Jump to content

Audi A4 B7 2.0, 2006, Galati.

Petrisor21

Postare recomandată

Salut, vreau sa va anunt ca ma bucur enorm ca mi-a venit si mie randul sa completez rubrica aceasta. De curand s-a imbogatit parcarea cu o noua bijuterie. Masina este din luna Mai 2006, are 175.000 Km :offtopic:, carte servis, (verificare facuta la achizitionare daca corespunde istoricul cu cartea + tester unde au iesit toate OK), toate reviziile la timp, la reprezentanta audi in germania, niciun incident nefericit. Doar parbrizul schimbat o singura data in 2007. Distributia schimbata la 107.000, filtre, ulei, placute la 170k. Dotari pe ea : de toate mai putin "piele + geamuri electrice spate + senzor de ploaie + senzor de lumini. Navigatia este mica, calculatorul de bord color, trapa electrica, comenzi volan, bixenon, 6+1 trepte, parktronic, bluethoot ... sper ca nu mi-au scapat prea multe optiuni. Pretul a fost de 17mii, Sub bancheta din spate am gasit niste documente cu numele unui neamt pe ele, si vreo 10 pixuri toate cu aceeasi inscriptie. Am cautat pe google iar inscrisul de pe pix era de la o firma unde SEF era chiar nemtalaul din documente. Banuiesc ca el a fost proprietarul. Am o singura problema la ea, furtunul de la antigel la radiator are niste pori si imi murdareste motorul. L-am comandat deja si astept sa-l schimb ca ar fi pacat. Si niste pozici... Scuze daca-s prea multe, dar asa imi place "despre" ea :rolleyes: .

10072008092tq0.th.jpg

30072008218qn4.th.jpg

dsc09840kp6.th.jpg

dsc09859tu0.th.jpg

dsc09860gb5.th.jpg

dsc09861vq2.th.jpg

dsc09858zj9.th.jpg

dsc09845ju4.th.jpg

dsc09864lh1.th.jpg

dsc09868qn9.th.jpg

dsc00171ix6.th.jpg

dsc00183ap7.th.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

super tare masinutza ta, dotata destul de bine si pret excelent. felicitari. sa o conduci cu placere si fara incidente neplacute. poate ne vedm pe la intalniri ;)

Link către comentariu

Am vazut masina live saptamina trecuta, super tare :). S-o stapinesti sanatos si fara incidente. Ne vedem prin oras sau la intalniri :offtopic: . Drive safe.

Link către comentariu

Multumesc. Asa sper si eu ca am facut o afacere buna. Pe la intalniri o sa ne gasim ... tare mi-ar placea sa ne adunam mai multi.

Planuri de viitor pentru masina ar fi niste folii pe geamuri (luneta + spate + fata) si niste jante de S-line pe 17" . O intrebare mai offtopic, se poate schimba plafonul ? Sa pun unul de sticla cum au s3-urile. Mor dupa plafonul negru transparent.

Link către comentariu

arata foarte bine . sa o stapanesti sanatos . cat despre plafonul de sticla ... totul e posibil daca ai capital :Driver:

Link către comentariu

E giugiuca :)) ...sa ai mare grija de ea...sa te poarte sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Este foarte frumoasa si este .... S-line! Sa nu uiti sa-i pui stiker! Ce cod motor ai?

Modificat de Leo
Link către comentariu

Super masina, dar am o mica intrebare care sper sa nu te supere :) : nu are cam multi km? :) A fost cam alergata ;) Dar nu mai conteaza ca sunt facuti in afara

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

Cam are destui kilometri intradevar. Am facut eu un calcul scurt asa dupa cartea servis, facea la 3 luni cate 25.000 . Nu cred ca e prea mare lucru pentru un domn director care se vede destul de clar ca si-a iubit enorm masina. Are 3 singure zgaraituri pe toata masina. 1 in fata sub un far si 2 pe bara din spate. :lol: . Tapiteria este putin prafuita in rest niciun alt semn de uzura.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!