Jump to content

Golf 5 Sportline

minzu

Postare recomandată

Salutare

dupa mult timp si multe masini schimbate am achizitionat un golf 5

motor 2.0 tdi an 2005

dotari : xenon , jante pe 17 , de fapt ce sa mai spun e full electric

masina arata bine

sper s apun si pozele

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos.

Cred ca o sa-ti placa masina; eu am una la fel (SL, 2.0 TDI, MY 2005, jante de 17") de 4 ani si 61.000 km. Sunt multumit de ea, mai ales dupa ce a crescut numarul de manji ... :D; ti-as recomanda acelasi tratament ...

Link către comentariu
Sa-l stapanesti sanatos.

Cred ca o sa-ti placa masina; eu am una la fel (SL, 2.0 TDI, MY 2005, jante de 17") de 4 ani si 61.000 km. Sunt multumit de ea, mai ales dupa ce a crescut numarul de manji ... :offtopic:; ti-as recomanda acelasi tratament ...

mercii

ai putea s aimi spui daca dupa resoftare a inceput s ascoata mai mult fum masina ??

Link către comentariu

Din cate vad eu si din cate mi s-a spus de catre persoane care au mers in spatele meu, nu ar scoate mai mult fum.

Poti sa te mai uiti pe topicul Impresii cip-tuning... sa vezi cam ce opinii sunt acolo.

P.S. Nu e nevoie sa citezi integral postul anterior ... :offtopic:, dialogul e mai cursiv.

Link către comentariu

Super masina.........sa o stapanesti sanatos si fara evenimente, si cati mai multi kilometri.....si scuzama ca fac :lol: dar te rog zimi si mie ca am si yo un topic cu masian mea da nush unde sa mai dau sa editez....adik sa pun poze noi si ultimele date despre ea...multumesc anticipat....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!