Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Sa-mi zicic si mie ce leduri pui la pozitie ca ma bate gandul. Am vazut la Golf RaVe niste pozitii super misto si as vrea sa le fac pe ale mele sa arate la fel.

Fa stopurile cu folie...costa putin si arata bine. Dupa parerea mea...cele de R sunt prea scumpe pentru ce ofara si in plus exista folia asta ieftina care le da aspectul bun.

Mie mi-e teama ca atunci cand taie cercurile cu caterul sa nu zgarie stopurile.

Sarbatori fericite.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aspectul e aceleasi cu cele de r32 insa ma tem ca folia se va matui destul de repede.Mai am timp sa ma decid la anul! :P

Sper sa se apropie de pozitia de la Rave pentru ca sunt leduri cu 8 Smd-uri si vor lumina ''banda'' de pozitie foarte puternic.Dupa Sarbatorile de Craciun le voi monta si am sa revin cu poze! :sbine:

Sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi! :blah_:

Link către comentariu

Cele de r32 sunt undeva la 150-200 eur in functie de cum se liciteaza (asta pe ebay).

Am montat ledurile pe pozitie si sunt extrem de multumit de rezultat :santa: !

Am sa revin cu ceva poze,dar la anul dupa ce gasesc camera foto! :santa:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pana la urma am gasit si aparatul foto... :biggrin:

Revin cu poze cu ledurile de pozitie,care se vad tare frumos! :icon_thumright:

Intre timp masina a primit si un kit de xenon pe faza lunga (ca deh e trend sa ai bixenon :D :P ) care se comporta foarte bine la flash-uri (cu toate ca nu prea am nevoie) si un set de proiectoare noi Hella,cu xenon si pentru ele (nu ca le-as folosi prea des) dar ma enerva diferenta considerabila de culoare intre faruri (6000k pe lupa OEM) si proiectoare si m-am decis sa punem si in ele lumina alba! :D

Am sa revin cu poze in cel mai scurt timp!

Link către comentariu

Foarte bine alex! Si asa e la moda acum sa ai xenon la toate becurile iar tu nu aveai cum sa fii mai prejos :) Sa stii ca e o investitie buna si urmeaza sa o fac si eu.

Si chiar ar fi cazul sa pui niste poze ca de mult nu s-a mai vazut masina ta pe aici :P

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri!

Pai merita tinand cont de faptul ca preturile la un kit de xenon bun (cu feed-back aici pe forum:Barracuda) este destul de mic! :)

Tre sa o spal ca acum nu am ce poze...doar o chestie albastra plina de zapada si gheata! :blah_:

Modificat de 4abc
Link către comentariu

dar se mai fac motoarele de 1.9tdi 90 cp :Driver: , ca sunt din 94' am un passat cu acest motor

Modificat de dudu
post dublat
Link către comentariu

Vrem pozele. Ti-am vazut intr-o seara masina. Arata dragut cu ledurile de la pozitii :icon_cool: Pacat ca nu aveam cum sa opresc sa ma uit mai de aproape :blah:

:Driver: PS: Luni am banii, cui ii dau?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Mersi..lasa ca ne vedem si iti arat si bixenon-ul si proiectoarele,si ledurile si ce vrei tu!

Ne vedem sambata daca vii si imi dai si banii! :Driver:

PS:Nu e taxa de protectie.. :blah: ,e rata casco! :icon_cool:

Modificat de 4abc
Link către comentariu

Si eu il vad des in trafic. Cred ca baiatul asta are o pompa in curte ca altfel nu imi explic... :vaidecapulmeu:))

Link către comentariu

mi-ar placea mie sa am o pompa in curte! :Driver:

Adevarul e ca circul destul de mult,si imi place sa ma plimb prin oras seara cand traficul e foarte lejer.O sa imi fie foarte greu sa ma despart de masina asta care are consum urban de 6l si extraurban de 5l ! :P

Link către comentariu

Are bani domnu` abc, ca doar a incasat "taxa de protectie" :P

Sambata ai incasat banii si ai plecat, nu am apucat sa vad xenoanele:P

Totusi, nu vezi ca toata lumea asteapta pozele cu masina....nu ne mai tine in suspans :Driver:

Link către comentariu

Imi cer scuze ca am plecat sambata dar aveam ceva treaba de rezolvat.Poze am sa pun dar la cele -20C de afara nu imi vine sa o pozez...mai ales ca e plina de sare.Ii fac o baie la sfarsitul saptamanii si am sa o si pozez! :)

Link către comentariu

Tot timpul ai o scuza ca sa nu ne pui poze :D

P.S Daca la Iasi e la fel de frig ca la Ploiesti mai bine nu o speli..s-ar putea sa ramai cu chederele lipite de usi..

Link către comentariu

Ai incercat sa pui becuri cu led la pozitie pe fata din far?Eu am incercat dar nu au mers....

Asteptam pozele !!

Link către comentariu

O sa o spal la sfarsitul saptamanii si am sa fac niste poze de calitate!

Leduri am scris mai sus ca am puse pe pozitie.Sunt cu 6smd-uri si lumineaza foarte puternic!Sunt facute special pentru masinile cu CAN ca sa nu dea eroare sa le stinga!

Pozele o sa spuna totul!

Link către comentariu

xenon in proiectoare mi se pare o investitie proasta,nerentabila.

o stiu de la un amic(tot cu un golf5) care si-a pus si i se duceau becurile si balasturile in draci,vreo 4 seturi a schimbat...motivul este umezeala

astept sa vad pozele :)

Link către comentariu

Eu nu am avut probleme insa si montajul a durat o ora (le-am pus pe lonjeron unde nu ajunge apa si umezeala balasturile).Lumineaza foarte bine,singura problema ar fi ca nu prea le folosesc decat pe vizibilitate redusa si ceata!

Astazi am deci sa schimb becurile de xenon de pe faza lunga (5000k) cu unele de 6000k ca si cele de pe faza scurta.Se vede totusi lumina mai alba la cele de 5000 si la flash au o descarcare in roz pana ce lumina devine alba(e mica dar se vede) si nu imi place! :Driver:

Tin sa ii multumesc lui Barracuda ca imi schimba becurile!Mereu a fost un om de nota 10+! :frigbaitata:

Sper sa am timp saptamana asta sa le schimb!

post-10235-1264454157_thumb.jpg

Modificat de 4abc
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu am reusit sa fac poze pentru ca vremea nu imi permite deloc.Intre timp masina a primit un set de praguri de GTI pentru a completa pachetul Individual!

Sunt inca la vopsit.Sper sa le montez saptamana asta si sa revin cu poze! :(

Link către comentariu

Nu se vad pentru ca sunt cu led. Si mie mi s-a parut ca nu are pozitiile aprinse cand am vazut masina :)

Asteptam sa vedem poze cu noile praguri :D. Parca ziceai ca nu vrei sa iti pui de gti, dar pana la urma te-ai hotarat sa ii pui :P

Link către comentariu

E superba masina!!!Arata bine de tot cu xenonul in proiectoare,mai ales ca faza scurta e tot xenon.Cat despre ledurile de pozitie,poti incerca unele cu mai multe becuri pe led.Este posibil ca si locul in care se afla becul de pozitie sa scada din intensitatea luminii.Asteptam pozele cu noile praguri... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!