Jump to content

Passat...si Atat !

bundy

Postare recomandată

Salut !

Desi sunt cam de un an pe forum si am citit cu interes sfaturile/parerile voastre, acesta este primul post al meu.

M`am hotarat sa imi prezint si eu masina.

VW Passat 2003

1.9 TDi

5 trepte

101 HP

99.000 KM

-------------------------------

Climatronic

Geamuri electrice fata/spate

Tapiserie velur

Proiectoare

Scaune incalzite

Sistem incalzire WeBASTO

Cotiera fata/spate

Tempomat

Car kit

--------------------------------

CD/MP3/TV/Tuner Pioneer aftermarket

Urmeaza :

Sticker vwFORUM.ro :angry:

Folie

Jante 17''

Masina mea anterioara a fost un BMW 316i si spun sincer ca din punct de vedere al fiabilitatii nici nu se compara.

Am Passatul de un an (de cand mi`am facut si cont pe forum) si in afara de stergatoare (am dat cu ele gheata de pe parbriz :D ),si revizie nu m`a pagubit de nici un leu.

Masina am achizitionat-o de la un prieten la 90.000 KM si stiu 100% ca sunt KM reali (cunost tot istoricul masinii).

Sunt super multumit de masina imi consuma cam 9-10% (schimb vitezele cam pe la 3000t) in oras si cam 5% afara.

post-15401-1218122452_thumb.jpg

post-15401-1218122463_thumb.jpg

post-15401-1218122472_thumb.jpg

post-15401-1218122483_thumb.jpg

post-15401-1218122490_thumb.jpg

post-15401-1218122498_thumb.jpg

post-15401-1218122511_thumb.jpg

post-15401-1218122518_thumb.jpg

post-15401-1218122525_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Frumos contrast intre exterior si interior.

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Presupun ca-i motor AVB ca al meu. ;)

Link către comentariu
Frumos contrast intre exterior si interior.

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Presupun ca-i motor AVB ca al meu. ;)

Cred ca da.

Multumesc pentru urare si pentru apreciere ;)

Link către comentariu

Sincer nu prea m`a deranjat niciodata...acopera in schimb putin din butonul pentru incalzire scaun pasager dar ce treaba am eu cu posteriorul pasagerilor :) ?

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Frumos... frumos. Visiniu pe afara si crem la interior, imi place foarte mult combinatia. Doar ca se intretin greu ambele, dar mai ales interiorul. Din pacate daca nu ma insel, deja se vede pelicula de murdarie pe unele elemente predispuse la atingere de prin interior (scaune, mocheta, fete de usi), si totusi masina nu are multi km. Oricum, aspectul deosebit isi merita munca depusa la curatare, chiar si una lunara. :)

Cam tarziu cu prezenarea, dar niciodata nu e PREA tarziu. S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incindente.

Link către comentariu

Dap ai dreptate...tapiseria e ceva deosebit,dar se intretine foarte greu.Cand o sa ii pun folie (Expert Detailing) probabil o sa ii fac si o curatenie interioara generala tot acolo sa rezolv 2 lucruri odata.

Mersi !

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu
  • Administrator

:)

Alex, un sfat:

Nu mai da QUOTE la mesajul anterior.

In alta ordine de idei, sa stii ca merita un detailing interior la baietii de la ED. Am vazut vreo doua masini facute de ei, in timp ce-mi puneau mie folie si au iesit intr-un mare fel. ;)

Link către comentariu

al :), e un passat frumos! banal, dar interiorul face toti banii! Imi place foarte mult si culoarea exterioara, daca era negru iti blestemai zilele!

Sa-l stapanesti cum vrei, atat cat vrei! ;)

Link către comentariu

Lucianwwl, my friend, ce vrei sa spui prin "banal"! Si nu mai blama culoarea "neagru"! Este cea mai pretentioasa dar este una dintre cele mai "cool".

Revenind la subiect, masina arata foarte bine, in special interiorul!

Am intrebare, totusi: Ai spus ca istoricul masinii il cunosti. A fost cumparata din Romania sau adusa din Afara?

Link către comentariu

Am avut un BMW 316i negru,stiu cat de greu se intretine culoarea si cat de tare frige daca o lasi la soare...si sa fiu sincer in Bucuresti rareori gasesti loc preferential la umbra.

Pe de alta parte stiu cum se vede o masina neagra proaspat spalata si ce impresie lasa :D

Cand am schimbat masina vroiam ori ALB ori tot NEGRU dar daca am avut ocazia sa iau passatul nu m`am mai gandit la culoare.

Masina e luata de la o reprezentanta VW din germania de catre un vecin al unui tovaras de al meu meu care avea neamuri/familie/munca/casa in .de si cand s-a intors in tara a cumparat-o de la el.Tovarasul meu s-a hotarat sa o vanda in urma unor castiguri financiare neasteptate :wub: .

Oricum culoarea exterioara mi se pare putin mai "rara" sa zic asa decat un negru/gri metalizat si, cu timpul a inceput sa imi placa :D

Link către comentariu

smechera rau masina,frumoasa si la interior(mai ales) si al exterior.sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc :)

Si eu sper sa ma bucur de ea in continuare,mai ales ca nu am avut nici un fel de incident si sper sa ramana asa :P

Link către comentariu

Frumusica foc, se vede ca nu a prea fost plimbata prea mult prin .RO, vopseaua e impecabila. Cel putin la mine capota e toata ciuruita de la pietricele + 2 indoituri + o zgarietura mare de la 2 `bolovani`

Asa ca ai grija de ea, face toti banii !!

Link către comentariu

Dracusorul este semnatura cui ?

Sa mergi sanatos cu ea pana cand va pica si pe tine un castig neasteptat !

Link către comentariu

Mersi pentru urari !

Chiar daca ar pica vreun castig neasteptat nu stiu sigur daca as vinde-o...

Dracusoru ala l`am pus sa stie lumea ca sunt "dat dracului" :)

Link către comentariu
...si sa fiu sincer in Bucuresti rareori gasesti loc preferential la umbra...

Gresit. In Bucuresti rareori gasesti un loc, nu mai conteaza unde e :)).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!