Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Alex eu zic ca a meritat din plin munca pe care ai depus-o si ai sa vezi ce frumos o sa-ti lumineze calea aceste xenoane.

Data viitoare sa nu mai fii asa incapatanat si sa ma asculti si pe mine ;)

Sa le stapanesti sanatos si tre sa bem o cafea la RomPetrol :icon_thumright:

P.S Vrem poze noaptea :offtopic: sa nu uiti.

Modificat de xdx
Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Perfect! Aveam impresia ca nu sunt faruri cu lupa, dar bine ma m-am inselat. In general e futil efortul depus sa demontezi spoilerul, dar e alta treaba daca spui ca au suporti speciali acolo. Frumoase retusurile spoilerelor; era pacat sa ramana pe spate ditamai portiunea neagra.

Link către comentariu

oooo, ti-ai montat in sfarsit si xenon. frumos. iti zic ca merita din plin efortul ;)

dar tot nu ai timp sa imi trimiti un stiker cu vwforum :D (ps: nu am zis cu rautate:D)

numai bine!

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie!

P.S Data viitoare cand ii faci poze,te rog nu uita sa-i aprinzi farurile :(

Link către comentariu
  • Administrator

ahaaaaaa!!! te-am prins, vrajitorule!! :( :Driver:

Cum este, dom'le? Ma intereseaza strict diferenta intre Xtreme si xenon pe far cu lupa

Frumos...

Link către comentariu

Va multumesc din nou pentru aprecieri :icon_thumright:

Dudu ce sa zic.......diferenta este... :)

Link către comentariu

Pai sincer sa fiu din cauza colegului xdx ai celor de pe Vwvortex unde am gasit si pe altii care au montat. :)

Tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru munca de convingere care a depus-o cu mine...mai greu cu oamenii fixati ca mine :blink: .

Totusi daca nu aveam loc special pentru ele cu prindere sub far nu le puneam.... :)

Sunt foarte incantat de investitia facuta :icon_thumright:

Link către comentariu

Deci....Nu recunosc nimic !!

Pledez nevinovat :blink:

Ehh..mai urmeaza folia (munca grea de convingere) , dar incetul cu incetul se rezolva toate :)

P.S. Vorba colegilor: "Da da da, da-i cu spor iese usor" :icon_thumright:

Va salut si o seara placuta tuturor,

Florin

Modificat de xdx
Link către comentariu

Florine cu folia nu ma mai convingi sigur :) ,insa cu asta m-ai convins si nu imi pare rau...iti sunt dator! :icon_thumright:

Ce as mai face la masina ar mai fi:

1.Consola Aluminiu plansa bord(o gasesc pe ebay sau direct la dealer)

2.Stopuri spate R32

3.Pedale+footrest GTI

Si se pare ca se opreste lista pentru ca am realizat la ea cam tot ce mi-am dorit si tot efortul depus a meritat!

Link către comentariu

Razvan asta cam asa e,insa incerc sa ma abtin sa nu mai vad nimic frumos :D .

Imi place mult cum arata si sunt foarte multumit de ea! :)

Link către comentariu

am ramas uimit de cum arata masina acum....toata stima si respectul pentru efortul depus. Vad ca nu mai jante de polo :D)

PS: maine vin in iasi,te sun

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri...inca am jante de polo pentru ca am trecut la rotile de iarna :P ..

Ma bucur ca te aud...astept maine cu interes telefonul tau :D

Link către comentariu
MasinaPoporului

abc....nu am avut timp sa citesc tot despre masina ta...vreau doar sa te intreb...ce tip de motor este?cu pompa de injectie sau PD?

imi raspund tot singur...dupa poza la motor..adica capacul de la motor..pare sa ai PD(pompe deuse)....:P....

pot sa m alaud ca: catalizator si toba finala scoasa....plus filtru conic de bazar...nu am avut ce face cu-n golf IV 1.9 TDI 110 cp cu pompa de injectie...acum am scos filtru de bazar..ca am vazut ca baga cam mult praf..si consuma si ceva mai mult golful meu de 90 CP...

Link către comentariu

dupa ce stau noaptea si ma chinui,sa scot de la mine xenonul sa il pun la tine pe masina,tremurand tot de frig,sa vezi cum ar arata cu xenon..xdx te-a ajutat? :icon_thumright:

Link către comentariu

Lex asa e :icon_thumright:...pai nu am scris de tine ca nu stiam ca intri pe forum :P

In alta ordine de idei datorez multumiri amandurora si sunt foarte fericit ca am pus xenon(nu merita sa las frumusete de faruri pregatite pentru asa ceva fara el :icon_thumright: )

Link către comentariu

Bamse mersi pentru idee :) :) ....ar trebui sa sterg postul :P

Sper sa mai scada pretul la RNS 510 insa deocamdata vreau sa pun pedalele de GTI si consola de Aluminiu si apoi poate stopuri de R32 sau OEM pe Led!

Maine daca reusesc am sa renunta la suportii de numere in favoarea bandei dublu adezive de la Bison! :D..inca studiez problema! ;)

Link către comentariu

Alex eu zic sa stergi postul cat mai repede pentru ca dauneaza grav sanatatii :) Criza financiara isi face simtita prezenta asupra sanatatii :D

Tu studiaza problema cu banda adeziva si maine trecem la treaba :)

@.:bamse Nu mai posta asemenea imagini, doar nu vrei ca Alex sa sufere de vreun atac de panica ;)

Link către comentariu

imediat cum ai vazut la mine nr lipit cu banda ... vrei si tu ... #-o :icon_cool:) n-ai ce studia ...:D merge fara probleme:) singura problema e daca vrei sa il scoti ca il indoi tot:))

Link către comentariu

Arata bine numarul lipit cu banda, se incadreaza perfect in locul acela din bara si nu mai acopera grila deloc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!