Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

folie in iasi la caro glass... in podu de fier ... te poti duce pe acolo sa iti faci o idee...eu la ei mi-am pus si la ford si la golf si sunt multumit ... pe spate am la ambele transparenta 5% iar fata..:-" parca 20 ... acu depinde cum te intelegi cu garda si peste ce pelican dai ...:|

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ideea e ca oricum nu vreau ceva inchis.Adica un 50% pe spate si 75% pe fata.. :vaidecapulmeu:

Intai sa vad poza si apoi pot sa spun da sau nu :)

Tie ti-au dat fetele de la usi jos la Caro Glass?

Link către comentariu

da au dat jos fetele... dar inca nu zdrangane ... :vaidecapulmeu:)

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Te rog citeste si Regulamentul.
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!! Cand vor veni si farurile va fi SUPERBA!! :icon_thumright:

Sa o stapanesti sanatos!!

Link către comentariu

Mersi Andrey2003 :icon_thumright:

Farurile vor veni cat de curand :) .O sa revin cu poze dupa ce le montez.Folia ramane inca in stadiu de plan de viitor pentru ca nu sunt foarte hotarat iar cu pragurile ma decid dupa ce ma intalnesc cu 31rzv! :wub:

Link către comentariu

Ce faruri ai ales? OEM sau aftermarket? Sunt curios de model (daca sunt aftermarket).

Un RNS510 in wishlist nu bagi? :somnmare:

Link către comentariu

Bamse acestea sunt farurile care le-am ales:

In legatura cu RNS-ul cred ca va mai trece putin timp ca sa mai scada putin si pretul deocamdata fiind destul de piperat :D

post-10235-1221374733_thumb.jpg

Link către comentariu

Cam asa ceva:

001yv5.th.jpg 002tq6.th.jpg003kd5.th.jpg s5031433tp1.th.jpg

L.E:

Opacitate scazuta, 75 pe fata, 50 pe spate :icon_cool:

01sw7.th.jpg 02wu8.th.jpg

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Eu zic ca ultimele 2 poze arata cel mai bine!

Dar nu arata rau nici fara folie :)

Spor la modificari! :P

Modificat de rex
Link către comentariu

Redfighter mersi mult de tot...raman dator!Se pare ca ultimele doua poze sunt cele mai oki.Asa ma gandeam si eu..cu 50% si 70%.Acum am o idee cum ar arata si timp sa reflectez :(

Mersi Rex!

Bamse sunt chiar farurile OEM de la Hella doar ca sunt cu bec h7.Pretul lor este undeva la +-400 eur pe ebay noi!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, multi km fara probleme. Imi poti spune de unde ai luat fusta spate si cat a costat? ms

Link către comentariu

Multumesc! ;)

Fusta spate am luat-o de la dealer.E fusta de GTI vopsita dupa designul pachetului "Individual''.Pe langa asta iti mai trebuie ''carenajele''.A costat 300 ron din cate imi amintesc la care se mai adauga carenajele reo 250 ron si vopsitul... :P

Link către comentariu

Alex fuuuuuuuuuuuuuuuugi cat mai departe de CaroGlass. Am pus eu la ei. M-am rugat de respectivu juma de ora sa-mi puna 50% pe fata si nu a vrut. A dat fetele la portiere jos si a pus folia. Dupa 3 zile geamul din dreapta era plin cu puncte de aer sau praf ce mama naibi o fi. M-am dus la ei mi-au dat iar fata la portiera jos si mi-au pus alta. Supriza si mai mare: in mijlocul geamului sub folie mi-a prins o gaza. Care cu timpul si de la caldura s-a albit si a facut un punct mai mare alb. Pe langa asta mai am si alte puncte de aer care nu mai pot fi scoase. Daca vrei sa vezi cum arata folia mea putem sa ne intalnim cand mai vin eu prin Iasi si sa-ti faci o parere. Dar sfatul meu e mai bine NU la CaroGlass.

p.s daca as fi citit ieri topicul te opream azi in Copou :Driver: :D

Modificat de Jorjel
Link către comentariu

Boro ma refer la ''aparatorile de noroi'' interioare.Cele stock sunt scurte si arata urat.Mai pe romaneste acele chestii de sub aripile din spate...

Jorjel daca pun folie oricum ma duc la Ager Service...ma stiu cu seful de acolo :D

Sper sa treaca vremea asta urata sa pot sa fac poze cu interiorul si cu exteriorul mai calitative :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Tevile alea doua de esapament is mortale. E modificata toba sau e doar un ornament Borla? Poate imi vinzi si mie pontu: de unde, cat, cum? :)

Link către comentariu

E modificata finala.Am pus tips-uri Borla.Le-am achizitionat de la Pilot Auto.Munca mai grea a fost sa le pun pentru ca iesirile la toba vin in jos si curbate.Si ca sa iasa asa cum au iesit au muncit baietii de la service cam jumatate de zi....eu zic ca a meritat :D

Link către comentariu

Misto masinuta, aceeasi culoare o am si eu pe a mea si chiar eram curios sa vad cum ii sta cu anumite modificari :coffee_lol: Acum daca-i mai faci si tu ceva la a ta sa mai pui poze te rog ca asa imi fac si eu o parere. Mult succes!

Link către comentariu

O sa revin cu poze mai bune...promit asta de cand am deschis topicul :Driver:

Sper sa vina vreme cu soare mult si sa pot sa o spal si sa o pozez in toate pozitiile :D :P

Astazi am comandat farurile cu ajutorul lui Istef caruia ii multumesc pe aceasta cale,deci in 10-14 zile le voi avea si monta pe masina :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate farurile sunt comandate de 2 saptamani si neamtul inca nu le-a pus la curier pentru ca nu le-a gasit la producatorul Hella :icon_thumright: .Mi-a promis pe mail ca nu va mai dura mai mult de 14 zile insa din ce am auzit de la un prieten care si-a comandat si el pentru Golf 4 la el a durat o luna de cand a dat comanda pana ce au ajuns....asa ca mai astept...cu nerabdare! :beerchug:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi au ajuns farurile dupa o asteptare destul de lunga(au fost comandate pe 22 septembrie).Sper ca saptamana viitoare sa am timp sa le montez. :icon_thumright:

Am facut si 2 poze reale..din pacate cu telefonul:(

post-10235-1224184843_thumb.jpg

post-10235-1224184849_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Stii cat te urasc, nu?! :lol:

Abia astept sa le vad pe masina... si p-a ta, si p-a mea :blink:

Link către comentariu

saptamana viitoare??? :wub:

in locul tau nu as mai fi avut liniste pana nu le vedeam montate :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!