Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Parerea mea este ca foliile reprezinta o investitie eronata....De ce? Pai in primul rand dai 5-600 ron sa o pui, dupa asta mai dai cate 100-200 ron pe la un politist sa te lase in pace (depinde cat de des ai norocul sa te opreasca), dupa vre-un an jumate, doi foliile de pe geamurile din fata incep sa se zgarie si sa se "beleasca" si trebuie schimbate si tot asa....Si nu spun povesti. Am multi cunoscuti care asta fac...baga bani in folii. Acum daca transporti "chestii periculoase" e alta poveste. :)

Arata mai bine cu folie si totul ramane la aprecierea ta daca merita sau nu. Depine ce vrei :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai am mai scris ca nu vreau sa ma ascund in masina de nimeni.Nu de asta imi pun folie.As pune in ideea ca ar arata mai bine asa si doar cu transparenta uniforma pe toate geamurile si o transparenta decenta,gen cum e in poza..un 40%(sau 60% cum ii zice)! :rolleyes:

Link către comentariu
As pune in ideea ca ar arata mai bine asa si doar cu transparenta uniforma pe toate geamurile si o transparenta decenta,gen cum e in poza..un 40%(sau 60% cum ii zice)! :icon_thumright:

Da...si asta e o varianta dar o pui doar asa sa zici ca ai folie. In schimb e fain vara ca nu iti mai bate asa tare soarele in cap :frigbaitata:

Oricum daca te hotarasti sa-ti pui, vezi sa fie la fel si pe fata si pe spate ca altfel se vede uarat...tare:P

Link către comentariu

@Cristi_KWJ - daca pui folii de bazar e normal ca dupa 2 ani sa se beleasca ..;)

pe cealalta masina am folie toata masina de mai bine de 2 ani si nici o problema ..;) nici cu politia nici cu belitu ( am autorizata toata masina , ce-i drept pe fata putin mai inchis decat legal:D dar autorizat - garantie 5 ani).. mai ales pe fata unde toata ziua freci geamu.

daca nu ma insel alex stie si fordu si a vazut ca folia arata super bine , nici o urma de uzura ..

pe golf am avut probleme cu politia pentru ca pe fata nu am avut autorizatie si am avuto foarte inchisa .. :ceuameni: dar sapt viit imi pun autorizata si gata problemele cu politia.

in primul rand avantajul foliei este protectia solara si antiefractia .. nu iti mai sparge geamu chiar atat de usor ..;)

sincer nu vad nici un dezavantaj la folie:)

colegu ... eu te iau de manuta si mergem sa pui folie =)) ca si asa tre sa imi fac si eu fata :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

asta cu folia mi se pare pierdere de vreme si bani..nu vreau sa le stric surpriza celor care au folie dar cu o pereche de ochelari pusi pe nas ai aceeasi impresie.. :) asa ca de ce sa stai stresat ca iti ia politia talonul sau tre' sa fii super atent la condus atunci cand e innorat sau seara la parcari..masina e superba in stadiul asta..dar hai cu triplele :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana la urma am reusit sa mai fac ceva la masina odata cu caldura!

Tin sa le multumesc celor care si-au dat o parere despre folie.Am pus astazi folie cu transparenta 20% pe toate geamurile (fata+spate) :P .

Imi place foarte mult aceasta schimbare de design si consider ca am gresit ca nu am pus pana acum.

Am dat jos literele de pe hayon(Golf si TDI).Iarasi o schimbare foarte buna.

Am renuntat la suportii de numere!

Poze inca nu am facut pentru ca nu am apucat sa o spal de vineri pana acum si e murdara.Daca reusesc maine am sa revin cu poze! :))

Saptamana viitoare vor aparea pe masina si stopurile R32 :))

Link către comentariu

Super!

Ma bucur ca te-ai razgandit in privinta inscriptionarii!

Sunt curios cum arata cu folie!

Sanatate!

Link către comentariu

Salut Alex!

Poate ne dai mai multe detalii referitoare la folie:unde ai pus folia,cat a costat si daca este autorizata RAR si pentru geamurile fata... :angry:

P.S:au trebuit demontate fetele de usa?

Modificat de cata5maj
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri! :icon_thumright:

Catalin detalii despre pret si alte chestii iti pot dat pe PM daca vrei!

Rex cu inscriptiile prietena e de vina..ea m-a convins! :icon_thumleft:

Pana la urma am facut poze cu noul (noile update-uri).Folia are transparenta 20% fata+spate iar pe fata e omologata (nu ma intrebati cum si de ce).

Initiala am vrut 36% dupa simularile facute de colegul Redfighter insa am vazut un Golf 5 alb cand am mers sa pun folia facut tot de ei cu aceeasi marca de folie (Suntek) si parca nici nu avea folie pe geamuri.S-au dat jos fetele exterioare de la usi (cele de tabla) insa baietii au lucrat impecabil,si pe deasupra am stat langa masina 5 ore si i-am stresat :salut:

Trecand la ideea postului acestea sunt pozele.Sper sa va placa.Eu abia astept triplele R32!

post-10235-1239110726_thumb.jpg

post-10235-1239110839_thumb.jpg

post-10235-1239110899_thumb.jpg

post-10235-1239110948_thumb.jpg

Link către comentariu

Spatele e superb (fara inscriptionare)!

Foliile sunt prea inchise pentru gusturile mele, dar tie trebuie sa iti placa!

Link către comentariu

Rex si eu ma temeam ca vor fi prea inchise.Eu am pus folie mai mult pentru design insa acum imi place foarte mult si sunt sigur ca as fi regretat daca puneam 36%! :)

Cristi nu am mai dat cu nimic.Le-am dat jos la un prieten cu feon cu aer cald si apoi am eliminat urmele de banda cu alcool!

Asta imi zice toata lumea coleg normal! :blah_:

Link către comentariu

Frumos rezultat!

Dai cu feonul pana le poti scoate cu mana? Si eu mi-as da jos 2.0TDI. A3 inca nu stiu...

Link către comentariu

Da...se desprind imediat.Sa ai grija ca eu m-am ars cand am pus mana pe prima litera :blah_: .

PS:Eu zic sa dai jos tot! :)

Link către comentariu

Bravo!

Ai facut o alegere foarte buna cu folia 20%. Arata superb pe culoarea ta :blah_:

Iar faza cu autorizatia pe fata...jos palaria!

Succes in continuare!

Link către comentariu

;)

Cum naiba toti reusesc sa de-a jos litere cu feon-ul si numa mie nu mi-a iesit :P

E vreun secret pe-aici ca nici macar cu polish n-am putut s-o scot la capat :blah_:

ONTOPIC: Faina folia, dar daca cu literele te-a convins prietena, cu folia cine te-a convinsa sa-ti pui ?! :)

Link către comentariu

Nu e inchisa folia, e numai bine :) Si autorizata pe fata... nici nu putea sa dea un exemplu negativ o masina IPA :blah:

Arata bine si fata inscriptionari... m-am convins si eu sa le dau jos. Problema e ca vreau sa se stie ca sunt un TDI... vad eu ce fac.

Si hai cu triplele alea de R32!!! Pe mine ma innebuneste combinatia de culori stopuri-caroserie la R32. Si la tine va fi foarte asemanator :rolleyes:

Bafta.

Link către comentariu

neaparat praguri de gti ... dar se mai gandeste .. analizeaza ... trebuie batut la cap :icon_thumright:

Link către comentariu

:icon_thumright:

CORECT, are careva nr. ei de telefon ?! :) :blah_:

Link către comentariu

Eu nu inteleg care e faza cu autorizatia pe geamurile din fata. Ti-a autorizat-o si pe fata?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!