Jump to content

Skoda Octavia Rs

pegasus

Postare recomandată

In sfarsit, in ziua de Sf. Maria, am ridicat de la Avia noua mea Octavia RS 2.0 TFSI cod motor BWA.

Inca nu ne-am acomodat unul cu altul, e cam nervoasa da' e a mea. :icon_thumright:

Inainte am avut tot o Octavia II, un 1.6 FSI de care am fost extrem de multumit, dar parca voiam mai mult zvac.

Dotari suplimentare:

Airbag-uri pentru cap, tetiere active, trapa, tempomat, navigatie Columbus (fooooarte faina), bluetooth, senzori lumina, ploaie, oglinzi laterale cu efect antiorbire, xenon, maxi-dot, senzori parcare spate, stergator luneta, scaune fata incalzite, etc.

Poze :

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

Link către comentariu

Frumusica foc si cand e stock. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu

Super masina!

Imi place design-ul, culoarea (exceptionala) si, nu in ultimul rand, motorul :)

Sanatate!

Link către comentariu

Mortala masina. Cat mai multe milioane de km cu ea. Foarte dotata de altfel masinuta.

S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

asta e una dintre foarte putinele masini care sa-mi placa la exterior.

felicitari!!! te asteptam la intalniri.

Link către comentariu

Foarte tare masinuta , sa ai grija de ea si , ceva modificari sau va ramane in aceasa stare?

ps daca nu ai nevoie cred ca ar trebui dat jos suportul ala de telefon ca sta ca nu ca in perete acolo....

Link către comentariu

Vor fi si niste modificari, dar mai tarziu.

Consola pentru telefon nici macar nu am comandat-o (eu comandasem optiunea cu bluetooth dar fara consola). Dealerul insa a pus codul gresit si a venit cu acea consola in bord.

Am avut-o si la vechea masina, sunt obisnuit si nici macar nu o mai "vad".

Daca as demonta-o, ar ramane niste gauri in bord, pe lateral si ar arata chiar urat.

Link către comentariu

sigur nu e prins pe sub grila de la navi , stiu ca gauri in bord nu erau , esti sigur de ce spui?

e o masina sport dar cu suport de telefon o face biznis si e aiurea sincer :huh:

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Foarte frumoasa.

Culoarea e dementiala iar specificatiile tehnice arata ca este nervoasa.

Sa o stapanesti sa natos si cati mai multi km fara neplaceri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!