Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

In sfarsit te-ai lasat convins sa iti pui folie pe masina. Foarte frumos arata.

Sper ca nu mai ai de gand sa iti iei A6 sau ce vroiai tu, ca la cat vad ca investesti in Golf, nu merita:D

Bafta la modificat

Ne mai auzim si vedem din toamna daca iau bacu`:icon_thumright:

@psebi: are autorizatie, doar ca nu e prea legala. autorizatie fata iti da la folie de maxim 73%. si eu am autorizatie fata la folie de 50% care e cam apa de ploaie.

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acidutzul mersi...prietenii stiu de ce :)

Ritza te astept la Iasi.Audi nu o sa imi iau acum ca e ''criza'' :)

Riddler am scos inscriptiile extrem de usor...nici eu nu credeam ca e asa simplu! :)

Si la folie tot parerea ei a contat cel mai mult,insa toti prietenii imi dadeau zilnic aceasta sugestie :D,si sincer imi place extrem de mult aceasta schimbare cu toate ca ma temeam de ea! ;) .Pragurile de GTI nu ar da prea bine cu jantele OEM care au ET45.Cat despre autorizatie prefer sa nu discutam ca e mai bine asa.Nu sunt vreun smecher de Romania (Cocalar de trafic vorba enciclopediei de mitocanie urbana :) ) insa am preferat sa nu am batai de cap! ;)

Am sa o spal zilele astea si am sa pun poze mai bune! ...poate cu tot cu triple pe ea ca imi pierd rabdarea!

Link către comentariu

Rex din graba am scris ET45,...ai dreptate! ;)

Redfighter iti multumesc inca o data pentru poze.Au contat foarte mult,fara ele nu ma convingeam! :icon_thumright:

Link către comentariu

e o schimbare majora cu folia ;) o intrebare am...numerele cu ce au fost prinse? as renunta si eu la suportul fata dar parca nu le-as gauri :icon_thumright: numai bine

Link către comentariu
  • Administrator

frumoasa tati... arata super cu folie

Permite-mi un sfat: semnalizarile din oglinzi fumurii - ar completa lookul adus de folii si viitoarele triple :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

ce frumoasa e. Mi-e dor de a mea cum era la inceput, abia astept sa vad ce triple o sa ii pui.

si eu am numerele prinse cu banda si nu e nicio problema. Tu ai avut ?

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

Din pacate triplele nu au mai ajuns pe masina! :icon_cool:

Nu am avut timp in ultima vreme de ea...si sunt tot mai hotarat sa trec la un Audi A6,cu toate ca nu as renunta la ea! :blah_:

Vor urma triplele in viitorul apropiat!

Cu placutele de inmatriculare nu am avut nici un fel de problema...se tin foarte bine cu banda! :icon_thumright:

Link către comentariu

Tot iti vad masina prin Copou (apropo...e frumoasa :) ) si nu imi dau seama daca ai xenon sau nu. Deci intrebarea mea e...ai xenon? :P

Link către comentariu

Imi permit sa iti raspund eu in locul lui abc :D Are xenon ca ii lumineaza calea :Driver:

Apropo de Copou, cand da putin caldura toata lumea se muta "pe copou" :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri Cristi :icon_thumright:

Domnu'' X D X sa stii ca iti duce lumea lipsa pe Copou cand e cald si ne adunam toti... :blah:

Link către comentariu

daca nu aveam masina cat am stat in iasi nu am putut sa ma vad cu voi? imi e dor acum de copou, dar o sa vin la o adunare a voastra cand imi iau carnetul inapoi :icon_thumright:

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu
  • Administrator

In seara asta vazut si plimbat si eu cu machineta :rolleyes:

La fel de faina si "live"

Multam Alex de plimbare si companie :blah:

Link către comentariu

Eu ma bucur ca ne-am vazut... :icon_thumright:

Ma bucur ca ti-a placut masina cu toate ca nu a mai vazut o spalatorie de vreo 2 saptamani! :icon_thumright:

Link către comentariu

Urata rau aceasta masina. :blah: Precizare pentru carcotasi: M-am exprimat intr-un mod "antonimic". :lol:

Eu am folie pe spate mai inchisa decat a ta ( legala 100%) iar pe fata tot mai inchisa decat a ta ( semi-legala). Cine vrea sa afle ce inseamna folie semi-legala pe fata, imi poate da un PM. Nu postez explicatia acestui termen, ca poate sunt dat in urmarire. :blah_:

Alex eu zic sa nu iti faci foarte multe griji din cauza foliei. Paradoxal in cazul meu de cand mi-am pus folia fata-spate nu prea am mai fost oprit de "baieti".

Ma inclin in fata Golfului tau :Driver:, care arata o idee mai bine decat al meu.( la exterior vorbesc, la interior suntem cel putin la egalitate). :P

Modificat de Cily
Link către comentariu

parerea ta cily ... la noi in iasi abia acu incep problemele cu folia ... sunt 4 pistoale de folie la rutiera . cu omologare cu tot ce trebuie ... din buton te face :Driver:)

Link către comentariu

Oricum suntem offtopic dar asta e, suntem si noi oameni si mai gresim. Pe bune daca am inteles ce ai vrut sa spui "sunt 4 pistoale de folie la rutiera".

Nici pe unde umblu eu nu este totul parfum din toate punctele de vedere. Am avut odata o discutie de 30 minute cu niste "baietii" pe tema foliei pe fata.

Link către comentariu

pistoale de folie.. sunt niste aparate ... arata ca niste pistoale .. si masoara transparenta foliei .. iti pune pistolul in geam ... si apasa butonul si ii apare transparenta .. daca nu e cat trebuie hop certificatul :Driver: ca un fel de alcooltest:P:

Link către comentariu

Mersi pentru explicatie. Ce sa mai zic , e destul de nasoala treaba la voi.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cu toate ca in ultima vreme nu am mai facut nimic la masina,ieri am gasit timp si un om priceput la pozat :blah: si am tras o sedinta foto!

Sper sa va placa... :(

PS:Am zis sa va arat ce poate sa faca fotograful nostru...e membru vwforum: http://lucianlamphotography.blogspot.com/

post-10235-1245253443_thumb.jpg

post-10235-1245253463_thumb.jpg

post-10235-1245253474_thumb.jpg

post-10235-1245253487_thumb.jpg

post-10235-1245253509_thumb.jpg

post-10235-1245253524_thumb.jpg

post-10235-1245253537_thumb.jpg

post-10235-1245253553_thumb.jpg

post-10235-1245253566_thumb.jpg

post-10235-1245253630_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!