Jump to content

Audi A6

Baracuda

Postare recomandată

se pare ca buba e de la cardan. are un mic joc la un cuplaj si de acolo tremuratul si tacanitul. din ce am inteels e vreo 1000 de euro si o sa il schimb in curand :). oricum am mers catva cu masina si se comporta ff bine. acum cred ca o sa ma bag si la chiptunning dar inca sunt in cautari de informatii :D.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baracuda

26

• Kostas

5

• silkworm

3

• Bogdan_wrc

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

La sfarsitul lunii va veni si cardanul. Pana atunci am niste becuri albe pt daylight pe care trebuie sa le montez insa tre sa vad daca trebuie date jos farurile.

Deoarece se apropie iarna si pentru ca jantele de vara au lacul sarit as vrea sa le revopsesc. Daca stie careva un loc unde pot realiza aceasta operatiune pls tell!

Link către comentariu

Lol, phaeton nu gaseam la o motorizare decenta(W10 nu prea e pe placul portofelului meu si nici 3.2 benzina). Si in primul rand eu spun ca masinile sunt incomparabile, audi e audi si vw este vw. Phaeton nu m-a atras niciodata si deci nici macar nu mi-a trecut 1 secunda prin minte cand am ales masina. Alegerea a fost intre Seria 5 si A6 si poate putin E-klasse(insa aceasta e cam batraneasca si design putin mai vechi, nu urat dar putin uzat moral). Seria 5 prima insa am gasit masina asta care m-a incantat ff mult. Daca luam seria 5 stateam cu frica sa nu vina o iarna ca ultima si de asemenea trebuia sa o iau neaparat cu m-packet. Am uitat sa mentionez ca audi-ul a fost luat de la reprezentanta inca un punct in plus la alegere :(

Modificat de Baracuda
Link către comentariu
  • 1 month later...

Vineri am montat cardanul nou. Alta viata am scapat de vibratii si de zgomote.

Am facut 7000km pana acum si pot sa ma declar incantat de masina, calitatea interiorelor, tinuta de drum sunt impecabile.

Am sa fac un mic check list cu ce imi doresc sa realizez la masina:

1. chip tuning - inca sondez piata, caut pareri referitoare la chip pe cutie tiptronic

2. volan RS6 - pretul e destul de piperat insa sper ca dupa inlocuire sa pot sa vand volanul actual

3. pedale RS6 - nu cunosc pretul pt ele dar sper sa pot sa le iau cu circa 150-200 de euro

4. folie - aici inca ma gandesc serios deoarece nu vreau sa pierd talonul si nici nu imi place sa fie intuneric in masina

5. tv tuner - o sa il caut dupa ce imi soseste interfata video pt mmi si cea audio

6. dvd - o sa il caut dupa ce imi soseste interfata video pt mmi si cea audio

7. capacele etriere de S6 + vopsire - se cauda cod de piesa

8. xenon proiectoare - inca in cumpana daca s ail montez sice culoare sa pun(investitia nu e mare, prietenii stiu de ce :icon_cool:)

Sper sa lichidez lista cat de repede posibil insa deocamdata argumentul fondurilor e destul de serios.

Link către comentariu

Salutare! Felicitari pentru masina. Poti sa dai detalii referitoare la becurile albe pentru DRL? Cred ca merg si la mine la A3.

Link către comentariu

Becurile mai deschise la culoare le-am luat de pe un site din germania. Retin ca au costatparca 8 dolari setul sau mai bine. Diferenta este vizibila iar efortul si complexitatea montajului sunt zero in comparatie cu ledurile albe.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am facut un efort si... am luat volanul insa nu cel de RS6 ci cel de TT. Diferentele sunt mici intre cele doua, cea mai importante fiind acelea ca padele la rs6 sunt cromate si prizele pt degete sunt ceva mai accentuate. Am postat cateva poze :blink:.

P.S. dupa ce schimb volanul cel de pemasina care e de asemenea sport cu padele si full din piele perforata va fi de vanzare.

post-4525-1225391103_thumb.jpg

post-4525-1225391125_thumb.jpg

post-4525-1225391139_thumb.jpg

Link către comentariu

sper sa ma numar si eu in curand printre fericitii posesori ai unui asemenea model...poate chiar 2006 acum, dupa recesiune

Link către comentariu

de invidiat !! sa o stapanesti sanatos

eu nu as fii schimbat volanul e doar parerea mea personala :(

PS lucrezi cumva pe th. sperantia??

Link către comentariu

Lucrez pe scarlatescu in zona victoriei(banu manta, 1 mai , dr felix si tot pe stradute prin spate las masina).

Volanul e doar un moft :)!

Modificat de Baracuda
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

misto masina

m-am plimbat cu ea la sighisoara

si imi place cum se aude mai ales melodia 11

prietenii stiu dc!!!!

Link către comentariu

Excelent!!! Sa stapensti masina sanatos si sa faci o gramada de kilometrii la volanul ei! E superba si merita ultimul banut!si sistemul quattro face toti banii.

Link către comentariu

Felicitari si de la mine, chiar daca vin mai tarziu. :angry:

Recunoaste insa ca-ti pare rau ca ai luat cu xenon OEM :D :) :)

Link către comentariu

Foarte tare masina...Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km pe toate continentele :D:D

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri!

Intre timp volanul a fost montat pe masina si padelel activate. Sper sa pot pune poze in week-end.

Link către comentariu

Inca nua sosit interfata video si audio. Presupun ca interfata va ajunge luna asta si atunci o sa ma pun pe treaba. Deocamdata stau in cumpana in alegerea dvd-playerului si a tv tunerului - caut ceva all in one si am gasit un dietz dar vedem. Te tin la curent.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Au sosit si interfetele si am reusit ca in acest week-end sa le montez. Totul merge ireprosabil. Acum urmeaza sa aleg dvd-playerul si tv-tunerul digital pentru a termina cu joaca :). E posibil sa adaug si cateva camere video dar asta ramane de vazut.

Era sa uit, cu ocazia venirii iernii am cumparat si presurile interioare de cauciuc model pentru SUA :(.

Link către comentariu

Au venit si pedalele in week-end se monteaz. Sper ca pe saptamana viitoare sa ajunga si dvd-ul cu tv tuner digital incorporat.

Link către comentariu

Masina a mai primit cateva adugari asa ca tre sa revizuiesc checklistul :icon_thumright: :

1. chip tuning - m-am cam hotarat ce vreau dar deocamdat nu am bani

2. volan RS6 - montat(defapt e de TT insa dfera ff putin de celd e RS6)

3. pedale RS6 - montate(cu tot cu footrest am iesit la 155 de euro)

4. folie - inca ma gandesc daca sa pun ori nu

5. tv tuner - comandat, tre sa ajunga

6. dvd - comandat, tre sa ajunga

7. capacele etriere de S6 + vopsire - nu am gasit codul de piese

8. xenon proiectoare - inca ma gandesc daca sa le montez

9. interfete video si audio - montate

10. presuri cauciuc model US - montate

11. bandouri usi tip RS6 - nu am inca bani

12. pleoape - caut un anumit model

13. grila S6 - deocamdata trebuie sa va daca pot inlocui logoul de pe ea cu altceva

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!