Jump to content

Golf Mk4 Variant Tdi

nutzuXXL

Postare recomandată

va salut . in sfarsit a venit vremea sa va prezint masina familiei ( mele :) )

un golf 4 1.9 tdi ( AJM ) 115 cai , 6 trepte din 5/2000 . tot albastru indigo ( mai aveam un g3 tot albastru indigo :Driver: )

masina abia a venit din germania ( a aduso tatal meu personal acum 3 zile ) , 138.000 km ( acum 140.000 ) , carte service , 4xgeamuri el , volan reglabil , AC , priza in portbagaj , suporturi pahare fata/spate , hands-free pt nokia , folie pe geamuri omologata in germania , si cam atat am vazut docamdata :icon_thumright: .

am observat ca are in portabagj langa roata de rezerva o eticheta cu multe coduri ce reprezinta dotarile ... si sunt cateva . sa ma interesez sa vad ce reprezinta fiecare .

masina arata destul de bine pentru anii care ii are . masina in ultimul timp inainte de vanzare nu prea a circulat ( cam 1,5 ani ) si avea ceva rugina pe discuri , dar am rezolvat-o azi , iar cu ocazia asta am schimbat placutele spate si am vopsit etrierele .

ieri am schimbat si uleiul la motor . curelele am vazut ca au fost schimbate la 109.000 k km , asa ca o sa mai circul vreo 15.000 km cu ea .

ce pot sa zic despre ea ... trage extraordinar de bine , arata f bine la interior/exterior . in general sunt f multumit de ea

si ceva poze . in curand o sa pun niste poze mai reusite :))

post-12723-1218404140_thumb.jpg

post-12723-1218404168_thumb.jpg

post-12723-1218404245_thumb.jpg

Link către comentariu

intre timp am mai gasit o factura in care scrie ca masina a fost la un test de emisii in germania in 2007 si avea 128.000 km . ( are carte de service pana in 2004 si ultima data avea 84.000km ) orice dubiu in privinta kilometrilor a disparut :) :Driver: deci masina are 140.000 km reali :P

inca un rand de poze cu bolidul . e cam prafuit da ce sa-i faci ... traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :) . abia ieri am spalat-o . si o poza cu HU kenwood instalat provizoriu sa vad cum merge :icon_cool: . are mufa de la antena ceva mai lunga si trebuie modificata . se aude demential :blink:

post-12723-1218473672_thumb.jpg

post-12723-1218473683_thumb.jpg

post-12723-1218473695_thumb.jpg

post-12723-1218473787_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te ajute in situatii speciale de trafic!

Link către comentariu

La cati mai multi kilometri fara incidente. Te asteptam pe la intalniri cu ea . :)

Link către comentariu

mersi de urari . cred ca am sa vin la intalniri .

in curand o sa-i montez HU kenwood si o sa incep "tunareala" . pt inceput o sa-i face ceva mai special la interior . cam in 2 sapt sper sa fie gata (sapt viitoare plec in vacanta si de asta intarzierea...). o sa-i fac ceva de genu la manerele de la usi si pe bord doar pe partea de plastic . cateva poze

post-12723-1218574886_thumb.jpg

post-12723-1218574959_thumb.jpg

Link către comentariu

ms inca odata de aprecieri .

intre timp , am montat HU kenwood kdc-w6527 . suna f bine si are o gramada de setari ale sunetului .

a venit comanda de folie carbon ... cam asa arata :vaidecapulmeu:

1608081347jr7.th.jpg 1608081349yt7.th.jpg

sunt foarte mutumit de masinuta . merge f bine , peste asteptarile pe care le aveam ... sper sa o tina tot asa :blink:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

nice car. sa o stapanesti sanatos.

:vaidecapulmeu: folia imitatie de carbon de unde ai luat-o si cat te-a ajuns(PM). merci

Link către comentariu
andrei.toledo

Am cumparat si eu folie de imitatie carbon de la Popescu.E un magazin pe care scrie Tuning Shop.

Se vinde la metru , metrul fiind 30 lei.

@NutzuXXL : Unde vrei sa lipesti folia?Pe consola centrala sau si pe manerele interioare?Eu am facut doar consola centrala pentru ca la manere nu o pot mula dupa bunul plac asa ca am renuntat.

Spor la treaba!

post-23327-1218888144_thumb.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

ToledoGL vezi ca daca folosesti un feion de uscat parut poti mula mai bine folia si o sa poti sa o pui si pe manere. asta urmeaza sa fac si eu. cea de la popescu e de calitate?

Link către comentariu

folia am luato de pe net . mi-a trimiso prin posta baiatu ( torelo88 este id-ul lui folie carbon detalii) este de incredere . am luat 3 metri si m-a ajuns 90 ron cu tot cu transportul prin posta . vreao sa o pun pe bord asa cum a pus-o toledogl si pe manerele de la usi . din cate vad , folia asta pe care o am eu este destul de rezistenta , nu se zgarie . are un strat de protectie si arata destul de bine .

Link către comentariu

cateva poze din "expeditie" . masinuta s-a comportat exemplar . singurele probleme le-am intampinat din cauza drumurilor din romanica . de multe ori am trecut la limita aproape sa atinga scutul . asta poate si din cauza ca pe fata sunt puse cauciucuri 195/60 r15 , iar pe spate 195/65 r15 ( 195/65 15 scrie in carte ) . oricum , se stie ca mk4 e o masina joasa .

am lipit si folia doar pe partea de jos a bordului pana in hu .nu prea am avut timp sa ma ocup de asta si cred ca asa va ramane .

1808081311hd7.th.jpg 1808081312gr4.th.jpg 2108081438ic1.th.jpg

2108081439oj9.th.jpg 2108081440ri3.th.jpg 2108081500gd6.th.jpg

2108081502bl4.th.jpg 2108081512oo2.th.jpg 2108081514ss6.th.jpg

2108081801tn1.th.jpg

1908081849ig8.th.jpg 1908081852au9.th.jpg

1908081853la9.th.jpg

1908081844kw3.th.jpg

Link către comentariu

n-aveam ce face azi , si am lipit din nou alta folie pe plasticul din jurul butoanelor de la ac , pt ca prima data m-am grabit si nu am lipit-o calumea . in curand , o sa lipesc folie si pe manere sau o sa incerc sa o lipesc ... sa vad ce o sa iasa

post-12723-1220109951_thumb.jpg

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu
andrei.toledo

O sa fie mai usor la Golf pentru ca forma e destul de acceptabila.

Spor la treaba si sa pui poze dupa ce termini. ;)

Link către comentariu

Cel mai bine e sa vii si la intalnirile VAG din Galati sa vada si ochiul nostru ce ai facut la masinuta. Spor la treaba :)

Link către comentariu

uitati poze cu ce am facut :vaidecapulmeu: . m-am chinuit o gramada sa lipesc folia pe manerul de la sofer cu comutatoarele geamurilor el , am intins-o , am incalzit-o , degeaba , nu merge . pana la urma am decupat la maner si la comutatoare . pe bord a iesit foarte bine . cred ca am sa pun si pe marginea sertarului de deasupra HU .

maine ultima zi de valabilitate a nr de germania ... si cand ma gendesc ca programare la RAR e prin noiembrie ... ;)

post-12723-1220366759_thumb.jpg

post-12723-1220366779_thumb.jpg

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: scuze de offtopic , stie cineva daca se pot face nr rosii de 2 ori ?

(mie imi expira nr de germania pe 3 septembrie , am programarea la RAR in noiembrie si nu prea asi vrea sa tin masina degeaba in parcare 1 luna ) ms pt orice raspuns

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

am inteles ca in situatii de acest gen, ti se acorde nr rosii... tre sa intri in audienta la politie, sa faci nujtu ce cereri, si iti acorde numerele rosii.. asta stiu de la tata, acum vreo jumate de an se intampla chestia asta... sper sa ai si tu noroc..

Link către comentariu

Interesanta chestia cu folia de carbon, mi-ar placea si mie, poate vii pe la intalnirile din Galati sa vedem cum arata live.

Cd player-ul ar merge inlocuit cu unul fara argintiu ca parca nu-si are locul acolo, sau cu unul Oem, sau cu Gamma si cu magazie de cd ptr bord :blink:

Link către comentariu
:) scuze de offtopic , stie cineva daca se pot face nr rosii de 2 ori ?

(mie imi expira nr de germania pe 3 septembrie , am programarea la RAR in noiembrie si nu prea asi vrea sa tin masina degeaba in parcare 1 luna ) ms pt orice raspuns

Acum se dau numere rosii pentru 3 luni. Dute la politie si vezi daca ti le prelungesc pe astea s-au iti dau altele.

Link către comentariu

ok , mersi de pont . o sa ma duc sapt viitoare la politie sa vad ce si cum

am si cas original , dar nu arata deloc bine in combinatie cu folia .

mie din contra , mi se pare ca se potriveste f bine cd-playerul pe care il am momentan pe masina cu folia din jurul sau . griul de pe el e cam in aceiasi nuanta cu folia si arata f bine live :P + ca suna extraordinar de bine in combinatie cu cele 8 difuzoare :vaidecapulmeu: ( pe la volumul 27+ la anumite piese , imi vibreaza oglinda retrovizoare de zici ca am subwoofer)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!