Jump to content

T3 - 1.6 D probleme si piese

MikeRG
 Share

Postare recomandată

9.5 x 600 LA. Part number: 068903137 C

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Thanks a lot :)

Link către comentariu

Cu plăcere :)

Link către comentariu

citeste te rog aici: http://vwforum.ro/topic/57379-restaurare-t3/#entry1077326

....As dori sa verific uleiul in cutia de viteze dar nu gasesc nici un buson de nivel,umplere sau golire.Va rog sa ma ajutati daca se poate cu niste sfaturi.Multe multumiri!

Link către comentariu

Samurai,multumesc mult pentru raspuns.As dori sa verific uleiul din cutie deoarece dimineata cand plec la drum la schimbarea vitezei de la 2 la 3 ,caraie in cutie dar de la 4 la 3 nu caraie,dupa ce parcurg aproximativ 10 km nu mai caraie deloc, parca este cutia noua ,adica se comporta normal.Multumesc inca odata

Link către comentariu

Sa-ti spun ce am patit eu. Aveam probleme cu viteza 2 si 3. M-am bagat sub masina si am descoperit ca aveam joc la piesa care se monteaza pe axul care actioneaza in cutie. 

post-9858-0-69939700-1362905773_thumb.jp

Am mai surubarit si sta mai bine dar tot trebuie schimbata pentru ca s-au tocit dintii. Dupa ce am rezolvat jocul schimba foarte bine vitezele, zici ca este alta cutie.

Eu cred ca majoritatea problemelor la schimbarea vitezelor vin de la acea piesa. Daca apare joc intre acel levier si ax nu se actioneaza levierele in cutie pana la capat.

Modificat de claudiumarin
Link către comentariu

Buna seara prieteni. A crapat caseta de directie, se invarte in gol volanul, roata sta pe loc, deprimant, ce mai...

Intrebare: Se poate scoate si schimba piesa in fata blocului? Ma mananca palmele, si planuiesc sa fac treaba singur, asta dupa ce gasesc piesa cu pricina.

Ceea ce ma aduce la urmatoarea intrebare. De unde si cat, merita luata una second, de pe alta masina donatoare de organe? Una noua la ce pret s-ar duce, dar ceva de bun simt, 2-3 milioane poate? Sa ma gandesc la asa ceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre, trimise pe adresa emisiunii.

Tin sa anunt insa cat de drag ii sun masinului meu, din moment ce a facut buba inainte sa ies din parcare (all bad things happen in the parking lot), si nu am ramas cu volanul in mana undeva in trafic, in mers, in padure, la mama mea, sau la mama ei, sau de ce nu, la mama naibii. E un drag de dubex ce are grija de mine, asa ca as vrea sa il repar si sa ma duc cu el in vizita prin locurile enumerate mai sus.

Link către comentariu

Eu te-as sfatui sa verifici daca axul care intra in caseta se invarte. Directia este diferita decat la masini clasice. Caseta de directie este sub pozitia scaunelor fata si mai exista un fel de semicaseta in fata.

Verifica in dreptul pedalelor este o unire intre doua "tije" cu colier. Poate s-a slabit .post-9858-0-31932600-1362944907_thumb.jp

Caseta de directie nu cedezja asa usor.

Modificat de claudiumarin
Link către comentariu

Totul functioneaza cum trebuie pana la locul incercuit. La miscarea volanului stanga dreapta, se simte un soc mic la un moment dat, ca si cum ar sari un dinte de pe ax si apoi se invarte volanul in gol. Toata coloana de directie functioneaza cum trebuie.

Problema s-a agravat in timp, de cand am cumparat masina, la maxim stanga-dreapta de volan simteam un soc si cand indreptam rotile era un loc in care simteam ca tine.

Am verificat cu altcineva invartind de volan, si am vazut unde se opreste problema. Totul se misca pana la locul insemnat din poza.

post-107860-0-66137900-1362988911_thumb.

Link către comentariu

salut,nu mai vrea sa stea maneta frana de mana trasa.stie cineva unde pot gasi toata maneta sau macar piesele care trebuie inlocuite.sa tocit piedica aia cu tot cu dinti.

Link către comentariu

Stiu ca nu e locul potrivit pentru un asemenea anunt , dar am un amic care are jugurile de prindere motor 1.6d , ceea ce e vital la o conversie benzina -diesel .Mai are si tubulatura apa..!! Scuze pentru off topic 

Link către comentariu

Am o intrebare. Se gasesc aparatori noroi pentru roti la t3, sau confectionam ? Multumesc.

Link către comentariu

Artizanaturi am acum si pe fata si pe spate. Vroiam ceva mai original, dar cred ca raman la ce am. Multumesc. Poate gasesc prin magazinele noastre la un pret mai mic.

Link către comentariu

salut ,pai eu spun ca astea sunt destul de originale, si pe la noi prin magazine nu stiu daca se gaseste ceva sa dea bine ,dar este adevarat , astea originale au si pret.

Link către comentariu

Sa-ti spun ce am patit eu. Aveam probleme cu viteza 2 si 3. M-am bagat sub masina si am descoperit ca aveam joc la piesa care se monteaza pe axul care actioneaza in cutie. 

attachicon.gifcutie.jpg

Am mai surubarit si sta mai bine dar tot trebuie schimbata pentru ca s-au tocit dintii. Dupa ce am rezolvat jocul schimba foarte bine vitezele, zici ca este alta cutie.

Eu cred ca majoritatea problemelor la schimbarea vitezelor vin de la acea piesa. Daca apare joc intre acel levier si ax nu se actioneaza levierele in cutie pana la capat.

Ma puteti ajuta cu piesa incercuita in poza?

Am cautat si la furnizori si la dezmembrari si n-o gasasc.

Am reusit sa improvizez ceva la a mea dar nu va tine mult.

Link către comentariu

salut.Cum inlocuiesc ventilatorul care baga caldura in masina?Trebuie dat jos bordul?La asta ma refer 

Link către comentariu

sigur trebuie sa demontezi bordul jos, inclusiv aeroterma complecta trebuie data jos sa ajungi la acel electroventilator,spor la treaba

Link către comentariu

Salutare ! Am probleme cu electromotorul , mai precis cu bendix ul ( nu mai clampanea ). L-am desfacut ( decapsulat) , am gasit un fir intrerupt spre masa , l-am sudat , acum clampane dar cred ca puntea ce realizeaza si alimentarea cu 12 v a motorului nu mai vine la locul ei . Care stie ce se potriveste in locul ei? Merge de pe vreo masina din gama vw? 

Link către comentariu

Salutare dragi prieteni. Ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la intrebarea; ce chedere ati folosit pt t3, se cumpara originale de la magazin sau poate se potrivesc de la alte marci?

Link către comentariu

depinde despre care chedere este vorba.la usile fata de exemplu din cate stiu eu se pot folosi de la golf1

Link către comentariu

Multumesc mult booby! Ma refer la chederele usilor fata si la cel de la usa laterala. As vrea de asemenea sa cumpar un cover din plastic pt. bord, cum au unele modele si care face bordul mai drept, cu suport pt pahare, si un frigider, cu tot cu scaun cum au multivanurile daca nu ma insel, sau alt model numai sa mearga la 12v, gaz, 220v. Imi cer scuze daca am fost offtopic.

Link către comentariu

suportul pentru pahare ar cam fi asta,  http://www.vw-winkler.de/Armaturenbrettablage-mit-Klapptisch dar daca cauti unul mai ieftin poate fi si asta dar prima varianta se face si masuta, http://www.vw-winkler.de/Ablage-klein ,pentru frigider ebay.chederele de la  usa laterala  cred ca merg doar de la un donator.succes

Link către comentariu

E vorba de o piesa din teflon sau ceva asemanator ?

Daca nu s-a rezolvat, ma pot interesa.

Link către comentariu

Multumesc pt ajutor Booby. da Artelian, este o piesa din plastic, teflon sau din ce o fi care face bordul mai drept, si cu niste locasuri de depozitare, am vazut la unele t3-uri, nu stiu ce modele erau, multivan sau altceva, dar aveau chestia aia pe bord si as vrea si eu una. multumesc.

Si inca ceva, Booby tu ai cumparat vreo ceva de pe site-ul ala german pe care mi l-ai dat? Cum se procedeaza, nu am cunostinte de limba germana..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!