Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rex mersi pentru apreciere :icon_thumright:...e urata in poze ca e murdara! :somnmare:

Razvan trebuie coliere la capace ca daca nu le pierd :P

Link către comentariu

Mersi Andrei :ceuameni:

Xenoanele sunt de 6000k insa vad ca pe acest far lumina e alba,nicidecum albastra.Nu am vazut diferente intre ele si cele de 4300k!

Link către comentariu

Si mie mi se pare lumina foarte alba si ma mir ca sunt de 6000k. La mine se vad mult mai albastre si parca mai puternice cele de 6000k.

Link către comentariu

Am dat xenonul jos dupa povestea cu stergatoarele..Am revenit la Philips Blue Vision.Sunt hotarat sa imi iau un set de faruri cu bixenon OEM chiar daca investitia este destul de mare! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai povestea e scrisa pe topicul dedicat.S-a ars un integrat de la motorasul stergatoarelor :cheers:

Link către comentariu

Am zis sa mai scriu si pe aici...

Ma gandeam sa iau farurile OEM cu bixenon insa nu merita pentru ca nu beneficiez de reglajul electric si ca sa pun autoleveling e prea costisitor.

Asa ca pastrez farurile Hella de care sunt extrem de multumit in combinatie cu Philips Blue Vision pe scurta si Extreme Power pe lunga :)

Link către comentariu

nasol incident 4abc :) ...mi-ai intarit convingerea si mai mult ca nu prea merita xenon-ul luat de la coltz de tejghea :huh:

cum se vede BlueVision-ul pe farurile cu lupa ?! :D

Link către comentariu

Nu le mai vand pentru ca nu vad rostul :offtopic:

Riddler ti-am raspuns si pe PM,imi place cum se vede...e relativ oki!

Sper sa ii fac cadou un set de pleoape de sarbatori.Am tot cautat un model care sa fie foarte discrete(sa acopere o suprafata mica din far) si sa aiba prindere in suruburi (am vazut la un prieten) pentru ca nu vreau sa pun silicon pe farurile Hella :rolleyes:

Link către comentariu

Nasol incidentul cu stergatoarele si cand ma gandesc ca era cat pe ci sa comand un kit de xenon, acum mai astept si totodata mai sondez piata. Din ce m-am mai documentat kit-urile lui Baracuda n-au facut pana acum probleme pe Golf 5 si din ce am vb cu persoana respectiva a vandut destule.

Imi pare bine pentru tine ca nu mai vinzi farurile Xenon look ca era si pacat la cum arata masina cu ele.

Link către comentariu

Auras ideea era sa le vand pe astea si sa iau farurile OEM cu bixenon insa nu imi place ca nu voi avea reglaj la ele si ca sa pun autoleveling ma costa prea mult...~1000 eur! :251:

Despre xenon ce pot sa zic...sincer uneori imi pare rau ca nu il am insa pe de alta parte sunt foarte multumit de vizibilitatea oferita de aceste faruri...este cu 50% peste ce ofereau farurile stock si de asemenea impactul vizual este destul de mare...multi prieteni mai necunoscatori cred ca am xenon(si de fapt sunt becuri Philips Blue vision) :ceuameni:

In concluzie farurile vor ramane pe masina cu becuri Philips Blue vision...pentru o vreme :banghead:

Pana atunci testez Michelin-urile de iarna pentru ca la munte e multa zapada :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Vezi ca autoleveling vindea un coleg de pe forum la pret mic... si-a pus un coleg de serviciu si ii merge perfect.

Cauta in aria anunturi si o sa gasesti ... Parerea mea e ca merita sa faci o intrebare.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Bamse ideea e ca e destul de complicat fata de cum pare :D

Am gasit pe Vortex un Diy si are vreo 20 pagini din care vreo 5 cu codarile necesare.

Prefer sa ramana asa...ma repet...sunt extrem de multumit de faruri! :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cred ca ai avut parte de atunci si pana acum :D

Am renuntat la pleoape pentru ca nu am gasit nimic care sa imi fie pe plac(sa se prinda in suruburile farului si sa fie foarte finute).

Am zis ca odata cu trecerea in noul an sa fac un mic ''to do list'' pentru 2009! :P

1.Consola centrala aluminiu decor.

2.Pedale GTI.

3.Comenzi volan-->(in caz ca gasesc computerul de la coloana volanului compatibil pe ebay mai ieftin).

4.Triple r32-->(in caz ca nu voi indrazni sa ma apuc sa le vopsesc pe acestea->nu sunt sigur insa).

Cam atat imi vine in minte in acest moment.Primul pas va fi revizia pentru acest an :P .

La mult ani! :)

Link către comentariu

Compu de coloana de volan .. cred... nu stiu sigur.. te pot ajuta sa-l iei la 150 euro. Cu atat l-am luat si eu cand am pus volanul. Stii f bine prin ce-am trecut pana l-am facut sa functioneze :P

Dai un semn daca vrei.

Link către comentariu

C4linutz stiu ca a fost dificil.O sa vad exact cum fac cu comp-ul.Din cate stiu e vreo 500 lei nou la dealer :beer:

B-78-TDI-mersi pentru aprecieri! :P Arata bine masina din poza insa eu o sa ma limitez la aspectul actual :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nimic nou sub soare datorita crizei economice :rolleyes: ( + ca abia au trecut sarbatorile, buzunarele sunt mai "pline" cu aer, etc. :offtopic: )

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!