Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

sal, frmoasa mashina am si eu una cu acelasi motor 1.9 tdi 90 d cai si am p ea jante d 17, stii cumva daca e recomandat pentru motorul asta jantele p 17, tu ai trecut in certificatul d inmatriculare k poti sa pui roti p 17?

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da este trecut...nu vad de ce nu ar fi recomandate.Eu nu am simtit nici o diferenta cu jantele de 17 inafara de stabilitate si manevrabilitate sporita... :icon_thumleft:

PS:Poate reusesti sa ii pui softul de 105 cp... :Driver:

Link către comentariu

da ar fi o idee:D, da' poate la anu k aku dabea am luat-o si am destule taxe de platit:P, plus k vreau sa-i skimb filtrele, uleiul si poate si distributzia..

Link către comentariu

Masina a primit saptamana trecuta revizia la 105k.S-a inlocuit ca de obicei toate filtrele(producator Mann) si ulei Mobil 1.A mai primit si un set nou de placute OEM pe fata... :Driver:

De acum inca 15k motorina si drumuri bune...! ;)

Link către comentariu

4abc tre' sa recunosc ca ai o masina super! Recunosc, spatele mi se pare cel mai reusit. Cat mai multi km cu ea fara probleme! Sa pui poze cu farurile hella(cand sosesc) ca banuiesc ca multi ar vrea sa vada cum arata pe masina.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :))

Farurile sper sa vina cat mai repede....sigur am sa pun si poze... :D

Link către comentariu

Nice Car :icon_thumleft: ...faina culoare, exact asha vroiam si eu la masina mea, dar n-a fost sa fie... exact pe o masina din asta am invatzat eu "tainele condusului" acum 2 ani si 1 luna :offtopic:

revenind... sa o stapanesti sanatos, cati mai multi km fara incidente :Driver:

Link către comentariu

Multumesc! :) ...de ce n-a fost sa fie culoarea?Din cate am inteles nu se mai poate comanda aceasta culoare...a fost doar din 2005 pana in 2006 :D

PS:eu am invatat ''tainele sofatului'' pe un Opel... :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

4abc Foarte frumoasa masina!

Culoarea e foarte frumoasa (si eu mi-as fii luat de asta dar nu era disponibila; oricum nu regret nici culoarea mea), jantele arata foarte bine, fusta fata/spate in culoarea caroseriei arata iarasi foarte bine (din punctul meu de vedere un golf nu arata bine cu fustele negre). Evacuarea e de mare efect!

Sincer nu vad sa aiba vre-un defect masina ta (in afara de motor, pt ca eu nu sunt deloc un fun diesel).

Felicitari pentru masina si sa ai grija de ea!

Sanantate!

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri Rex. :icon_thumleft:

Motorul a fost ales din considerente economice si de fiabilitate,considerente care se dovedeste de acum dupa 106k si nici un fel de problema.As fi vrut mult sa aleg cu inima insa aveam sa regret daca nu alegeam cu mintea...

Iar pe langa aceste aspecte sunt si fan diesel si un mare fan al senzatiei de cuplu.... :P ...daca ar fi fost motorul TSI fii sigur ca ma incadram perfect insa nu era...

Multumesc inca o data pentru aprecieri! :rolleyes:

PS:Maine fac poze cu interiorul ca nu am mai avut timp :(

Link către comentariu

De mult incercam sa-mi imaginez cum este masina ta.

Arata excelent, de la jante pana la culoare si spoilere. Cu farurile Xenon Look o sa arate de nota 20.

Felicitari pentru masina, cat mai multi km fara probleme si sa arate la fel sau mai bine si peste 5 ani.

Link către comentariu

Multumesc Andrei! :Driver:

Sper ca saptamana viitoare sa dau comanda de faruri.In ultima vreme am fost foarte ocupat... :P

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, dar daca ati sti voi cu cata truda a intretinut 4abc masina. Probabil ca numai iubita lui stie. ;)

Link către comentariu

Mersi Dragos. :angry:

Sa stii ca m-am gandit si la acest aspect insa nu cred ca ar arata bine decat daca le-as vopsi iar pe langa asta jantele fiind OEM au ET-ul 54 si sunt destul in interior...nu cred ca ar arata asa de bine.

Poate o sa am ocazia sa intalnesc una cu praguri sa vad cum arata! :P

Link către comentariu

Mersi Paul!

Da a iesit...si mie imi place cum arata :)

Pfff....sper sa reusesc in week-end sa fac poze cu interiorul! :lol:

Link către comentariu

Ce albastru dragut!!! Nu stiu de ce mi-am imaginat masina ta ca fiind neagra :icon_thumright:. Bine ca ne-ai prezentat-o. Clean look cu mici condimente finute (fusta fata/spate, jante), atat cat sa satisfaca toate gusturile :P. Nu-ti recomand nici eu praguri la janta de 7 cu ET 54 (mie si la GTI imi par uneori prea iesite pragurile) dar pana la urma e treaba de gust. Pe langa faruri poate o folie discreta... stii tu mai bine.

Bafta.

Link către comentariu

Chiar sunt in dilema de ceva timp cu folia.Poate cineva priceput in ale graficii poate edita o poza sa vad cum ar arata...i-as ramane dator! :icon_thumright:

Cu pragurile nici eu nu sunt de acord pentru ca nu se incadreaza in asa zisa ''linie de design''...

Astept sugestii pentru folie...grad de transparenta..etc..

Link către comentariu
Mersi Dragos. :icon_thumright:

Sa stii ca m-am gandit si la acest aspect insa nu cred ca ar arata bine decat daca le-as vopsi iar pe langa asta jantele fiind OEM au ET-ul 54 si sunt destul in interior...nu cred ca ar arata asa de bine.

Poate o sa am ocazia sa intalnesc una cu praguri sa vad cum arata! :lol:

vrei sa iti trimit o poza?:) sau mai bine ... poate ne intalnim prin oras... sau la o intalnire:P

Link către comentariu

Eu pe 19 sept vin in tara si pe langa altele o sa pun si folie. Vezi ca au cei de la expert un asa zis configurator online sa iti faci o idee. Eu as pune 20% pe spate (cum are Dudu de ex.) dar parca e dif prea mare daca pun pe fata doar 75% cum e regulamentar. Asa ca oscilez intre 75 cu 50 (regulamentar) sau 50 cu 20 (cu risc la potera :icon_thumright:). Vedem ce ma hotarasc si poate te ajut ulterior cu poze.

Link către comentariu

M-am uitat pe asa zisul lor ''configurator'' insa nu ma ajuta.Mi-ar trebui o poza facuta in Photoshop dupa o poza reala a masinii.Am sa caut pe cineva care se ocupa sa vedem ce iese... :vaidecapulmeu:

Mai intai farurile si apoi mai vedem ce o fi cu folia :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!