Jump to content

Golf V 1.4 75

Zer0

Postare recomandată

Salut tuturor.De 2 zile m-am intors din germania cu un Golf V Trendline, 1,4 , 75 cai, 10 airbaguri(din care 6 tip cortina), abs, esp, Clima(nu climatronic),''jet curatare '' faruri, 04.2005 , 53.000 km, 2 seturi de cauciucuri (1 nou de vara+1 putin uzat de iarna), capace VW, cheie cu 3 butoane, oglinzi electrice si incalzite , scaune incalzite, geamuri electrice doar pe fata,fara roata de rezerva(are 1 solutie care se baga in cauciuc +compresor, imi trebuie roata din aia mica),nu are antena radio la exterior,nu cred sa aiba computer de bord, ca nu imi arata benzina consumata, iar cand deschis usile, iconita cu masina din bord e mica.Initial avuse doar radio, dar a fost schimbat cu radio + cd parca 210 daca imi amintesc bine.Am cumparat-o de la persona fizica(fost politist-am pe parbriz un stiker cu asociatia politistilor nemti), nu de la handleri,are km reali cu siguranta si arata impecabil.Am venit 3 pers.(55kg+85kg+120kg) in masina, plus porbagajul si jumatate din bancheta spate plin de detergenti, dulciuri, sucuri,etc.Masina s-a comportat ok pe autostrada, in schimb cand trebuia sa depasesc in Ro, a fost mai greu ,dar a mers.Imi lipseste foarte mult o cotiera, dar, poate am sa gasesc eu una pe undeva.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Asa este, cu 75 de cai si masina plina e cam greu sa te lansezi in depasiri. Ar fi fost bine sa aiba un motor mai puternic (macar 1.6, 102 CP) dar ... asta este, o sa te obisnuiesti tu cu ea.

Asteptam poze, si eventual un pret daca nu e secret.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara probleme si cu cotiera se rezolva. Dai un search si scrie "cotier" si bifeaza optiunea Search titles only. :wub: sau intra aici : http://vwforum.ro/index.php?act=Se...highlite=cotier

P.S. Asteptam poze :cheers:

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Multumesc pentru urari.Asi fi vrut si eu un motor mai puternic, dar din pacate, asa a fost sa fie.Oricum, eu sunt multumit si nu sunt genul care sa faca liniute, dar adevarul e ca, o mai iau razna uneori si vreau sa-i dau forja.Pe saptamana viitoare o sa pun si cateva poze.Nu va asteptati la cine stie ce, e un golf normal.Pretul nu e secret.A fost 9500 E masina(negociata de la 10.000) si aprox 200 E actele(asig+nr pt 30 zile).Chiar daca o luam de aici cu banii astia, eu sunt multumit ca am luat-o din Germania.Cand eram la persoana respectiva si faceam proba, au mai sunat 3 pers in interval de 1 ora ca sa cumpere masina,dar a fost norocul meu.Ma bucura faptul ca am luat-o direct de la primul proprietar si stiu istoria masinii, care defapt, nu prea e istorie.. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Are cineva idee cate valve are motorul de pe masina mea? Din pacate nu prea ma pricep la masini .Doar la femei ... :banghead:

Link către comentariu
E 16v motorul tau..sa o il stapanesti sanatos :banghead:

Merci.Maine dimineata plec la mare. Sper sa gasesc un loc propice pt niste poze.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Nu e un motor foarte puternic, dar daca stii sa-l conduci iti poate aduce destule satisfactii. In plus, pentru muzica pe care o scoate la peste 4000 de ture nu l-as da pe nici un diesel :banghead:

Modificat de adilabv
Link către comentariu
Felicitari pentru masina! Nu e un motor foarte puternic, dar daca stii sa-l conduci iti poate aduce destule satisfactii. In plus, pentru muzica pe care o scoate la peste 4000 de ture nu l-as da pe nici un diesel :))

Sa stii ca sunt foarte multumit de masina pana in prezent.Pentru Bucuresti e foarte ok.Inainte am condus un matiz , si mai rar masina tatalui meu care e un passat 2002 1,9 tdi, 130 cai.Eu unul asi fi vrut un motor mai puternic, dar am gasit masina la un pret ok pt mine, si am fost foarte incantat de faptul ca am luat-o direct de la un neamt de acasa.Pt mine a cantarit asta, mai mult decat puterea motorului.Si, daca stii sa o turezi un pic, nu te faci de ras in trafic.Abia astept sa fac ceva poze maine, la mare...O sa le postez cand am intorc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata impecabil. Sa o stapanesti sanatos.

Vad ca este luata de pe langa Garmisch - din ce orasel mai exact?

Link către comentariu

:) M-ai facut sa-mi sara putin inima. Eu am locuit cam 8 kilometri mai sus, in Oberammergau. In Oberau am petrecut revelionul 2003-2004 daca nu ma insel, cand mergeam cu lada de bere de la peco-ul acela ce este pe partea stanga cum vii de la Garmisch - chiar am emotii :P

Deja am deviat prea mult...super masinuta si sper sa ne vedem pe la intalniri de saptamana viitoare in colo cand intentionez sa-mi iau si eu un golfulet V. Toate cele bune.

Link către comentariu

Frumos golful, dar daca vroiai un motor mai puternic de ce nu ti-ai luat un golf 4? La banii astia gaseai pe alese cel putin un fsi de 110 cai. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Salut.Nu m-am gandit la G4.Am plecat cu ideea sa-mi iau un model de masina cat mai nou.Mie imi place mult masina, cu toate ca nu are motorul prea puternic.Oricum, am sa-i fac o remapare, din care or sa mai rezulte 8-9 cai in plus.Am cumparat masina fara sa stau prea mult pe ganduri, pentru ca am gasit-o la un pret in care ma incadram, si am luat-o si de la un tip de acasa.Poate gaseam una mai 'dodata' , dar la aceasta am certitudinea ca are km reali.Pana am ajuns in RO, totul a fost perfect.Dupa 3000km in Ro, a inceput sa piarda antigelul.Se pare ca s-a spart radiatorul.Acum caut undeva sa-l lipesc.Sper sa se poata si sa nu dau 5 mil pe unul nou.Sper sa nu mai apara si alte probleme.De cand am luat masina, are 3 'probleme' :usa fata stanga e putin zgariata,stopul de pe spate ,cel care e pe haion are un colt putin fisurat pe interior , si radioul cu care era dotat masina standard, a fost schimbat de catre proprietar cu un 210 RCD, care nu prea se potriveste in bord.In urma schimbarii a zgariat putin bordul.In rest totul e ok.

post-30259-1220778379_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta ,adica Volkswagen !Sint de acord cu ceilalti ca era preferabila o varianta de motorizare mai puternica.A mea e 1600cmc si 105cp si mi se pare lenesa ! Sa o stapinesti sanatos si fara probleme!

Link către comentariu

Am gasit o poza pe site la VW cu un Golf ce are acelasi player ca si mine. 210RCD.La mine, nu se integreaza bine in bord, si nu inteleg de ce.EL este drept sus, dar plasticul de pe bordul meu este usor bombat si se creeaza o diferenta de nivel.Aveti vreo idee ce pot sa fac?AM sa pun si niste poze ale bordului.AM vb la VW si au zis ca ei nu pot sa ma ajute cu nimic, daca nu cumpar cd-ul de la ei.

post-30259-1220806857_thumb.jpg

Link către comentariu

Am rezolvat problema cu cd-player-ul.La-m asezat si acum sta f bine.Problema e ca, de cand am scos mufele de la avarii si de la lampa de airbag-uri amplasate langa gurile de aerisire, mi seaprinde becul de airbag-uri pe bord.Cum pot sa-l resetez?Am pus tote mufele la locul lor si funcioneaza totul ok,daor ca mi se aprinde in bord beculetul de airbag.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Vand covorase textile Originale din DE pentru Golf 4.Le-am avut pe masina mea(G5) cand am cumparat-o.Din pacate nu se potrivesc .Sunt in stare excelenta cu toate ca au fost purtate cam 2 luni.Pret:40 E.Am sa atasez si o poza mai tarziu. Imi cer scuze ca am postat aici, dar inca nu am dreptul sa postez la anunturi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!