Jump to content

My Beloved Ibiza Fr

elle

Postare recomandată

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• elle

26

• Bogdan_wrc

7

• adilabv

4

• X-Ecutor

3

O sa il schimb luni sau marti cu 15 ron :P la un service unde mi-au mai lucrat la cealalta masina si ii cunosc ! Cred ca acolo schimb si bucsele ;)) apropo, cat e de nasol sa umblu cu un burduf perforat (banuiesc ca e opera mea ca a troznit ceva tare cand am urcat pe o bordura si chiar imediat era groapa iar, desi bordura avea max 10 cm)

Azi, tineti-mi pumnii, ma duc sa vad niste anvelope runflat :D ( la stilul meu de condus trebuie :D )

Pun poze cu ea daca le iau, o sa fie pe 55 talonul :D

Later edit : Am totusi indoieli privind anvelopele runflat..sunt 195/55/16...eu momentan am 205/45/16...oare este o optiune buna? help

Modificat de elle
Link către comentariu

Am mers pana la Zalau unde am rezolvat 2 chestii...anvelope runflat, care au talonul de 55, de pe o seria 1 erau, si am facut si schimbul de ulei la un super pret :icon_thumright: ! Spalam masinuta si punem poze, ca arata mai bine cu piciorute noi!

Modificat de elle
Link către comentariu

Deci... Noile poze? Nu mai am rabdare pana maine sa vad cum arata :lol:

Link către comentariu

Din pacate stau prost cu timpul si acum are o infatisare de tigroaica...adica spotted de la cum picura in cluj...nici nu se vede de desen ce masina e! :lol:

Pana maine face baie! Si sa va dati si voi cu parerea daca e prea inalta cu rotile astea...am impresia ca e ceva SUV pitic :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!