Jump to content

Golf 4 1.9 Tdi

bujulache

Postare recomandată

Asta este masima mea, sunt madru de ea, un pic dezamagit pentru ca garda la sol e cam mica...dar e ok...m-am conformat

O am cam de 1 luna.

Sper sa nu mai trebuiasca sa dau prea multi bani in continuare pe diverse chestii...

Sper sa am noroc cu ea!!!(afacerea a fost in familie..am cumparat-o de la sora mea)

post-29452-1218474811_thumb.jpg

post-29452-1218474820_thumb.jpg

post-29452-1218474827_thumb.jpg

Link către comentariu

Am uitat de dotari:

-geamuri electrice fata;

-oglinzi electrice incalzite;

-Bare de protectie in culoarea caroseriei, bandouri laterale negre ;

-inchidere centraliza(fara telecomanda)

-Scaune fata confort cu reglare manuala pe inaltime;

-servo;

-ESP;

-ABS;

-AC;

-Caroserie in 2 usi;

-2 airbag;

-4 jante RIAL

-spalator faruri

-incalzire in scaune

-Culoare "blue metallic" .

si sa nu uit ca masina e din 2002...

Link către comentariu

Felicitari pt masina! ca niste sugestii , folie pe geamuri , un cd-player , un eleron acolo micut si restu mai vezi si tu //\\

Numai bine :lol:

Link către comentariu

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara prb.

Link către comentariu

pe viitor o sa mai pun diverse chestii...momentan ca totul sa fie perfect mai trebuie sa i iau un capacel la spalatorul de faruri...si ar arata perfect...

Cat despre un CD player cred ca o sa optez mai bine pe un modulator fm...nu as strica casetofonul ( e chiar cel original)

Link către comentariu

fara sa te superi, dar si eu pe bora mea am vw beta, care e mai rasarit ca alpha de pe golful tau, si la inceput gandeam ca tine, ca nu il schimb sa nu stric aspectul bordului.dar crede-ma,e diferenta de la cer la pamant intre beta si un cd player zdravan..se aude slab calitativ beta,si poate ca ai putea sa treci cu vederea un cd player after market in bord, ca pana la urma e pentru sunet.eu mam saturat sa butonez scanul si posturile radio p betaul meu :vaidecapulmeu: aproape se tocisera.

dar daca vrei sa ramai la bordul original, poti sa incerci sa iei un cass mai bun, gen beta sau gamma si sa i pui un xcar link/cdplayer vw. modulatorul fm nu ti recomand, pierzi multa calitate,din aia putina care era deja..dar daca nu te intereseaza sunetul prea mult, e o solutie..

sa nu uit, iti recomand si un chip la voinea, e diferenta mare de putere care te ajuta in depasiri, nu neaparat "sa fugi ca arde",si nu va afecta aproape deloc motorul, cipuirea la asta de baza , d 90 de cai nu prea e o problema, el fiind limitat sub ce ar putea cu adevarat.desigur, sa nu fie kilometrii multi o problema, intreaba si tu..

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

frumoasa masina, sa te poarte sanatos.

Modulator FM nu iti recomand deloc, se pierde din calitatea sunetului, un cd player Pioneer, chiar daca e gri, arata foarte bine, plus ca are culoarile rosu si albastru, exact ca si culorile din bord.

pret de achizitie? (daca nu is indiscret;)) )

Modificat de RazvyRULZ
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos . mai bine ai lua o magazie de cd-uri daca nu vrei sa renunti la cas. original . modulatorul fm e de kko . nu se aude nici bine , si se strica repede

Link către comentariu

da e o idee buna cu magazia de cd-uri...o sa ma interesez...mersi de pont

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente

Link către comentariu
  • 2 years later...

salutare...au trecut cred 2 ani...dar totusi cred ca a venit momentul sa renunt la radiocasetofonul original ( ascult de obicei radio dar au scos din grila one fm ) ...ultima propunere data de kicker pare ok insa din cate am vazut pe site nu se mai face modelul respectiv...iar cel recomandat e cu iluminare pe verde...mie mi-ar trebui pe rosu...in principiu sa aiba usb si mp3....

Vreo recomandare careva care si-a schimbat?

post-29452-1286786336_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!