Jump to content

Octavia Tour benzina motor de 75 cp

stefan76
 Share

Postare recomandată

Ne departam de la subiect. octavia Tour 1.4 Mpi -75 CP.daca mai aveti ceva de spus omului care a deschis topicul. Daca nu il inchidem si continuam sub alt titlu. Ce ziceti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...
Luca_cel_nebun

si pe mine ma intereseaza subiectul...mi-am comandat o masina cu acelasi motor si daca e ceva de care mi-e teama...acela e motorul, sunt curios daca face fata caroseriei...destul de masiva, 1,2 tone fata de 950 kg ale solenzei mele care de altfel are tot 75 cai...daca are cineva motorizarea asta...sa ne scrie cate ceva despre masinutza...mersi

Link către comentariu

• 2 weeks later...
si pe mine ma intereseaza subiectul...mi-am comandat o masina cu acelasi motor si daca e ceva de care mi-e teama...acela e motorul, sunt curios daca face fata caroseriei...destul de masiva, 1,2 tone fata de 950 kg ale solenzei mele care de altfel are tot 75 cai...daca are cineva motorizarea asta...sa ne scrie cate ceva despre masinutza...mersi

<{POST_SNAPBACK}>

categoric motorul este foarte mic pentru O1. Ai sa-ti dai seama de asta sigur. Sa stii ca Supernova si Solenza accelereaza mai bine decat O1 1,4l 75 CP. Testat de mine. Supernova le bate pe amandoua... In fine, ca sa iesi din situatii limita bagi in treapta inferioara si urci si tu motoru` la 5000 RPM. Doar asa sa te scoata din belele :D

Link către comentariu

Luca_cel_nebun
categoric motorul este foarte mic pentru O1. Ai sa-ti dai seama de asta sigur. Sa stii ca Supernova si Solenza accelereaza mai bine decat O1 1,4l 75 CP. Testat de mine. Supernova le bate pe amandoua... In fine, ca sa iesi din situatii limita bagi in treapta inferioara si urci si tu motoru` la 5000 RPM. Doar asa sa te scoata din belele  :D

<{POST_SNAPBACK}>

mersi de impresii. m-ai cam desumflat...nu de alta da' am citit si thread-ul despre fabia 1,2 si ar zice unii ca sunt chiar multumiti de cum trage masina...fapt pentru care speram sa fie deajuns 1,4 ptr octavie...mai ales ca unii membri chiar faceau o comparatie intre cele doua modele...anyway...astept masina sa vad ce poate AMR 6 saptamani :D(

Link către comentariu

@ godoroja E adevarat ca DSN accelereaza mai bine, pt ca e mai usoara. Dar ia pune in SN sau SLZ greutate sa ajunga cam la cea a Octaviei, si vezi atunci daca se mai misca de pe loc.

Motorul de 75 CP pt Oct, e cam mic, intr-adevar, dar daca deplasarile nu sunt lungi (autostrazi, plecari dese in strainatate sau in provincie), si sunt preponderente in oras si la o iarba verde, nu-ti face probleme, e suficient.

Link către comentariu

@ godoroja E adevarat ca DSN accelereaza mai bine, pt ca e mai usoara. Dar ia pune in SN sau SLZ greutate sa ajunga cam la cea a Octaviei, si vezi atunci daca se mai misca de pe loc.

Motorul de 75 CP pt Oct, e cam mic, intr-adevar, dar daca deplasarile nu sunt lungi (autostrazi, plecari dese in strainatate sau in provincie), si sunt preponderente in oras si la o iarba verde, nu-ti face probleme, e suficient.

<{POST_SNAPBACK}>

Perfect de acord cu tine sefu`. Asta ziceam ca nu te ajuta la depasiri, etc... din cauza greutatii mari. Suntem pe aceeasi lungime de unda :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!