Jump to content

Audi A6

Baracuda

Postare recomandată

Felicitari pentru achizitie. Este un motor extraordinar. Ca sa nu mai spun si cel mai bun raport pret calitate pentru o masina care a costat noua in jur de 60k. Te vei bucura de un veritabil sistem quattro , de o cutie in 6 trepte de generatie noua si nu in ultimul rand de un spatiu interior de invidiat. Sa nu uit de rafinamentul unui v6 commonrail.

Link către comentariu
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Baracuda

26

• Kostas

5

• silkworm

3

• Bogdan_wrc

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc de aprecieri. Deocamdata vreau doar sa ma dau cu un A6 din 2005 tot de 3 litrii sa vad daca are acelasi sunet ca al meu. Cred totusi ca tre sa schimb acel intinzator.

Link către comentariu

ASA DA :)

S-o conduci sanatos don Baracuda, de abia astept s-o vad!!!

Link către comentariu

Aseara am vazut si eu cum arata navigatia in romania :icon_cool: Tre sa fac si eu rost de un asemenea dv.

Link către comentariu

ne-am ajuns acum..nu ne mai convine fara navigatie.... :icon_cool:

cand o vedem live ?:beer:

Link către comentariu

subscriu si eu.desi si prin telefon te-am felicitat si m-am bucurat mult,acum ca am vazut pozele pot vorbi in cunostinta de cauza :beer: .este superba de-a dreptul. ma bucur ca ai facut alegerea asta, si nu ai ramas la seria5 cum iti propusesesi aum ceva vreme.bv`o domle.multi km fara incidente si sa va poarte sanatosi peste tot.

ps.-un switch ceva? :icon_cool:

Link către comentariu

pai bogane cand vii in bucuresti da un tel cinestie poate sunt in localitate :beer:. Navi de pe audi rulls afara din tara, mai precis in germania, unde imi calcula ruta in functie de alertele primite cu stauri :icon_cool:. In ro cred ca mai am de asteptat totusi. De asemenea ma bate gandul ii pun tv sau dvd dar sa vedem.

Link către comentariu

inca n-am testat sa vad ce prinzi la tv in romania, dar in germania aveam posturi ca la cablu.

la treaba cu navi ai dreptate, primeste constant info despre trafic si adapteaza traseul. in romania inca nu se cunosc toate strazile.

Link către comentariu

:D super frumosa limuzina, D-l Adi...s-o stapanesti sanatos (sau sa te stapaneasca :lol: )...Foarte tare combinatia motor&cutie&quattro...enjoy it!

Link către comentariu

Piticuleeeee, ti-ai luat masina pe masura ta! :)

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Link către comentariu
Felicitari pentru achizitie. Este un motor extraordinar. Ca sa nu mai spun si cel mai bun raport pret calitate pentru o masina care a costat noua in jur de 60k. Te vei bucura de un veritabil sistem quattro , de o cutie in 6 trepte de generatie noua si nu in ultimul rand de un spatiu interior de invidiat. Sa nu uit de rafinamentul unui v6 commonrail.

:) scuze de offtopic, dar tdiul din 2005 era commonrail, nu pd?mi-a sarit in ochi ce ai zis, ca si detaliile la profilul tau..

Link către comentariu
Piticuleeeee, ti-ai luat masina pe masura ta! :eek:

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Danke chief! Poate ne vedem cand termeni cu concediul.

Rferitor la motor, eu stiu ca e commonrail.

Link către comentariu

3.0 TDI e primul commonrail produs de VW.

Felicitari si din partea mea pentru masina... chiar e o masina pe masura proprietarului. Imi plac mai ales scaunele... :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Turbata rau...mult peste un 5...superba, inegalabila...imi place la nebunie!Felicitari si mare grija de ea!

Link către comentariu

Se spune ca acei care au avut Audi, nu se mai incurca niciodata cu altceva. Mercedes, BMW, nimic :D . Sa fie un astfel de caz ?

Vaiiiii, ce scaune. Si pe buna dreptate, ca te arunca Quattroul cat colo daca nu ai de ce sa te tii strans.

Felicitari pentru alegere !

Link către comentariu
Se spune ca acei care au avut Audi, nu se mai incurca niciodata cu altceva. Mercedes, BMW, nimic :rolleyes: . Sa fie un astfel de caz ?

Crede-ma ca am auzit vorba asta pe toate forumurile marcilor mai rasarite (audi, mercedes, bmw etc) :) Parerea mea e ca e o prostie sa zici "nu mai iau niciodata nimic altceva decat X"... iti limitezi singur optiunile.

Link către comentariu

Sincereu sunt deschis pt orice optiune. Fiecare masina are plusurile si minusurile eisi de aceeae bine sa pun in cumpana. Dupa ce am avut si un mw pot spune ca atat audi cat si bmw au publicul lor distinct :)

Link către comentariu

Astazi m-am bucurat in sfarasit de traficul bucurestean. In zona crangasi o tolomaca nu a franat la timp si mi-a dat un sut. In urma impactului m-am ales cu bara usor zgariata(unele zgarieturi vor iesi la polish iar una mai profunda cred ca doar la revopsire). Bara nu cred ca o revopsesc prea curand insa nu sunt nsuparat prea tare pt ca si proprietarul dinainte mai lovise cate ceva cu spatele.

Link către comentariu

Trecand peste micile incidente, am degand sa montez si eu o interfata audio si video pe masina, pt ca mai apoi sa pun un tuner digital si un dvd player. Sper ca toata distractia sa nu depaseasca 600 de euro :icon_thumright:. Deocamdata am comandat interfetele si vreau sa vad cat de bune sunt si daca merita sa umblu la masina pt a le monta.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!