Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Din ce se spune in manualul care a venit odata cu farurile ar merge iar pe langa asta au loc pentru a amplasa balastul insa nu sunt ferm hotarat ca o sa pun pentru ca sunt foarte multumit de vizibilitate si de aspect.Oricum pentru acest an inafara de anvelope pe care o sa le montez maine nu cred ca va mai primi altceva...doar o pregatire pentru iarna(ceara+rotile de iarna :251: ).

PS:Reglajul pe inaltime din bord functioneza identic ca la farurile stock! :scratch:

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca o sa ai cum sa pui D2S si sa functioneze si ca bixenon (ridicatul becului) pt ca ar mai lipsi un motoras. Asa am dedus din ce mi-a zis tipul care le-a montat pe ale mele.

Oricum....este excelent asa, arata bine si lumineaza bine. Felicitari inca o data!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Sigur nu va fi bixenon insa sunt extrem de multumit de vizibilitate cu ele asa ca nu sunt sigur daca am sa pun xenon pe ele....

Link către comentariu

Poze noi cu ultimul update pentru acest an..-->>Continental Sport Contact 3 225/45/17 Y

PS:imi cer scuze de calitatea pozelor... :)

post-10235-1224689155_thumb.jpg

post-10235-1224689170_thumb.jpg

post-10235-1224689192_thumb.jpg

Link către comentariu

faina incaltzari :lol: ...dar vezi ca pana devin optime o sa se comporte cam naspa :)

oricum "aleargale" un pic si vezi dupa ce aderentza o sa ai cu ele :lol:

P.S.: @RaveMsTr: mersi de info, pana la urma am gasit in carrefour ca mi-au adus la comanda si gata, astept sa le montez ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Riddler am avut timp sa le rodez de cand le-am pus si pana astazi! :) si vreau sa spun ca sunt extrem de multumit de comportamentul lor.Insa de obicei testele de pe ADAC nu mint :)

Redfighter multumesc inca o data pentru apreciere! :))

Link către comentariu

Mi-am achizitionat astazi o statie de emisie/receptie Alan 42 mobila in combinatie cu o antena Sirio Turbo 800S care are 80cm doar :P ,si pe care o pun pe masina doar in afara orasului (oricum imi place cum arata:D)!

Sunt foarte incantat de utlitatea ei! :hainoroc: :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am zis sa mai scriu si aici putin... :offtopic:

Cum se anunta iarna si zapada saptamana trecuta am trecut la rotile de iarna pe 15'' cu jante de tabla si anvelope Michelin Alpin A3 195/65/15 :).

Poze nu mai pun pentru ca nu am capace la ele si arata destul de funny. :)

Link către comentariu

4abc vreau sa te intreb daca farurile look xenon aveau motorasele de ridicare si daca merg comandate din instalatia originala de la bord.Merci

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Da sigur ca merge reglajul din bord.Au tot ce le trebuie :blink:

Am mai scris asta intr-un post anterior! :D

Link către comentariu

Frumusel foc!Culoarea imi place f mult...mi-am luat si eu cauciucuri Conti sport vara asta 235 45 17 dar contact 2...totusi parca nu reactioneaza asa bine pe suprafete acoperite cu stat de apa de o palma spre deosebire de ex de Micelin pilot primacy...pana la urma tot fara xenon?stiu ca erai contra celui aftermarket...nu te-ai gandit sa-i pui o bara de GTI?Numai bine!

Modificat de Serhino
Link către comentariu

Nu pun xenon pentru imi place mult cum arata cu aceste faruri si becuri Philips Blue Vision,si de asemenea vizibilitatea este extrem de buna (rar ma folosesc faza lunga). :P

Eu sunt extrem de multumit de Conti Sport Contact 3...am citit multe opinii pe site-urile de profil inainte sa le achizitionez!

La exterior nu cred ca am sa mai pun ceva.Imi place cum arata asa cu pachetul ''Individual''.As fi vrut pe o vreme o bara de R32 insa mi-a trecut. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca tot am spalat-o azi am facut si cateva poze: :lol:

Stiu ca nu ii sta bine cu rotile de iarna insa nu avem de ales :)

post-10235-1228054178_thumb.jpg

post-10235-1228054190_thumb.jpg

post-10235-1228054202_thumb.jpg

post-10235-1228054223_thumb.jpg

Link către comentariu

Ehh...ce sa mai vorbim aiurea, capacele fac toti banii :) eu zic sa le prinzi cu niste coliere poate te lasa baietii fara ele:P

Alex astept kit-ul de xenon sa-l pui pe ea, prea frumoase farurile ca sa nu le pui un xenon, deci vreau sa le vad cu xenon :D

ahh..era sa uit FOLIE !! cat mai repede...:lol:

Link către comentariu

da ce capace frumoase avem:> cat ai dat pe ele? le-ai luat de la dealer?:)

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Florin nu cred ca am sa pun xenon..de fapt nu am sa pun sigur pentru ca imi plac foarte mult asa si vizibilitatea este peste asteptari,iar cu folia mai vedem....nu sunt hotarat! :)

Razvan....nu mai rade de mine...stii cum e..dai un ban dar ai OEM :lol:

Link către comentariu
am trecut la rotile de iarna pe 15'' cu jante de tabla si anvelope Michelin Alpin A3 195/65/15 :P.

Exact anvelope din acestea folosesc si eu, a 2-a iarna. Doar ca le am pe jantele din aliaj. Ce sa spun, se confirma informatiile din comparative: sunt cele mai bune pe uscat, adica rezistenta redusa la inaintare si zgomot redus. Pe zapada si gheata sunt ok, insa nu rup gura targului. In concluzie: cele mai bune cauciucuri de iarna pentru vara. :D

Apropo, felicitari pentru cum arata masina ai primit, insa eu tin sa te felicit in mod special pentru cum o intretii. Ma refer la exterior, pare impecabil. Te invidiez. Eu oricat incerc, nu scap de huliganii care o zgarie cu cheia, soferii iscusiti de prin parcari, pietrele de pe drum. :icon_thumright:

Link către comentariu

But fns am trecut pe lista triplele ''r32 smoked'' insa de acum la anul :)

cda mersi pentru aprecieri.Nu am polishat-o niciodata,asa arata vopseaua de cand am masina :D .Cred ca marele secret este ceara solida pe care o vede o data la 5-6 luni :).Cat despre anvelope si la mine este al doilea sezon cand merg cu ele.Pe uscat am avut cateva evenimente neplacute(franeaza foarte prost de la viteze mari) insa sunt multumit ca nu fac zgomot iar pe zapada eu am fost foarte multumit de ele.In concluzie merita acest tip de anvelope insa cu un pret de 250-300 lei/buc.Eu am dat in DE acum 2 ani 110 eur/buc.

Link către comentariu

;)

Super masina :D Intr-adevar are look OEM, iar farurile au fost o investitie de belea.

Link către comentariu

doamne , ce imi mai plac farurile ;) :D

imi place cum arata masina curata :D)

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri! :offtopic:

Am montat astazi un kit xenon H7.Ceea ce mi-a placut foarte mult este ca farurile sunt prevazute cu locuri pentru amplasarea balasturilor(sub far).Am facut cateva poze in graba de la montaj ;)

Am sa revin cu poze cu masina dupa ce o spal! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!