Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

4abc

Postare recomandată

Cu toate ca activez de ceva timp pe forum am decis sa imi prezint masina abia acum.. :P

Este vorba de un Golf 5 (dupa cum scrie si in titlu) cumparat nou la jumatatea anului 2005 cu care am facut pana in prezent 105.000 km .Masina a suferit ceva modificari pe partea de design in acest timp...mai bine se vad in poze.. :P

Sa incepem...

Golf V 1.9 TDI 2005 5M 90 CP initial (105 cp de vreun an dupa resoftare)-nu ma intrebati unde s-a efectuat :)

Ca dotari as putea enumera:

-Volan si schimbator in piele

-Computer bord

-Cotiera fata

-Dublu Climatronic

-Tempomat

-RCD 500 cu MP3 si magazie de 6 CD,10 difuzoare (din fabrica)....

-Jante OEM Zandvoort 17'' cu anvelope 225/45/17

-Fusta fata pachet ''Individual''

-Fusta spate GTI,vopsita in culoarea masinii + Tips-uri Borla

-Bandouri in culoarea masinii

-Proiectoare de ceata...

-Plafoniera tip W8

-4 Geamuri electrice+oglinzi electrice si incalzite

Si altele care acum nu imi vin in minte...

Pot sa spun ca sunt foarte multumit de aceasta masina fiabilitatea si costurile de exploatarea fiind aspectele care m-au interesat cel mai mult la cumparare,si care in timp s-au dovedit in timp (3 ani).Uneori am regretat ca nu am luat un motor mai mare insa am ajuns la concluzia dupa acesti km ca este exact ceea ce am nevoie...

Daca ar mai fi sa o cumpar odata nu as ezita absolut deloc...

Ca planuri de viitor ar mai fi farurile Hella ''Xenon Look'' si cam atat,am avut ceva tentative sa pun farurile cu xenon OEM insa ca sa rezolv si cu autolevelingul ar trebui sa investesc prea multi bani.

Si acum pozele care sunt destul de putine si slab calitative insa voi reveni cu altele mai bune...si cu poze cu interiorul...

Sper sa va placa... :D

post-10235-1218810395_thumb.jpg

post-10235-1218810417_thumb.jpg

post-10235-1218810425_thumb.jpg

post-10235-1218810433_thumb.jpg

post-10235-1218810442_thumb.jpg

post-10235-1218810451_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4abc

144

• 31RZV

20

• lucian_90tud

14

• JonDoe2

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumusica rau masinuta! Sa o stapaniti sanatos in continuare!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

nice car :) imi place mult culoarea asta.

cat despre faruri iti dau eu un set cu lupa (are si angel-eyes si leduri) care daca nu le conectezi nu se vad. ramai doar cu faruri cu lupa, care cu xenon arata demential

Modificat de dox99
Link către comentariu

But Fns:Multumesc..o sa o ''stapanesc'',nu ma imbatrani :P :P ..

DOX99:Nu imi plac compromisurile iar ceea ce vreau sunt farurile Hella..doar asta as pune... :)

O sa revin cu poze mai bune si cu interiorul si cu exteriorul...astea sunt singurele pe care le am.. :D ...

Link către comentariu
  • Administrator

bravo chief! :)

imi plac tare jantele si fusta spate... cool!

Link către comentariu

Super culoarea :) imi place la nebunie. In schimb nu vad nici o poza cu interiorul. Poate iti faci timp sa ni-l arati si noua.

In alta ordine de idei, cred ca ar merge stopurile o idee smoked, si la fel de bine semnalizatoarele din oglinzi (am facut in service la cateva masini si arata bestial). In rest, km multi fara probleme (in continuare imi place culoarea :P )

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri :vaidecapulmeu: .O sa revin cu poze si cu interiorul si cu exteriorul mai calitative...nu prea am pozat masina asta de cand o am..acestea sunt cred ca singurele poze mai bune... :)

Culoarea e diferita de a lui ''Base'''....al lui e mai deschis... :P

Bamse si mie imi place mult si e destul de rar intalnita aceasta nuanta,insa e destul de greu de intretinut...

Link către comentariu

La exterior e superba...dar hai cu pozele cu interiorul? cum trage motorul dupa resoftare?

Link către comentariu

O sa vina si pozele cu interiorul...pai cum sa traga..de la 90 la 105 nu prea am simtit mare diferenta..poate treptele mai lungi putin doar..in fond sunt aceleasi motoare cel de 90 cu cel de 105 cu soft diferit :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Daca te referi la dotari masina e Comfortline in acest moment :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

S-o porti sanatos!E foarte frumoasa,jantele o fac sa arate si mai bine.Am vazut-o si admirat-o si pe viu de cateva ori, pe stradutele de la medicina in Iasi.

Link către comentariu

Multumesc!Pe acolo ma invart des....oare cum nu te-am observat? :vaidecapulmeu: ..sau nu ai sticker cu vwforum? :blink:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Frumoasa culoarea, iar cu pachetul individual vine perfect :icon_thumright:. As vrea si eu o fusta spate GTI + alte tips-uri. Sper sa vina cat mai repede, dar mai intai las loc pragurilor de GTI :icon_thumright:

Link către comentariu

frumos domnule..culoarea nemaipomenita..imi place ca nu ai facut rabat si ai vopsit si fusta spate..contrastul fiind excelent..numai bine :Driver: drive safe

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri! :angry:

M-am gandit si la praguri de GTI vopsite in culoarea masinii insa nu cred ca ar da foarte bine...ceea ce astept cu nerabdare sunt farurile Hella ''Xenon Look''... :D

Link către comentariu

Ce exterior...diferit...fata de ultima oara cand am vazut-o. Arata foarte bine. :( La mai multi kilometri. :)

Link către comentariu

Multumesc Vlad :(

Au fost ceva bani investiti sa arate asa insa cred ca a meritat pe deplin..cel putin pentru mine :)

Link către comentariu

frumoasa foc, imi place mult spatele :offtopic:

pe cand farurile Hella? sau doar plan de viitor?

Link către comentariu

Multumesc!

Farurile vor veni cat de curand...sper ca in mai putin de o luna...ma gandesc la ele in fiecare minut ;) :offtopic:

Link către comentariu
  • Administrator
ma gandesc la ele in fiecare minut :P :offtopic:

Altu'....;)

tine-ne la curent... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!