Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

felicitari ptr achizitii...asteptam pozele si ceva preturi daca se pot divulga, bineinteles... :)

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos volanul, si covorasele desgur :) . Le-am admirat ieri.

LE: Trebuia sa pui o folie mai de calitate pe masina :icon_thumright:

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Din pacate nu am reusit sa fac poze cu volanul...:(

Masina a primit astazi un kit nou de ambreiaj producator Sachs.Merge la fel cum mergea cand m-am urcat prima data la volanul ei... :rolleyes:

Cu toate ca nu am dorit sa tin un jurnal de bord amanuntit am zis sa trec la intretinere piesele schimbate pana acum:

90.000km-bucse brate fata+bielete antiruliu=aprox 1000lei

100.000km-burduf planetara=150 lei

152.000km-kit ambreiaj=2600 lei

Sunt foarte multumit de aceasta masina... :P

Link către comentariu

stai bine ca sa zic asa, insa din ce ai enumerat mai sus imi dau seama ca tot Golf 4 e mai fiabil (in conditiile de rulare din Romania, infrastructura asta de 2 Lei vechi) si ca sa fiu mai concret:

inainte am avut un Golf 4 - 1.6 benzina pe care l-am vandut la 193 mii Km

kit-ul de ambreiaj l-am schimbat la 182 000 Km

bucsele bara fata la 120 000 Km

bieletele nu au fost schimbate fiindca nu a fost necesar, si pe la 144 000 Km am schimbat amortizoarele pe fata. Masina a fost in service numai la VW si inca merge fara probleme la noul proprietar si are acum in jur de 230 000 Km.

sunt superbe toate Golfurile insa cred eu ca in timp ce pe Golf 5 si Golf 6 sistemele de directie si suspensie au evoluat tehnologic, la noi nu a evoluat starea drumurilor si astfel o parte din piese cedeaza mai rapid la Golf 5 si 6.

frumos Golful, sa aveti grija unul de celalalt.

You Will Respect This VW! :)

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri! :)

Sunt foarte multumit de aceasta masina.Important poate fi totusi si stilul de condus la o masina :P

Sper sa reusesc sa o spal zilele astea daca se mai indrepta vremea si sa fac un set de poze nou!

Link către comentariu

Imi spui si mie pe pm de unde ai facut rost de volanul de gti(si cu cat)? Mersi.

Modificat de dark_master
Link către comentariu

O sa vina si pozele.Le-am tot amanat ca sa pun si butoanele de la comenzile audio si din lipsa de timp! ;)

Link către comentariu

Vad ca muncesti cu zor, muncesti cu spor la masina asta. Bine ca sunt bani pentru toate modificarile astea ;)

Link către comentariu

Pai ambreiajul trebuia inlocuit iar volanul il trecusem demult pe lista de upgrade-uri! ;)

Daca banii nu ar fi o problema ii puneam un motor 3.2 V6! :blah:

Link către comentariu

Lasa tu motorul de 3.2, ca am vazut cum te uitai la gti-ul lui Dragos A :P

Asteptam pozele cu masinuta. Si eu trebuie sa ii fac poze cu noile jante .... de tabla :D

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Te-am vazut si eu azi prin Iasi, dar eram cu un Logan si mi-a fost rusine sa te salut :icon_thumright: Frumoasa masina ai!

Link către comentariu

Lucian,imi place mult GTI-ul 6 dar tin foarte mult la masina asta si nu am de gand sa ma despart in viitorul apropiat de ea...mai sta sigur 1 an la mine!

Mersi Ciprian...trebuia sa ma saluti..doar ca ma uitam ciudat nestiind cine e!

Modificat de 4abc
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ti-au furat capacele la rotile de iarna?? :icon_thumright: oricum masina ta e frumoasa si cu roti de tabla..chiar si fara capace

Modificat de Z X Z
Link către comentariu

Nu le-au furat.Arata mult mai bine cu jantele de iarna negre.. :D

Ca sa trecem cate ceva in revista si pe aici de cateva zile masina ruleaza cu jantele de iarna pe 15'' cu anvelipe Michelin Alpin A3! :P

In viitorul apropiat urmeaza comenzile pe volanul GTI! :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru diagnoza :D . Arata superb masina cu jantele noi :D.

Gata nu mai vinzi volanul, ii pui comenzi si il lasi pe masina? (oricum nici nu stiu cum ti-a trecut prin cap sa il vinzi)

Link către comentariu

Cu triplele nu mai zic nimic,dupa ce am ratat cateva licitatii pe ebay la preturi bune,am redirectionat bugetul spre alte directii astfel ca nu am mai pus triple.

In ultima vreme si-au pus tot mai muti amici folie pe ele si mi-a placut tare mult ideea (are si Lucian_Tud de pe forum).

Deci triple de r32 nu imi iau.Am sa pun folie pe ale mele si vor arata la fel! :D

Link către comentariu

Asa ar trebui sa iasa..insa mai urmaresc ebay-ul si poate prind un set de r32,asa ca voi mai astepta putin!

In alta ordine de idei am renuntat la volanul de GTI pentru ca ar trebui sa pun comenzi pe el si calculatorul meu nu e compatibil cu ele,deci investitia ar fi fost prea mare sa il inlocuiesc si pe el!

Am pus volan in 3 spite de piele cum aveam,numai ca asta e nou in comparatie cu al meu care isi arata km!

Astazi masina e programata pentru inlocuirea placutelor de frana fata (Textar) pentru ca in week-end s-a aprins becul!

Sper sa reusesc dupa masa sa o spal si am sa ii fac niste poze cu incaltarile de iarna! :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am inlocuit pe fata placutele de frana Textar,insa poze cu rotile de iarna nu am reusit sa mai fac,si la ce mizerie e pe strazile capitalei Moldovei nici nu cred ca va primi vreo spalare in viitorul apropiat! :P

Odata cu venirea frigului am pus si un set nou de bujii Beru pentru ca masina are 4 ani si nu le-am inlocuit pana acum! :)

In alta ordine de idei nu am mai facut mare lucru la masina,cu triplele inca sunt in dubii daca sa pun sau nu folie(r32 ''style'' :D)!

I-am facut cadou de mos Nicolae leduri pentru interior (plafoniere) iar acum de mos Craciun masina va primi un set de leduri (fara eroare) pentru pozitie si pentru numarul de inmatriculare! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!