Jump to content

Nu mai porneste


Corsarul
 Share

Postare recomandată

:) AJUTOR! Aseara am plecat cu masina de la munca si a pornit normal fara sa dea semne de vreo problema, am ajuns la cineva pentru 5-10 min si cand sa plec de acolo surpriza... dau la automat si masina nu porneste. O las putin pun iar contactul si din nou aceeasi surpriza.

Cand dau la automat se invarte motorul dar nu porneste. Nu da nici un semn ca ar vrea sa porneasca sau ceva asemanator. Ba chiar pot sa spun ca se invirte motorul ca atunci cind nu ai avea bujiile montate, sau fara compresie.

Ma puteti sfatui ce pot sa fac sau pe unde sa umblu? Am umblat deja la tabloul de sigurante si la relee crezand ca e vorba de un contact oxidat. :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai verificat daca ai scanteie? Verifica senzorul de turatie si contactele acestuia. Pe acest forum salasuieste un individ cu nick-ul SHARANEL care a avut o problema asemanatoare cu a ta. (el are un Sharan dar are, daca nu ma insel, acelasi motor). Cauta-i postul pentru mai multe detalii...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bobina de inductie- rezolvat problema :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc inca odata tuturor pentru ajutor. Am fost la valiauto azi si gata, i-a luat durerea cu mana. Bobina mea de inductie a murit subit. Asa cum a spus si el s-a rezolvat. :) :D Acum sunt fericit ca sunt mort fara masina.

:beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Am avut si eu aceeasi problema acum o luna si am schimbat bobina de inductie... m-a usurat de 3 mil :) iar acum tre sa-i mai schimb si sonda de temperatura... :D Asta e... Masina e din 92 si are si vreo 500.000 km la bord.. trebuia sa se duca odata nu? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai dreptate rds_paul dar la mine nu are decat 71.000 km reali si nu ma asteptam la asa ceva, nu se compara cu masinile de provenienta romaneasca care de la magazin si pana acasa se rupe ceva sau se blocheaza vreo roata. Pana la 500.000 km cred ca mai e putin nu? Asta e parerea mea! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!