Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Dudule sper sa ma urasti o perioada scurta pana iti pui si tu. :offtopic:

Tzakapaka rezist pana luni ca nu imi vad capul de treaba zilele astea...si luni am programare la service sa le pun ca trebuie demontat si spoiler-ul fata! :D

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

:offtopic: nu stiam asta... credeam ca e mai simplu, gen ca la stopuri

sunt curios cat iti ia pt asta

asteptam luni seara pozele :D

Link către comentariu

Luni revin cu poze. :P

PS:Ca si pret de montaj ma costa un suc. :D

Si pentru ca vine iarna dupa lungi cautari(si certuri si neintelegeri) cu distribuitorii de anvelope mi-am comandat 4 anvelope noi Continental Sport Contact3 225/45/17 Y :P

Link către comentariu

Am reusit astazi sa montez farurile Hella.Neamtul a fost extrem de corect.Le-a trimis cu becuri cu tot care insa le-am schimbat dupa vechea configuratie:Blue Vision faza scurta si Extrem Power pe faza lunga.

Am facut si ceva poze.Urmatorul update sunt anvelopele Continental Sport Contact 3 iar in viitorul apropiat stopuri spate OEM cu led.Mi se abureste o tripla spate(dreapta) insa nu o mai dau jos daca tot vin cele cu led :)

Poze:

post-10235-1224492750_thumb.jpg

post-10235-1224492759_thumb.jpg

post-10235-1224492783_thumb.jpg

post-10235-1224492814_thumb.jpg

post-10235-1224492834_thumb.jpg

post-10235-1224492861_thumb.jpg

post-10235-1224492872_thumb.jpg

post-10235-1224492881_thumb.jpg

post-10235-1224492894_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Wow!

Arata mai bine decat speram eu... :)

I gotta get myself some of those... :D

Excellent job!

Link către comentariu

Pff Arata de milioane :D . Daca ai pune niste stopuri smoked, ar fi ...:angry:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Dudu abia astept sa le vad si pe Tornado RED :angry:

Rex si eu sunt de parere ca merita:)

Redfighter o sa vina cele cu led OEM care sunt smoked! :D

Link către comentariu

Super masina.Super si farurile.Ce pret au avut?M-ar interesa si pe mine sa-mi pun pe Golf.Cred ca ar da bine :) In afara de faruri mai trebuie becuri si instalatie speciala pt xenon ?Intreb pt ca nu ma prea pricep

Numai bine :D

Link către comentariu

weewee multumesc pentru apreciere! :)

Tiberyu farurile au costat in jur de 450 eur si au venit cu tot cu becuri.Am sa pun o instalatie de xenon de la Hella pe ele cu becuri D2S cum vine din fabrica. :)

Dragoslk...pai ce sa zic...go for it! :coffee_lol:

Link către comentariu

Am reusit sa testez in aceasta seara farurile.Vreau sa spun ca este cu totul alta viata...nici nu ma gandeam vreodata ca o sa se schimba vizibilitatea asa de mult :lol: .Iar ca si ''look'' nu prea se deosebesc de cele cu xenon cu becurile Philips Blue Vision.Pe langa impactul vizual care este destul de mare(mie imi place mult cum arata) :)) vizibilitatea a crescut cam cu 50% fata de farurile stock.In concluzie merita fiecare banut aceste faruri :)

Link către comentariu

Incep sa devin invidios :) Ma poti ajuta cumva sa achizitionez si eu un set de faruri identice cu ale tale ?.Nu ma prea pricep si avand in vedere ca ai mai avut o comanda pt masina ta mai mult ca sigur cunosti pasii,si daca va fi sa ma aleg cu aceste faruri poate ma vei ajuta sa le si instalez ca pe aici prin Pascani cam varza cu,cunoscatorii. Numai lupa aia din far cand o vad ma face sa vb singur de cat de bine arata.

Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Te ajut :) .Eu le-am luat noi de pe ebay.Le platesti inainte prin PayPal si le primesti cam intr-o luna prin posta sau curier rapid,asta depinde de neamtul care le vinde.Mai multe detalii pot sa iti dau pe PM! :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa ma ajuti in sensul ca sa ma duci la un service(contracost tot :) inclusiv deranjul tau) in care cred ca pot face asa ceva sau unde le-ai montat tu .. din cate am citit se da si bara jos pentru montarea lor si odata cu aceasta schimbare mi-as pune si xenon in proiectoare(nu stiu cat de mult ajuta la vizibilitate dar am vazut ca dau foarte bine la aspectul masinii).

Sper sa nu te plictisesc dar ma tin de capul tau pana le rezolv :) doar esti la 2 pasi de mine :)

:icon_thumright:

Link către comentariu

Nu ma plictisesti deloc.Te ajut cu placere insa mai bine stabilim alte detalii pe PM.Te astept sa discutam acolo! :icon_thumright:

Link către comentariu

hehe, felicitari pt achizitie, acum poti sa "mintzi" pe necunoscuti ca ai Xenon :P :)

glumesc... sa le stapanesti sanatos ;)

eu MOR de ciuda ca in carrefour nu au becuri H7 X-treme power :D ...au numai BlueVision pt H7....

btw, 4abc se schimba/monteaza greu niste halogene ?!:) ( se da bara jos :P )

Modificat de Riddler
Link către comentariu

La Golf V se da bara jos pentru a schimba farurile.Ca sa schimbi becurile nu dai jos decat becul :P

Link către comentariu
hehe, felicitari pt achizitie, acum poti sa "mintzi" pe necunoscuti ca ai Xenon :P :lol:

glumesc... sa le stapanesti sanatos ;)

eu MOR de ciuda ca in carrefour nu au becuri H7 X-treme power :angry: ...au numai BlueVision pt H7....

btw, 4abc se schimba/monteaza greu niste halogene ?!:D ( se da bara jos :blink: )

:offtopic: H7 X-treme power am luat eu de la OMV.

On topic: Foarte frumoasa masina :D

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu

Felicitari....acum masina este aproape completa.

Ca intrebare...merge Xenon D2S in farul asta? Si reglajul din masina merge?

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • Administrator

Daca rezolva problema adaptoarelor pt alimentarea becurilor, n-ar avea de ce sa nu mearga... mai ales ca am inteles de la Alex 4abc ca au soclu dublu (H7 si D2S)

Cred ca s-ar putea sa apara o problema la faza lunga (nu stiu daca merge facuta adaptarea pt bixenon) iar D1S are alt soclu... :offtopic:

Daca gresesc cu ceva, feel free... :blink:

PS: scuze de tech-talk :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!