie de masina, frumoasa rau... :Driver:

imaginile spun totul

poate un singur lucru ii reprosez ...suspensia prea rigida pentru drumurile noastre, dar in general e ok

1o4c5zpp4xd69ts6vla7_thumb.jpg

sus9rm0jntw2zpnc74el_thumb.jpg

x1qd2ei1m1tug5rrzi6o_thumb.jpg

Link către comentariu

Superba ! S-o plimbi fara probleme si cu placere maxima!

Ti-am admirat-o prin oras, chiar m-am bucurat sa vad ca mai exista si prin Craiova oameni cu gusturi fine.

O masina deosebita si cu o valoare deosebita dar din pacate numai pt cunoscatori/pasionati.

Te asteptam pe la intalnirile noastre s-o admiram "live".

:Driver:

Link către comentariu

Foarte tare, sa-l conduci cu placere.

Asta da pasiune :Driver:

Modificat de dan i
Link către comentariu

Una din masinile mele preferate... felicitari, tu ai reusit sa-ti implinesti un vis. Poti da mai multe detalii despre motorizare si pretul de achizitie?

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa, felicitari!

Si eu ti-am admirat-o prin oras, chiar aseara te-am vazut in zona Rotonda.

O fotografie cu interiorul, ar fi minunata! :Driver:

Bafta!

Link către comentariu

marfa de masinuta ::::::::: :Driver: man vino duminica la intalnire s-o vedem si noi e chiar interesanta

s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

multumesc mult tuturor

si va doresc si voua sa vi se indeplineasca un asemenea vis,

mi-o doream de ani de zile

despre pret pot sa spun ca e destul de piperat

iar despre intalniri, voi veni cu cea mai mare placere, daca voi putea, insa spuneti-mi si mie cand si unde ...

inca nu m-am obisnuit cu ea, ii descopar frumusetea pe zi ce trece

si o poza de acum cateva zile cu vechiul volan, azi l-am inlocuit cel original

e7soiz1o5azwauphu7y_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Belea masina! :Driver:

S-o stapanesti sanatos si sa o plimbi cu grija si fara probleme .

Link către comentariu

Hehehe ... eu te-am "baricadat" la Institut acum cateva saptamani. Eu eram cu A3-ul argintiu si un prieten cu un R32 albastru daca-ti mai amintesti. Pot spune ca in realitate masina este mult mai frumoasa. Ma bucur ca ai rezolvat cu volanul, masina merita sa fie cat mai originala. Si acum mai am in telefon poze cu masina ta :Driver: ma bucur ca ne-am intalnit si pe forum si te astept la intalniri in topicul indicat de colegii mei mai sus. Pacat ca de sambata plec din tara pentru 2 saptamani. Insa sper sa ne vedem cand ma intorc. Sa o stapanesti sanator, este o bijuterie de maisina (dar tu stii asta deja). Felicitari pentru pasiune!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

waw sooperb

falicitari

sa ai mare grija de ea

cam rar asa ceva in lume dapai in romania

cat te-a dus toata joaca?

Link către comentariu

superba. fara cuvinte, intotdeauna mi-au placut si le-am admirat. este rolls royce-ul grupului VAG.

mi-as dori sa vad masina in realitate, nu sunt multe in romania.

ai luat-o in forma actuala sau ai reconditionat-o tu? cat de greu a fost, daca da?

are acelasi motor care s-a pus pe porsche la inceput?

Link către comentariu

superba. un vis pentru multi. si se vede ca a fost intretinuta cu grija.

chiar..cat a costat? :rolleyes:

Link către comentariu

Superb exemplar! Apropo .. ce inseamna pret piperat ? :rolleyes: cam cat ti-a dat gaura in buzunar ?

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Imi place. Nu prea se incadreaza in peisajul romanesc, dominat numai de masini de ultima generatie, dar ma bucur ca mai sunt si oameni care apreciaza masini clasice.

La cat mai multi kilometrii :rolleyes:

Link către comentariu

Absolut superba ! Zilele astea chiar am vazut in Bacau un Volvo din 61 si chiar m-am oprit si l-am admirat timp de minute bune , vazand masini de astea inca in circulatie nu face decat sa ma incante gandindu-ma ca inca mai sunt pasionati de masini clasice. Nu te-ai inscris in vreun club al pasionatilor de gen inca?

Link către comentariu
  • 3 months later...

nice engine - sistemul de carburi pare a fi de la Riechert tuning, dupa galerii si tipul de parghie de sincronizare

Link către comentariu

Hai la intalniri, fac eu cinte cu un suc macar sa o vad si eu de aproape sau sa ma lasi 1 min in ea sa o admir ca e pacat de masina sa o tii pitulata...

Pe fiecare duminicade la 10 30 ne gasesti la pic sau miercuri la 19 00 tot la pic

Link către comentariu

Felicitari :)

Observ ca masina are ceva (mai multe) modificari fata de cum arata ea in 1971... asa ai luat-o?

~Nautilus

Link către comentariu

...masina este de vis , felicitari ....asteptam mai multe poze

..eu nu am avut bani de una normala asa ca am luat o "macheta tunata" :D

post-14197-1227867255_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru masinuta... am vazut-o si eu intr-o perioada da' nu prea ma risc sa ma arunc in fata masinii ca sa putem discuta... :)

legat de suspensii prea rigide, lasa cauciucurile mai putin umflate si ai rezolvat :)

Modificat de niq_ro
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!