Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zic,zic...stai sa o spal ca zic de doua saptamani ca dau pe la spalatorie :blah:

Daca mai sare euro se cam duc planurile mele scrise mai sus o perioada! :blah:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am promis ca pun poze insa abia acum am reusit sa le fac...cu toate ca am spalat-o de vreo 10 ori de la ultimul post si pana acum :(

Saptamana viitoare astept triplele R32 Smoked... :))

post-10235-1234472756_thumb.jpg

post-10235-1234472766_thumb.jpg

post-10235-1234472778_thumb.jpg

post-10235-1234472788_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am reusit sa montez triplele inca :(!

Din pacate am nu prea am avut timp de ea in ultima perioada.Astept sa vina caldura sa pun rotile de vara si apoi vor urma si upgrade-urile scrisa pe lista respectiv primul fiind triplele! :angry:

Ma streseaza ideea sa imi pun o folie pe ea insa o transparenta destul de mica si aceeasi pe toate geamurile.Am sa fac niste poze mai clare dupa ce pun rotile de vara poate ma ajuta un coleg in simularea unor poze! :)

Link către comentariu

Hai domnu' ca facem simularea, chaior azi am sters pozele alea :angry: .. AI cumparat deja triplele de r?

Link către comentariu

Mersi mersi...nici eu nu le mai am! :(

Triplele asteapta sa fie montate :) !...de vreo 2 luni! :angry:

Link către comentariu

Cu toate ca nu am rezolvat cu triplele astazi am pus rotile de vara si am spalat-o asa ca am zis sa pun 2-3 poze.

Din pacate nu prea am talent sa iasa frumoase pozele :) ,insa sper sa va placa :icon_thumright:

post-10235-1237472155_thumb.jpg

post-10235-1237472201_thumb.jpg

post-10235-1237472225_thumb.jpg

post-10235-1237472245_thumb.jpg

post-10235-1237472278_thumb.jpg

post-10235-1237472327_thumb.jpg

post-10235-1237472346_thumb.jpg

post-10235-1237472385_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca zici ca n-ai talent, inseamna ca masina e "de vina" de imi plac pozele :). Hai cu triplele alea, ca abia astept sa vad cum se vad pe culoarea ta :icon_thumright:

Bafta.

Link către comentariu

Gata m-am hotarat ma duc la vulcanizare sa pun si eu in seara asta 17-ele pe masina, abia astept, chiar daca noaptea este inca frig sub 7 grade le pun ca si asa pe la munte nu mai ajung.

Golful arata foarte foarte bine, dar hai cu folia aia neagra pe geamuri ca sa il faci sa arate si mai bine si la fel si cu triplele.

Link către comentariu

Ti-am mai spus: ai o masina foarte frumoasa. As putea sa iti propun niste imbunatatiri:

- stopurile cu led (care ai spus ca urmeaza) - sunt convins ca vor arata BETON (daca nu iti plac accept eu o donatie :icon_thumright: )

- sa dai jos inscriptionare model si cilindree (Golf si TDI)

- vopsit etrieri

- shimbat placute de numere cu unele fara absolut nici un inscris

- poate niste folie pe geamurile din spate.

Cred ca aceste detalii conteaza. In rest nu prea mai ai ce face la look-ul exterior!

Sanatate!

Modificat de rex
Link către comentariu

Acidutzul vor veni si triplele saptamana viitoare cand voi avea timp de ele! :D

Auras mersi pentru apreciere.Utilitatea foliei negre nu o vad pentru ca nu ma ascund in masina si pe langa asta prefer sa am vizibilitate.Stau in dubii daca sa pun o transparenta mica pe toate geamurile.

Rex hayonul ramane asa cu inscriptiile pe el (am eu un pitic).Etrierii sunt vopsiti argintii exact cum sunt cei OEM.Nu imi plac alta culoare!

Va multumesc tuturor pentru aprecieri! :D

Link către comentariu

Ii chiar placuta la privit masina...arata super bine! La albastrul pe care il are cred ca ii dificil de ales o culoare pentru etrieri.

Link către comentariu

:D Chiar ca ai un pitic! Cum am si eu ca am vrut expres sa nu am scris nimic pe haion.

Referitor la etrieri... gusturile nu se discuta.

:D Vazand masina ta m-am gandit ca sunt cateva masini, Golf 5 in speta, care arata cu mult mai bine decat stock!

Sper sa ne intalnim odata cat mai multi cu G5 sa ne putem admira masinile!

Modificat de rex
Link către comentariu

ai dreptate colegu .. nu prea te pricepi la pozat:)) glumesc:D ... poate o spal si eu zilele astea .. si facem o sedinta foto ... :>

Link către comentariu

Pai de cand zic eu sa facem sedinta foto... :D

Lasa sa se usuce noroiul de pe strazi si intr-un week-end facem poz(n)e! :biggrin:

Link către comentariu

Am poze cu folie 40% pe toate geamurile datorita lui Redfighter caruia ii multumesc mult pe aceasta cale :blah_:

Acum astept sa imi spuneti ce parere aveti :lol:

post-10235-1237499457_thumb.jpg

post-10235-1237499499_thumb.jpg

Link către comentariu

Alta viata cu rotile de vara.

Ce frumoasa poate sa fie masina asta...totul OEM si cu bun gust.

Pune totusi folie pe geamuri si ti-as recomanda o transparenta de 35% pe fata si 20% pe spate. Arata si foarte bine si nu ai probleme cu vizibilitatea.

Si inca ceva...pune folie protectoare pe faruri, sunt prea frumoase si noi si o sa apara puncte de la pietre. La mine s-au facut praf si nu mai am ce sa le fac :blah_:

Spor la modificari!

PS: Arata bine. Mergea un pic mai inchisa pe spate ca sa para Privacy Glass.

PS2: Fa o simulare si cu 50% fata si 35% spate...transparenta. Poate iti place mai mult.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Andrei mersi pentru aprecieri! :blah_:

Folie inca nu am...e doar simulare cu 40% pe toate geamurile cum as vrea sa pun...astept pareri! :lol:

Link către comentariu

Un mare DA pentru folie! Asa cum e in poze e perfecta! Si hai cu triplele odata :blah_:

Link către comentariu

Alex nu umbla cu prostii!!

Ce folie e aia?!

Fa o simulare cu dark black sa vezi ce bine da atunci :D

Eu tot astept de la tine o suspensie ceva mai low, sa intrii si tu in randul celor cu dureri de rinichi :))))

Superba masinuta :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!